Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt wrz 02, 2025 8:27

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
ŻĄDAM zlikwidowania mojego konta z tego forum , na którym zło jest tolerowane, a uzasadniona krytyka piętnowana. NATYCHMIAST!!!

Pn cze 13, 2016 14:48
Gita, sama sobie "zasłużyłaś" na drugie ostrzeżenie, więc nie miej pretensji do moderacji, tylko skieruj je do siebie, bo istnieje diametralna różnica pomiędzy uzasadnioną krytyką, a tym, co napisałaś pod adresem Acro i Tomka44. Natomiast jeżeli gdzieś ktoś napisał tekst obraźliwy pod Twoim adresem, to wskaż konkretny post, a się nim zajmiemy.

Pn cze 13, 2016 15:08
gita napisał(a):
ŻĄDAM zlikwidowania mojego konta z tego forum , na którym zło jest tolerowane, a uzasadniona krytyka piętnowana. NATYCHMIAST!!!

PONAWIAM SWOJE ŻĄDANIE!!!

Pn cze 13, 2016 15:10
gita napisał(a):

Po raz trzeci ponawiam swoje ŻĄDANIE!!!

Pn cze 13, 2016 15:19

Yarpen_Zirgin napisał(a):
istnieje diametralna różnica pomiędzy uzasadnioną krytyką, a tym, co napisałaś pod adresem Acro i Tomka44

Ciekawe, że zefcia nie wymieniłeś. Przejęzyczenie czy specjalnie? :twisted:

gita napisał(a):
PONAWIAM SWOJE ŻĄDANIE!!!

Trochę się wstrzymaj może z tym żądaniem. Taka moja skromna rada.

Nie znam procedury usuwania konta na tym forum (na katoliku była to droga przez mękę). Ale nawet jak usunie się Twoje konto, pozostaną Twoje posty. I repliki pozostałych osób.

Zazwyczaj też osoby, które na katoliku usuwały konto, po jakimś czasie na powrót się meldowały. Miały tylko tę wadę, że nie miały dostępu do dawnych postów i licznik zaczynał od nowa. Przemyśl dwa razy, zanim znajdziesz się w tej sytuacji.

A obecne spory z modem czy z userami... serio po tylu latach bytności na różnych forach tak Ciebie to rusza?

...

(Koh 3:1nn)

Pn cze 13, 2016 15:20
Tutaj jakoś można samemu zlikwidować. Kozioł zrobił to dwa razy w krótkim czasie.

Pn cze 13, 2016 15:24

Helenka napisał(a):
Tutaj jakoś można samemu zlikwidować. Kozioł zrobił to dwa razy w krótkim czasie.

No to niech to zrobi. Tyle że potem będziemy wspólnie odliczać czas do ponownego zameldowania. A na forum będą pałętać się "osierocone" wpisy gity.

PS:

@Yarpen_Zirgin

Tak na marginesie, gita napisała o zefciu(?!) i Tomku44, że są osobnikami oBrażającymi. A nie oDrażającymi.

Nie wiem, co napisała o Acro (i gdzie?), ale tu zwracam uwagę, że można te dwa słowa pomylić. Osobnik obrażający - to krytyka czynów. Osobnik odrażający - krytyka osoby. Niezależnie od słuszności zarzutu, drobna aczkolwiek istotna różnica.

PPS:

Ze nastaną takie czasy, że będę gitę tłumaczył przed moderacją....

...

Ostatnio edytowano Pn cze 13, 2016 15:36 przez bert04, łącznie edytowano 2 razy

Pn cze 13, 2016 15:33
Gita, to naprawde zaden problem, zebys wziela swoje sprawy w swoje rece a nie czekala na fotelu, ze ktos za ciebie cos zrobi.

Idziesz tu
http://wiara.pl/
Potem do twojego profilu w gornym prawym rogu
https://moja.wiara.pl/

Na samym dole strony startowej twojego profilu masz taka liste
O nas Regulamin Polityka prywatności FAQ Usuń profil

Klikasz Usun profil i masz swiety spokoj.

Pn cze 13, 2016 15:33
gita napisał(a):

ŻĄDANIE ponawiam po raz czwarty!
Nie mam zamiaru dłużej uczestniczyć w czymś, gdzie opluwacze tchórzliwie ukrywający się za nickami bezkarnie obrażają, a moderatorzy tchórzliwie im ulegają!
Dosyć tego!!! Brygida Naruniec

Pn cze 13, 2016 15:36
Niech spadnie deszcz, niech spadnie deszcz, niech spadnie deszcz!

Kliknij tu i po bolu
https://moja.wiara.pl/ustawienia/usun_profil

@bert04, uwazasz okreslenie "palant" za pieszczotliwe?

Pn cze 13, 2016 15:36
gita napisał(a):
Nie mam zamiaru dłużej uczestniczyć w czymś, gdzie opluwacze tchórzliwie ukrywający się za nickami bezkarnie obrażają, a moderatorzy tchórzliwie im ulegają!

Powtarzam prośbę:
Jeżeli ktoś napisał jakiś obraźliwy tekst, to wskaż konkretnego posta, a zajmiemy się takim zgłoszeniem. Jeżeli tego nie czynisz, to nie miej pretensji, że nie ma reakcji.

Pn cze 13, 2016 15:42

gita napisał(a):

Kto w sieci ujawnia publicznie swoje dane personalne, sam sobie jest winien.

Z drugiej strony nie ma pewności, że osoba "podpisująca się" imieniem, nazwiskiem czy fotką, istnieje w rzeczywistości.

Wiem o czym mówię. Raz nieomal padłem ofiarą stalkingu, gdzie osoba chciała się dobrać do mnie w realu. Raz też wpadłem na "fałszywą osobowość" w sieci, mimo kompletnego wiarygodnego życiorysu. Tylko dlatego, że ta osoba się przyznała, wiem dziś o tym. Więc nie dawałbym dziś złamanego grosza na podpisywanie się czymkolwiek, odradzam też wszystkim wrzucanie do sieci swoich danych.

Co nie, zefciu?

@Yarpen

Yarpen_Zirgin napisał(a):
Powtarzam prośbę:
Jeżeli ktoś napisał jakiś obraźliwy tekst, to wskaż konkretnego posta, a zajmiemy się takim zgłoszeniem. Jeżeli tego nie czynisz, to nie miej pretensji, że nie ma reakcji.

Powtarzam prośbę przemyślenia, czy napisanie "obrażający" spełnia wymogi § II / 4.

EDIT:

Za późno...

...

Ostatnio edytowano Pn cze 13, 2016 15:51 przez bert04, łącznie edytowano 1 raz

Pn cze 13, 2016 15:45
gita napisał(a):
gita napisał(a):

ŻĄDANIE ponawiam po raz czwarty!
Dosyć tego!!! Brygida Naruniec

Dlaczego sama tego nie zrobisz? Kael podała Ci jak na tacy, w jaki sposób możesz usunąć konto.

Pn cze 13, 2016 15:46
Juz zrobila.
Na podziekowanie za pomoc i tak nie czekalam.

Pn cze 13, 2016 15:47

Kael napisał(a):
@bert04, uwazasz okreslenie "palant" za pieszczotliwe?

Jeszcze minutę temu mógłbym wejść na profil gity i poszukać tego tekstu.

Teraz pytanie jest zbędne.

Kael napisał(a):
Juz zrobila.
Na podziekowanie za pomoc i tak nie czekalam.

<sarcazm on>
Dzięki, Kael.
<sarcazm off>

...

Pn cze 13, 2016 15:49
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 168, 169, 170, 171, 172, 173, 174 ... 437  Następna strona