Jaki jest Prezydent Duda?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Jaki jest Prezydent Duda?
Johnny99 napisał(a): Oho, czyżby zaczęła się weryfikacja? Andrzej Duda nie powołał na stanowisko sędziego 13 kandydatów przedstawionych mu przez Krajową Radę Sądownictwa. Środowisko boi się, że stoją za tym względy polityczne.http://prawo.gazetaprawna.pl/artykuly/9 ... -krsu.htmlPrezes zweryfikuje i wskaże którego powołać, lub może wszystkich odrzucić.
|
Wt maja 24, 2016 7:46 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Polacy czekali na aktywna prezydenturę i takim aktywnym prezydentem jest PAD, dlatego duże poparcie, szczególnie u młodych ludzi:70%. Aktywność Prezydenta Andrzeja Dudy można śledzić tutaj: http://www.prezydent.pl/aktualnosci/kalendarz/
|
Wt maja 24, 2016 9:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
I ciagle ma czas na siedzenie na Twiterze?
A gita znalazla czym sie pani prezydentowa zajmuje? Czy po prostu podrozuje sobie po swiecie na wakacjach za gity pieniadze?
|
Wt maja 24, 2016 9:17 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Kael napisał(a): I ciagle ma czas na siedzenie na Twiterze? No to jest właśnie ta aktywność; prezydent siedzi po nocach i gada np. z Ruchadłem Leśnym, więc ma poparcie 70% młodych 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Wt maja 24, 2016 9:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): I ciagle ma czas na siedzenie na Twiterze? Własnie dlatego ma duże poparcie  Jest cool  EDIT Widzę, że J99 mnie ubiegł (nie widziałam tej odpowiedzi, ale tak samo mysimy).
|
Wt maja 24, 2016 10:06 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kael napisał(a): I ciagle ma czas na siedzenie na Twiterze?
A gita znalazla czym sie pani prezydentowa zajmuje? Czy po prostu podrozuje sobie po swiecie na wakacjach za gity pieniadze? Jak czytam te zabawne komentarze Kael, to nie wiem, czy płakać, czy śmiać się, czy tylko załamywać ręce. 
|
Wt maja 24, 2016 11:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
gita napisał(a): Polacy czekali na aktywna prezydenturę i takim aktywnym prezydentem jest PAD, dlatego duże poparcie, szczególnie u młodych ludzi:70%. Aktywność Prezydenta Andrzeja Dudy można śledzić tutaj: http://www.prezydent.pl/aktualnosci/kalendarz/"Aktywny inaczej" - nawet do premier Norwegii powiedział prawdę o swej aktywności - nie będzie się osobiście zajmował problemem wokół TK. Pozostawił sobie aktywne rozmowy z "ruchadłem leśnym" i "fiutkiem Majkula".
|
Wt maja 24, 2016 11:15 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Gita, a konkretow nie mozesz podac? To placz nad soba.
|
Wt maja 24, 2016 11:16 |
|
 |
Dariusz-555
|
jest bardziej prawdopodobne ze POPAD szybciej zdazy rozniesc wience pod wszystkie pomniki swiata niz sprowadzic wrak ze Smolenska lub rozwiazac tak zwany spor wokol Trybunalu Konstytucyjnego . zreszta sam to nazwal w wywiadzie dla TRWAM ze sytuacja jest patowa .
|
Wt maja 24, 2016 11:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Alus napisał(a): gita napisał(a): Polacy czekali na aktywna prezydenturę i takim aktywnym prezydentem jest PAD, dlatego duże poparcie, szczególnie u młodych ludzi:70%. Aktywność Prezydenta Andrzeja Dudy można śledzić tutaj: http://www.prezydent.pl/aktualnosci/kalendarz/"Aktywny inaczej" - nawet do premier Norwegii powiedział prawdę o swej aktywności - nie będzie się osobiście zajmował problemem wokół TK. Pozostawił sobie aktywne rozmowy z "ruchadłem leśnym" i "fiutkiem Majkula". Te 70% to sondaże PiS. Według sondaży MB PAD zbiera totalne cięgi - najsłabszy ze wszystkich pozostałych prezydentów, najwięcej ocen negatywnych http://fakty.tvn24.pl/fakty-ekstra,52/s ... 46644.html
|
Wt maja 24, 2016 20:01 |
|
 |
Dariusz-555
|
POPAD przestal nadawac na tych samych falach co jego wyborcy sprzed roku . no moze najslabszy nie jest w porownaniu z poprzednikami jak to sugeruje hejterka Alus . w porownaniu z poprzednikiem POPAD umie czytac , pisac i wie ze Karol Wojtyla to Jan Pawel Drugi a nie TRZECI jak twierdzil byly Bronislaw.
|
Wt maja 24, 2016 23:29 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dariusz-555 napisał(a): w porownaniu z poprzednikiem POPAD umie czytac , pisac Czytać umie (poprzednik tez umiał), ale z pisaniem już nie za bardzo:
|
Śr maja 25, 2016 6:56 |
|
 |
Johnny99
|
Coś było nie tak z Dudą w okolicach 2012 r., tak mi się wydaje, że większość jego kontrowersyjnych tweetów pochodzi z tamtego okresu 
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Śr maja 25, 2016 6:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Może dokształcił się od tamtej pory, ćwiczył ortografię, a może ma swego osobistego cenzora  . Nie mów, że większość, bo tamte nie są takiego kalibru jak nocne czuwanie z podejrzanymi w nickach nastolatkami.
|
Śr maja 25, 2016 7:06 |
|
 |
Johnny99
|
To jest innego rodzaju kontrowersyjność 
|
Śr maja 25, 2016 7:27 |
|
|
|