Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Platforma Nieobywatelska
zefciu napisał(a): Czy możesz przestać robić z siebie idiotę udając, że wierzysz, że to był audyt? Zefciu mnie ubiegł.....Y_Z może jednak przestań prezentować poziom określony przez Kurskiego.... jak chcesz żeby cię inni szanowali, to szanuj się sam (mądrość ludowa).
|
Cz maja 12, 2016 8:29 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Cz maja 12, 2016 9:04 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): Naprawde nie mam tyle czasu co ty do zmarnowania. Wystarczyly mi wpisy gity i Dariusza, ktorzy tych prywatnych opinii sluchali jak objawienia. Czyli, mówiąc krótko, wypowiadasz się negatywnie na temat audytu, którego nie słuchałaś i nie masz najmniejszego pojęcia o tym, co w jego trakcie zostało przedstawione. Co do wpisów gity, to zapraszam do posłuchania wystąpienia Koordynatora Służb Specjalnych, Mariusza Kamińskiego, od tego miejsca: https://youtu.be/IADRfFF36mc?t=727
|
Cz maja 12, 2016 9:14 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
[...]Czyli niestety YZ będzie udawał idiotę w służbie kochanej partii. A już myślałem, że może mu to przeszło. Cytuj: Co do wpisów gity, to zapraszam do posłuchania wystąpienia Koordynatora Służb Specjalnych, Mariusza Kamińskiego, od tego miejsca: https://youtu.be/IADRfFF36mc?t=727Krytyka Służb Specjalnych za to, że zamiast jak Kreml przykazał odstawiać w Polsce taniec na grobach ofiar Smoleńska zajmowały się ściganiem kremlowskich agentów w polskich mediach. Oburzające! W domyśle - za naszych rządów Służby Specjalne zajmą się propagowaniem religii smoleńskiej wyłącznie.
Ostatnio edytowano Cz maja 12, 2016 11:48 przez Soul33, łącznie edytowano 1 raz
usunięty nieprawdziwy cytat
|
Cz maja 12, 2016 9:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A Yarpen w ogole wie co jest audyt? Zna definicje? Przechodzil kiedys jakis? Bez jasnych i obiektywnych kryteriow nie ma audytu. To byly "papiery na PO-PSL".
Rzad pani Szydlo nie moze sie ciagle zdecydowac, czy przejal kraj kwitnacy, czy w ruinie. Czy te setki kilometrow autostrad z ostatnuch 8 lat, to wina PO-PSL, czy zasluga .... PiS.
|
Cz maja 12, 2016 9:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): A Yarpen w ogole wie co jest audyt? Zna definicje? Przechodzil kiedys jakis? Bez jasnych i obiektywnych kryteriow nie ma audytu. To byly "papiery na PO-PSL".
Rzad pani Szydlo nie moze sie ciagle zdecydowac, czy przejal kraj kwitnacy, czy w ruinie. Czy te setki kilometrow autostrad z ostatnuch 8 lat, to wina PO-PSL, czy zasluga .... PiS. Wie...wie.... ot po prostu lekceważąco traktuje Polaków według kryteriów Kurskiego i diagnozy Kaczyńskiego "gorszego sortu"..... Audyt sprowadza sie do oceny przez niezależny zespół.....http://www.cotojest.info/audyt_777.html
|
Cz maja 12, 2016 10:36 |
|
 |
Tomek44
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Kael napisał(a): Naprawde nie mam tyle czasu co ty do zmarnowania. Wystarczyly mi wpisy gity i Dariusza, ktorzy tych prywatnych opinii sluchali jak objawienia. Czyli, mówiąc krótko, wypowiadasz się negatywnie na temat audytu, którego nie słuchałaś i nie masz najmniejszego pojęcia o tym, co w jego trakcie zostało przedstawione. Zapewne Kael nie słuchała także specjalistów Macierewicza o parówkach, puszkach itd. i dzięki temu nie traciła ani czasu ani zdrowia, aby uwierzyć w "zamach smoleński", "sztuczną mgłę", "hel", "magnesy", "wybuch", "wybuchy", "mordercę Tuska", itp. Domyślam się, ze Ty uważnie słuchałeś i uwierzyłeś, że parówki i puszki są niezbitym dowodem na "zamach smoleński". Po prostu Ty, tak jak gita i inni, bezmyślnie słuchasz kłamstw i je bezkrytycznie łykasz - bo chcesz wierzyć w te kłamstwa. Nawet nie przeszkadza Ci to, że PIS zamierza poprzeć "zbrodniarza Tuska" na kolejną kadencję Przewodniczącego RE - co przecież jest wyraźnym dowodem na to, iż PIS zdaje sobie sprawę, że ludzie już nie wierzą w "zamach smoleński". Przerażające jest to jak politycy potrafią manipulować ludźmi a ludzie chcą być manipulowani.
|
Cz maja 12, 2016 10:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zapewne zwolennicy PiS niedługo Ziemkiewicza zaliczą w szeregi zwolenników PO  ....Ziemkiewicz rzekomy audyt też bierze w cudzysłow... http://www.se.pl/wiadomosci/opinie/ziem ... 34387.html
|
Cz maja 12, 2016 11:08 |
|
 |
Dariusz-555
|
Ewa i przyjaciele skonsumowali caly fundusz emerytalny OFE . byl fundusz OFE , ryk-cyk , i nie ma funduszu OFE . no , nie zazdroszcze emerytom i rencistom .
|
Cz maja 12, 2016 11:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): Ewa i przyjaciele skonsumowali caly fundusz emerytalny OFE . byl fundusz OFE , ryk-cyk , i nie ma funduszu OFE . no , nie zazdroszcze emerytom i rencistom . Przede wszystkim nie cały, a patrząc na aktualne notowania na giełdzie może sie okazać, ze ocalili składki przenosząc je do ZUS......bo emerytów mógłby spotkać los podobny do członków OFE w krajach Ameryki Południowej. Młode pokolenie powinno sobie uświadomić, że OFE to nie problem, który będzie go dotyczył za kilkadziesiąt lat. OFE to nie tylko kwestia przyszłych emerytur, to przede wszystkim problem dnia dzisiejszego. W wyniku reformy z 1999r stworzono ogromny wydatek publiczny, który na bieżąco obciąża polskie finanse publiczne. Reforma emerytalna z 1999r została w Polsce przeprowadzona pod naciskiem międzynarodowych instytucji finansowych i wspierających je takich organizacji, jak Bank Światowy i Międzynarodowy Fundusz Walutowy, profesor L. Orężniak. Na OFE w Polsce zarobiły zagraniczne towarzystwa ubezpieczeniowe i banki, a stracili Polacy poprzez wygenerowany przez OFE dług budżetowy.
|
Cz maja 12, 2016 11:37 |
|
 |
Dariusz-555
|
bylo sobie Panstwo , ryk-cyk , irlandzki cud i juz jest teoretyczne panstwo . zgadza sie ? no , " Sowa " moze poswiadczyc rozmowy na najwyzszym szczeblu .
|
Cz maja 12, 2016 11:56 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Kael napisał(a): Naprawde nie mam tyle czasu co ty do zmarnowania. Wystarczyly mi wpisy gity i Dariusza, ktorzy tych prywatnych opinii sluchali jak objawienia. Czyli, mówiąc krótko, wypowiadasz się negatywnie na temat audytu, którego nie słuchałaś i nie masz najmniejszego pojęcia o tym, co w jego trakcie zostało przedstawione. Co do wpisów gity, to zapraszam do posłuchania wystąpienia Koordynatora Służb Specjalnych, Mariusza Kamińskiego, od tego miejsca: https://youtu.be/IADRfFF36mc?t=727Fanom totalnej opozycji puszczają nerwy; nie dziwię się miliony Polaków usłyszało prawdę o ośmioletnim psuciu Polski.
|
Cz maja 12, 2016 12:06 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Yarpen_Zirgin napisał(a): Kael napisał(a): Naprawde nie mam tyle czasu co ty do zmarnowania. Wystarczyly mi wpisy gity i Dariusza, ktorzy tych prywatnych opinii sluchali jak objawienia. Czyli, mówiąc krótko, wypowiadasz się negatywnie na temat audytu, którego nie słuchałaś i nie masz najmniejszego pojęcia o tym, co w jego trakcie zostało przedstawione. Co do wpisów gity, to zapraszam do posłuchania wystąpienia Koordynatora Służb Specjalnych, Mariusza Kamińskiego, od tego miejsca: https://youtu.be/IADRfFF36mc?t=727Fanom totalnej opozycji puszczają nerwy; nie dziwię się miliony Polaków usłyszało prawdę o ośmioletnim psuciu Polski. "Prawdę" li tylko PiS - owską....nawet Ziemkiewicza nie zdołali przekonać tzw "audytem" 
|
Cz maja 12, 2016 12:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Teraz totalna opozycja i jej fani czepiają się tego, że to nie był audyt. Była to PRAWDA o ośmioletnich, najgorszych po 1989 roku rządach PO-PSL!!!
|
Cz maja 12, 2016 12:23 |
|
 |
Johnny99
|
gita napisał(a): Teraz totalna opozycja i jej fani czepiają się tego, że to nie był audyt. Była to PRAWDA o ośmioletnich, najgorszych po 1989 roku rządach PO-PSL!!! Zamiast pastwić się nad i tak odchodzącymi powoli do historii PO i PSL (więc jaki sens?), lepiej byście się zastanowili co zrobić, żeby rządy PiS nie były jeszcze gorsze, bo na razie na to się zanosi.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz maja 12, 2016 12:33 |
|
|
|