Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt gru 16, 2025 21:45

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 14905 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 994  Następna strona
 Przegląd prasy i Aktualności 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Przegląd prasy i Aktualności
"Forów", drogie panie.

#krucjata na rzecz poprawnej pisowni.

~ Pink Floyd, "Hey you"

N maja 01, 2016 10:53
No admini forow moga miec dostep do adresow emailowych itp.

N maja 01, 2016 11:15

Helenka napisał(a):
Kael napisał(a):
No to poczekajmy, az administracja for internetowych bedzie zmuszana do ujawniania IP.
To tez bedzie ... smieszne. I straszne.

Sam adres IP nic nie da, a innymi danymi administracja for nie dysponuje. Tu musiałoby być do operatora sieci, a i przed tym można się uchronić.

Toteż mając IP stosowna władza wie, kto jet operatorem i do niego się udaje po adres delikwenta. O ile ktoś nie używał VPN, TOR czy innych sposobów anonmizacji, bo faktycznie - uchronić się można.

Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

N maja 01, 2016 11:44

skoro o komputerach - potrzebny dobry program antywirusowy poniewaz Windows 10 szpieguje .

a teraz do rzeczy - Platforma wzywa do wyjscia na barykady , na TRWAM w programie " Polski punkt widzenia " bylo wczoraj o mozliwym zblizajacym sie rozbiorze PL oraz o interwencji z zewnatrz w ramach tak zwanego pakietu solidarnosciowego " . Ojczyzne wolna racz nam wrocic Panie !

N maja 01, 2016 13:48
Soul33 napisał(a):
"Forów", drogie panie.

#krucjata na rzecz poprawnej pisowni.

Dzięki :-D

N maja 01, 2016 13:52
Dariusz-555 napisał(a):
na TRWAM w programie " Polski punkt widzenia " bylo wczoraj o mozliwym zblizajacym sie rozbiorze PL oraz o interwencji z zewnatrz w ramach tak zwanego pakietu solidarnosciowego " . Ojczyzne wolna racz nam wrocic Panie !

I własnie min. dlatego nie oglądam tej telewizji: szczucie jednych na drugich.

N maja 01, 2016 13:53

Komisja Wenecka pewnie zawroci do PL .

Helenko , czy dobrze zrozumialem ze lubisz te telewizje , ktore chwala ekipe " Ewa i przyjaciele " ?

N maja 01, 2016 13:57
@Dariusz, dobrze, ze pytasz. Jak mozna niezrozumiec tak prostej wypowiedzi:
Helenka napisał(a):
Otóż Helenka nie oglądała, nie ogląda i nie zamierza w najbliższym czasie oglądać TV TRWAM (tak jak każdej innej TV)

Pytanie kontrolne: jaka telewizje lubi Helenka?

Prawidlowa odpowiedz: Zadnej.

N maja 01, 2016 18:13
Kael napisał(a):

:D , dokładnie, wszystkie manipulują. Skłamałabym jednak, gdybym powiedziała, że nic nie oglądam. Oglądam, ostatnio oglądam "Bodo" i tylko to.

N maja 01, 2016 18:22
Helenka napisał(a):
Kael napisał(a):

:D , dokładnie, wszystkie manipulują. Skłamałabym jednak, gdybym powiedziała, że nic nie oglądam. Oglądam, ostatnio oglądam "Bodo" i tylko to.

Nie wszystkie :) - Kuchnia Plus, Maja w grodzie (TVN meteo-activ) nie manipulują - te oglądam najczęściej...i jeszcze kanały z filmami dokumentalnymi.

N maja 01, 2016 18:39
Alus napisał(a):
Nie wszystkie - Kuchnia Plus, Maja w grodzie (TVN meteo-activ) nie manipulują - te oglądam najczęściej...i jeszcze kanały z filmami dokumentalnymi.

Ja mam ograniczoną możliwość wyboru programów, bo mam kierownika od pilota, a że aż tak mi nie zależy, to się wyłączyłam z oglądania czegokolwiek :D.

N maja 01, 2016 18:42
Helenka napisał(a):
Alus napisał(a):
Nie wszystkie - Kuchnia Plus, Maja w grodzie (TVN meteo-activ) nie manipulują - te oglądam najczęściej...i jeszcze kanały z filmami dokumentalnymi.

Ja mam ograniczoną możliwość wyboru programów, bo mam kierownika od pilota, a że aż tak mi nie zależy, to się wyłączyłam z oglądania czegokolwiek :D.

Mój kierownik siedzi sobie z 2 pilotami i non stop przerzuca kanały sportowe.
Ja w drugim pokoju pozostałam przy telewizorze analogowym, z jednym pilotem i oglądam te, które mnie najbardziej interesują i edukują.
A ze lubię pichcić i urozmaicać, oraz kocham kwiaty i pracę na działce, to najczęściej oglądam te dwa wymienione.

N maja 01, 2016 19:20

Helenko , czyli cala wiedzie o polityce , wydarzeniach na swiecie i spoleczenstwie czerpiesz z programu " Bodo " . czy dobrze zrozumialem ?

Pn maja 02, 2016 19:29
Dariusz-555 napisał(a):
Helenko , czyli cala wiedzie o polityce , wydarzeniach na swiecie i spoleczenstwie czerpiesz z programu " Bodo " . czy dobrze zrozumialem ?

Oprócz telewizji istnieją gazety i internet. Tu nikt mnie nie jest w stanie zmanipulować, bo mam czas zastanowić się nad każdym zdaniem, nad każdym słowem. Ponadto w internecie jest takie cuś jak komentarze, które czytam, a potem wnisoski wyciągam sama. Tego komfortu telewizja nie daje, bo tam jak na zebraniu ŚJ tłoczą wiadomości z własnym widzimisię, a w mediach narodowych z widzimisię PiS, na akord. Obejrzysz takie wiadomości i myślisz żes mądry, a ty .... płyta nagrana.(to nie jest skierowane personalnie do Ciebie).

Pn maja 02, 2016 19:35

na 7 maja " Ewa i przyjaciele " zwoluja wyjscie na barykady tych , ktorzy tesknia za " irlandzkimi cudami gospodarczymi " Donalda Tuska . to informacja m. in . dla fanow " TV - Bodo " .

Pn maja 02, 2016 20:44
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 14905 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 108, 109, 110, 111, 112, 113, 114 ... 994  Następna strona