Autor |
Wiadomość |
Johnny99
|
 Re: Smoleńsk 10.04.2010
Jestem bardzo ciekaw, co by Alus napisała, gdyby sformułowaniem "taka wiara jest nic nie warta" posłużył się np. o. Rydzyk w odniesieniu np. do Bronisława Komorowskiego.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt kwi 12, 2016 14:35 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Johnny99 napisał(a): Jestem bardzo ciekaw, co by Alus napisała, gdyby sformułowaniem "taka wiara jest nic nie warta" posłużył się np. o. Rydzyk w odniesieniu np. do Bronisława Komorowskiego. Na pewno nie rzucałabym obelg w rodzaju hejtu jakim obrzucono o. Kramera na twitterze.
|
Wt kwi 12, 2016 14:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Tak powinniśmy wszyscy zatrzymać się nad tą tragedią https://www.youtube.com/watch?v=TzCsFfSe8HY
|
Wt kwi 12, 2016 15:11 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jezeli ktos nie moze sie zdecydowac, ktora z teorii Macierewicza jest sluszna (czyli wygra w komisji) - mozna zapoznac sie z faktami http://www.tvn24.pl/niepublikowane-nagr ... 833,s.htmlWczesniej wkleilam linki o szkoleniach pilotow. Jezeli macie inne linki na ten temat, z mediow, ktorym wierzycie - zapraszam do podzielenia sie.
|
Wt kwi 12, 2016 15:22 |
|
 |
proteom
|
Kael napisał(a): Jezeli ktos nie moze sie zdecydowac, ktora z teorii Macierewicza jest sluszna (czyli wygra w komisji) - mozna zapoznac sie z faktami http://www.tvn24.pl/niepublikowane-nagr ... 833,s.htmlWczesniej wkleilam linki o szkoleniach pilotow. Jezeli macie inne linki na ten temat, z mediow, ktorym wierzycie - zapraszam do podzielenia sie. Polecam również merytoryczą analizę Macieja Laska, byłego szefa tzw. "komisji Millera", badającej wypadek z 10 kwietnia 2010 roku. http://www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/zawio ... l#autoplayDla mnie, po wysłuchaniu Laska, nie ma wątpliwości: to był wypadek, a nie zamach. Piloci popełnili karynalne błędy, czemu sprzyjała presja ich przełożonych.
|
Wt kwi 12, 2016 21:42 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
proteom napisał(a): Kael napisał(a): Jezeli ktos nie moze sie zdecydowac, ktora z teorii Macierewicza jest sluszna (czyli wygra w komisji) - mozna zapoznac sie z faktami http://www.tvn24.pl/niepublikowane-nagr ... 833,s.htmlWczesniej wkleilam linki o szkoleniach pilotow. Jezeli macie inne linki na ten temat, z mediow, ktorym wierzycie - zapraszam do podzielenia sie. Polecam również merytoryczą analizę Macieja Laska, byłego szefa tzw. "komisji Millera", badającej wypadek z 10 kwietnia 2010 roku. http://www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/zawio ... l#autoplayDla mnie, po wysłuchaniu Laska, nie ma wątpliwości: to był wypadek, a nie zamach. Piloci popełnili karynalne błędy, czemu sprzyjała presja ich przełożonych. Mnie Lasek nie przekonał, ja nadal przypuszczam, chociaż nie mam 100% pewności, że był to zamach.
|
Śr kwi 13, 2016 5:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Mnie Lasek nie przekonał, ja nadal przypuszczam, chociaż nie mam 100% pewności, że był to zamach. A są jakiekolwiek racjonalne przesłanki, aby tak sądzić?
|
Śr kwi 13, 2016 6:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): Cytuj: Mnie Lasek nie przekonał, ja nadal przypuszczam, chociaż nie mam 100% pewności, że był to zamach. A są jakiekolwiek racjonalne przesłanki, aby tak sądzić? Pisałam już o tym co najmniej trzy razy!!!
|
Śr kwi 13, 2016 7:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
O racjonalnych przesłankach? To poświeć mi chwilkę i napisz jeszcze raz. Tak w skrócie.
|
Śr kwi 13, 2016 7:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): O racjonalnych przesłankach? To poświeć mi chwilkę i napisz jeszcze raz. Tak w skrócie. Nie napiszę ani w skrócie, ani szczegółowo.
|
Śr kwi 13, 2016 9:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Kozioł napisał(a): O racjonalnych przesłankach? To poświeć mi chwilkę i napisz jeszcze raz. Tak w skrócie. Nie napiszę ani w skrócie, ani szczegółowo. Różnych teorii było wiele, żadnych konkretów do prokuratury nie przekazano, a jeden z ekspertów wręcz w pośpiechu uciekł z Polski, gdy go prokuratura o przedstawienie swoich materiałów poprosiła. Jezeli w tym worku roznych sprzecznych tez znalazłas jakies racjonalne przesłanki, to bardzo chętnie się z nimi zapoznam.
|
Śr kwi 13, 2016 10:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Typowe: zadnych konkretow a potem twierdzenie, ze juz gdzies, kiedys.. Pewnosc mozna tez oprzec na audycjach pewnych mediow, ktorym sie bezkrytycznie wierzy. Jesli to nie jest racjonalne...
|
Śr kwi 13, 2016 10:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kozioł napisał(a): gita napisał(a): Kozioł napisał(a): O racjonalnych przesłankach? To poświeć mi chwilkę i napisz jeszcze raz. Tak w skrócie. Nie napiszę ani w skrócie, ani szczegółowo. Różnych teorii było wiele, żadnych konkretów do prokuratury nie przekazano, a jeden z ekspertów wręcz w pośpiechu uciekł z Polski, gdy go prokuratura o przedstawienie swoich materiałów poprosiła. Jezeli w tym worku roznych sprzecznych tez znalazłas jakies racjonalne przesłanki, to bardzo chętnie się z nimi zapoznam. Jeden uciekł, a inny przyznał, że tworzył teorie ot tak dla hecy.
|
Śr kwi 13, 2016 12:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Śr kwi 13, 2016 19:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)