Przegląd prasy i Aktualności
| Autor |
Wiadomość |
|
Soul33
Moderator
|
 Re: Przegląd prasy i Aktualności
"Forów", drogie panie.
#krucjata na rzecz poprawnej pisowni.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
| N maja 01, 2016 10:53 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
No admini forow moga miec dostep do adresow emailowych itp.
|
| N maja 01, 2016 11:15 |
|
 |
|
JedenPost
|
Helenka napisał(a): Kael napisał(a): No to poczekajmy, az administracja for internetowych bedzie zmuszana do ujawniania IP. To tez bedzie ... smieszne. I straszne. Sam adres IP nic nie da, a innymi danymi administracja for nie dysponuje. Tu musiałoby być do operatora sieci, a i przed tym można się uchronić. Toteż mając IP stosowna władza wie, kto jet operatorem i do niego się udaje po adres delikwenta. O ile ktoś nie używał VPN, TOR czy innych sposobów anonmizacji, bo faktycznie - uchronić się można.
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
| N maja 01, 2016 11:44 |
|
|
|
 |
|
Dariusz-555
|
skoro o komputerach - potrzebny dobry program antywirusowy poniewaz Windows 10 szpieguje .
a teraz do rzeczy - Platforma wzywa do wyjscia na barykady , na TRWAM w programie " Polski punkt widzenia " bylo wczoraj o mozliwym zblizajacym sie rozbiorze PL oraz o interwencji z zewnatrz w ramach tak zwanego pakietu solidarnosciowego " . Ojczyzne wolna racz nam wrocic Panie !
|
| N maja 01, 2016 13:48 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Soul33 napisał(a): "Forów", drogie panie.
#krucjata na rzecz poprawnej pisowni. Dzięki 
|
| N maja 01, 2016 13:52 |
|
|
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): na TRWAM w programie " Polski punkt widzenia " bylo wczoraj o mozliwym zblizajacym sie rozbiorze PL oraz o interwencji z zewnatrz w ramach tak zwanego pakietu solidarnosciowego " . Ojczyzne wolna racz nam wrocic Panie ! I własnie min. dlatego nie oglądam tej telewizji: szczucie jednych na drugich.
|
| N maja 01, 2016 13:53 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
Komisja Wenecka pewnie zawroci do PL .
Helenko , czy dobrze zrozumialem ze lubisz te telewizje , ktore chwala ekipe " Ewa i przyjaciele " ?
|
| N maja 01, 2016 13:57 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
@Dariusz, dobrze, ze pytasz. Jak mozna niezrozumiec tak prostej wypowiedzi: Helenka napisał(a): Otóż Helenka nie oglądała, nie ogląda i nie zamierza w najbliższym czasie oglądać TV TRWAM (tak jak każdej innej TV) Pytanie kontrolne: jaka telewizje lubi Helenka? Prawidlowa odpowiedz: Zadnej.
|
| N maja 01, 2016 18:13 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Pytanie kontrolne: jaka telewizje lubi Helenka?
Prawidlowa odpowiedz: Zadnej.  , dokładnie, wszystkie manipulują. Skłamałabym jednak, gdybym powiedziała, że nic nie oglądam. Oglądam, ostatnio oglądam "Bodo" i tylko to.
|
| N maja 01, 2016 18:22 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Kael napisał(a): Pytanie kontrolne: jaka telewizje lubi Helenka?
Prawidlowa odpowiedz: Zadnej.  , dokładnie, wszystkie manipulują. Skłamałabym jednak, gdybym powiedziała, że nic nie oglądam. Oglądam, ostatnio oglądam "Bodo" i tylko to. Nie wszystkie  - Kuchnia Plus, Maja w grodzie (TVN meteo-activ) nie manipulują - te oglądam najczęściej...i jeszcze kanały z filmami dokumentalnymi.
|
| N maja 01, 2016 18:39 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Nie wszystkie - Kuchnia Plus, Maja w grodzie (TVN meteo-activ) nie manipulują - te oglądam najczęściej...i jeszcze kanały z filmami dokumentalnymi. Ja mam ograniczoną możliwość wyboru programów, bo mam kierownika od pilota, a że aż tak mi nie zależy, to się wyłączyłam z oglądania czegokolwiek  .
|
| N maja 01, 2016 18:42 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Alus napisał(a): Nie wszystkie - Kuchnia Plus, Maja w grodzie (TVN meteo-activ) nie manipulują - te oglądam najczęściej...i jeszcze kanały z filmami dokumentalnymi. Ja mam ograniczoną możliwość wyboru programów, bo mam kierownika od pilota, a że aż tak mi nie zależy, to się wyłączyłam z oglądania czegokolwiek  . Mój kierownik siedzi sobie z 2 pilotami i non stop przerzuca kanały sportowe. Ja w drugim pokoju pozostałam przy telewizorze analogowym, z jednym pilotem i oglądam te, które mnie najbardziej interesują i edukują. A ze lubię pichcić i urozmaicać, oraz kocham kwiaty i pracę na działce, to najczęściej oglądam te dwa wymienione.
|
| N maja 01, 2016 19:20 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
Helenko , czyli cala wiedzie o polityce , wydarzeniach na swiecie i spoleczenstwie czerpiesz z programu " Bodo " . czy dobrze zrozumialem ?
|
| Pn maja 02, 2016 19:29 |
|
 |
|
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): Helenko , czyli cala wiedzie o polityce , wydarzeniach na swiecie i spoleczenstwie czerpiesz z programu " Bodo " . czy dobrze zrozumialem ? Oprócz telewizji istnieją gazety i internet. Tu nikt mnie nie jest w stanie zmanipulować, bo mam czas zastanowić się nad każdym zdaniem, nad każdym słowem. Ponadto w internecie jest takie cuś jak komentarze, które czytam, a potem wnisoski wyciągam sama. Tego komfortu telewizja nie daje, bo tam jak na zebraniu ŚJ tłoczą wiadomości z własnym widzimisię, a w mediach narodowych z widzimisię PiS, na akord. Obejrzysz takie wiadomości i myślisz żes mądry, a ty .... płyta nagrana.(to nie jest skierowane personalnie do Ciebie).
|
| Pn maja 02, 2016 19:35 |
|
 |
|
Dariusz-555
|
na 7 maja " Ewa i przyjaciele " zwoluja wyjscie na barykady tych , ktorzy tesknia za " irlandzkimi cudami gospodarczymi " Donalda Tuska . to informacja m. in . dla fanow " TV - Bodo " .
|
| Pn maja 02, 2016 20:44 |
|
|
|