Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
mikkel
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
gita napisał(a): Nie ośmieszaj się kobieto, zadając takie głupie pytanie!!! Kwaśniewski zachował się jak menel; pijany przy grobach sowieckich ofiar w Charkowie. Żaden inny prezydent tak się nie zhańbił.
Żaden? A nocne czatowanie 40-letniego pana z nastolatkami: "Leśnym Ruchadłem", "Foczką" albo "Pimpusiem Sadełko" to może powód do dumy? To dopiero wiocha!
|
N maja 15, 2016 17:36 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mikkel napisał(a): gita napisał(a): Nie ośmieszaj się kobieto, zadając takie głupie pytanie!!! Kwaśniewski zachował się jak menel; pijany przy grobach sowieckich ofiar w Charkowie. Żaden inny prezydent tak się nie zhańbił.
Żaden? A nocne czatowanie 40-letniego pana z nastolatkami: "Leśnym Ruchadłem", "Foczką" albo "Pimpusiem Sadełko" to może powód do dumy? To dopiero wiocha! Wiocha, a pijany menel Kwaśniewski przy grobach w Charkowie to duża różnica, oczywiście na korzyść "wiochy"
|
N maja 15, 2016 17:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Wiocha, a pijany menel Kwaśniewski przy grobach w Charkowie to duża różnica, oczywiście na korzyść "wiochy" Zauważ, że nikt tego czynu nie pochwala ani nie usprawiedliwia, co niniejszym Ty czynisz w stosunku do obecnie panującego prezydenta. No cóż, ale swojemu wybacza się wszystko. Ot taka podwójna moralność 
|
N maja 15, 2016 17:51 |
|
|
|
 |
mikkel
|
gita napisał(a): Wiocha, a pijany menel Kwaśniewski przy grobach w Charkowie to duża różnica, oczywiście na korzyść "wiochy" Ogrom tej różnicy niemal powala na kolana.
|
N maja 15, 2016 17:52 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): gita napisał(a): Wiocha, a pijany menel Kwaśniewski przy grobach w Charkowie to duża różnica, oczywiście na korzyść "wiochy" Zauważ, że nikt tego czynu nie pochwala ani nie usprawiedliwia, co niniejszym Ty czynisz w stosunku do obecnie panującego prezydenta. No cóż, ale swojemu wybacza się wszystko. Ot taka podwójna moralność  Udajesz Greka, czy nic nie rozumiejąca istotkę???
|
N maja 15, 2016 18:01 |
|
|
|
 |
Dariusz-555
|
w porownaniu do poprzednikow to Duda jest lepszy od Walesy bo nie byl agentem , lepszy od Kwasniewskiego bo nie jest pijakiem , lepszy od Lecha Kaczynskiego bo zna hymn Polski ( pamietamy Lecha Kaczynskiego - " z ziemi polskiej do Polski ) i nie traktuje ludzi " spieprzaj dziadu " , leprzy od Komorowskiego bo zna polska ortografie . jak na polskie potrzeby to jednak za malo .
|
N maja 15, 2016 18:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No w sumie, cóż to takiego czat z nastolatkami o prowokacyjnych nickach? Przecież do bur... nie trafił i nie korzystał z usług pań 
|
N maja 15, 2016 18:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): w porownaniu do poprzednikow to Duda jest lepszy od Walesy bo nie byl agentem , lepszy od Kwasniewskiego bo nie jest pijakiem , lepszy od Lecha Kaczynskiego bo zna hymn Polski ( pamietamy Lecha Kaczynskiego - " z ziemi polskiej do Polski ) i nie traktuje ludzi " spieprzaj dziadu " , leprzy od Komorowskiego bo zna polska ortografie . jak na polskie potrzeby to jednak za malo . (!) Nie traktuje ludzi “spieprzaj dziadu“? Pewnie, ze nie. Teraz mowi: “T K M“.
|
N maja 15, 2016 18:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nie ośmieszaj się kobieto, zadając takie głupie pytanie!!! Kwaśniewski zachował się jak menel; pijany przy grobach sowieckich ofiar w Charkowie. Żaden inny prezydent tak się nie zhańbił. Kwaśniewski nie sięga PAD nawet do pięt!!! Ten "menel" popełnił karygodny błąd stając w szranki z abp wytrawnym degustatorem drogich trunków. Zresztą abp lojalnie bronił Kwaśniewskiego, potwierdzając "chorobę nogi" Dariusz-555 napisał(a): w porownaniu do poprzednikow to Duda jest lepszy od Walesy bo nie byl agentem , lepszy od Kwasniewskiego bo nie jest pijakiem , lepszy od Lecha Kaczynskiego bo zna hymn Polski ( pamietamy Lecha Kaczynskiego - " z ziemi polskiej do Polski ) i nie traktuje ludzi " spieprzaj dziadu " , leprzy od Komorowskiego bo zna polska ortografie . jak na polskie potrzeby to jednak za malo . Pomyliłeś bliźniaków  ...."z ziemi wolskiej do polskiej" maszerował Jarosław. Mając wybór mniej mnie razi "spieprzaj dziadu" niż "dojna Polska". Helenka napisał(a): No w sumie, cóż to takiego czat z nastolatkami o prowokacyjnych nickach? Przecież do bur... nie trafił i nie korzystał z usług pań  Problem w tym, że "ruchadełka, fiutki" posługują sie knajackim językiem.....
|
N maja 15, 2016 19:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): Problem w tym, że "ruchadełka, fiutki" posługują sie knajackim językiem..... Wiem w czym problem. Mój poprzedni post był sarkazmem.
|
N maja 15, 2016 20:24 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Patronem PAD jest św. Andrzej Bobola. Dzisiaj PAD obchodzi Imieniny oraz 44 Urodziny. Ja życzę mu wygrania drugiej kadencji. Z okazji Imienin i Urodzin otrzymał Relikwiarz św. Andrzeja Boboli: http://wpolityce.pl/spoleczenstwo/29213 ... ki-patrona
|
Pn maja 16, 2016 12:56 |
|
 |
Dariusz-555
|
poniewaz stracilem wiare w PAD-a , zyczylbym mu by do kazdego rozniesionego wienca ( pod jakis tam pomnik ) stworzyl jedno miejsce pracy . bezrobocie znacznie by zmalalo .
|
Pn maja 16, 2016 15:05 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No i tym sposobem Darek pokazał, że kompletnie nie ma pojęcia o uprawnieniach i obowiązkach prezydenta. Miłej lektury Darku, abyś nie był więcej ignorantem ( chociaż wątpię, że przeczytasz, a nawet jeśli, że zrozumiesz co tam stoi napisane): http://www.prezydent.pl/prawo/konstytuc ... zydent-rp/
|
Pn maja 16, 2016 15:17 |
|
 |
mikkel
|
Dariusz-555 napisał(a): w porownaniu do poprzednikow to Duda jest lepszy od Walesy bo nie byl agentem Skąd czerpiesz pewność, że PAD nie jest agentem?
|
Wt maja 17, 2016 5:43 |
|
 |
Johnny99
|
Dariusz-555 napisał(a): poniewaz stracilem wiare w PAD-a , zyczylbym mu by do kazdego rozniesionego wienca ( pod jakis tam pomnik ) stworzyl jedno miejsce pracy . bezrobocie znacznie by zmalalo . Ale co ty z tym bezrobociem? Bezrobocie jest obecnie w Polsce najniższe od początku transformacji - a to przecież tylko dane oficjalne, nieuwzględniające pracujących na czarno. Polska ma mnóstwo problemów, ale na dzisiaj bezrobocie nie jest jednym z nich.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt maja 17, 2016 7:29 |
|
|
|