Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 5:21

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569 ... 588  Następna strona
 Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy 
Autor Wiadomość
Post BŁOGOSŁAWIEŃSTWO na Czerwiec ...
SZCZĘŚĆ BOŻE !!!
Za wszelkie niedogodności z mojej strony bardzo serdecznie przepraszam, ale już teraz błogosławię na kolejny miesiąc Wasze wszystkie intencje - niech Was wszystkich błogosławi Bóg Wszechmogący Ojciec i Syn i Duch Święty - AMEN !!!

N cze 05, 2016 19:36

Post Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
listopad 2011 , Torun , kosciol sw Jozefa i msza po przewodnictwem Ojca Jamesa Manjackala . ostatnia , ktora on celebrowal w ktorej ja uczestniczylem . po 4 i pol roku Najwyzszy przysyla mi tu na Bawarie mojego ziemskiego mistrza . przyszly weekend , Alleluja i do Münerstadt . Witaj Duchu Swiety , witaj Ojcze Jamesie , juhuuuuu ! BOG JEST WIELKI ! ! !

Pn cze 06, 2016 23:08

Ecco la Novena, la prima parte.

Si prega per 27 giorni successivi. Meglio pregare tutti i misteri per una volta, ma se non e` possibile si puo dividere.

Nel nome del Padre del figlio e dello Sprito Santo....

Questo Rosario recito per il Tuo onore Regina del Santo Rosario.
Maurizio

Ti prego interceda per la mia intenzione.... (devi presentare a Madonna solo una concerta intenzione)

Credo in un solo Dio.... http://www.francescani.marche.it/ofs/Pr ... tolico.htm
Padre Nostro...
3 volte Ave Maria...

Gloria del Padre del Figlio e dello Spririto Santo....

MISTERI GUADIOSI

Alla fine di misteri gaudiosi preghi:
Ricordati misericordiosa Vergine del Rosario di Pompei che non si è mai sentito dire che qualcuno di tuoi adoratori, con il Rosario Tuo, chiedendo la Tua protezione sia stato da Te abbandonato. Allora non rifiuti la mia preghiera Madre del Verbo Eterno, ma per il tuo Santo Rosario e per il piacimento che provi per il Tuo santuario di Pompei, ascoltami con compassione. Amen.
3 volte: Regina del Santo Rosario prega per noi

Ti prego interceda per la mia intenzione.... (devi presentare a Madonna solo una concerta intenzione, sempre la stessa).

MISTERI DOLOROSI

Alla fine di misteri dolorosi preghi:
Ricordati misericordiosa Vergine del Rosario di Pompei che non si è mai sentito dire che qualcuno di tuoi adoratori, con il Rosario Tuo, chiedendo la Tua protezione sia stato da Te abbandonato. Allora non rifiuti la mia preghiera Madre del Verbo Eterno, ma per il tuo Santo Rosario e per il piacimento che provi per il Tuo santuario di Pompei, ascoltami con compassione. Amen.
3 volte: Regina del Santo Rosario prega per noi

Ti prego interceda per la mia intenzione.... (devi presentare a Madonna solo una concerta intenzione, sempre la stessa).

MISERI GLORIOSI

Alla fine di misteri gloriosi preghi:
Ricordati misericordiosa Vergine del Rosario di Pompei che non si è mai sentito dire che qualcuno di tuoi adoratori, con il Rosario Tuo, chiedendo la Tua protezione sia stato da Te abbandonato. Allora non rifiuti la mia preghiera Madre del Verbo Eterno, ma per il Tuo Santo Rosario e per il piacimento che provi per il Tuo santuario di Pompei, ascoltami con compassione. Amen.
3 volte: Regina del Santo Rosario prega per noi.

Certamente se hai piu tempo puoi aggiungere anche misteri luminosi sempre con le stesse preghiere del imizio e la fine di misteri.

N cze 12, 2016 16:15

Kochani, proszę Was o modlitwę w intencji zdrowia dla dzieciątka, które noszę pod sercem oraz za mnie: o silną wiarę i ufność w Bożą Opatrzność nad moją rodziną. Bóg zapłać! Dziękuję, że jesteście i że mogę podzielić się z Wami tą radosną nowiną :-D

N cze 12, 2016 21:31
beti2503 napisał(a):
Kochani, proszę Was o modlitwę w intencji zdrowia dla dzieciątka, które noszę pod sercem oraz za mnie: o silną wiarę i ufność w Bożą Opatrzność nad moją rodziną. Bóg zapłać! Dziękuję, że jesteście i że mogę podzielić się z Wami tą radosną nowiną :-D

Gratuluję - włączam Ciebie i Twoje dzieciątko do mojej codziennej modlitwy :-D

N cze 12, 2016 21:33

Gratulacje :) No to mamy już comiesięczną stałą intencję :)

Wt cze 14, 2016 12:56
Dziękuję Terezjuszu :)

beti gratuluję :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: :bukiet: i pomodlone :)

księże Stanisławie dziękuję :)

Słowo z komentarzem: http://gosc.pl/doc/3214790.Badzcie-jak-Bog

proszę o modlitwę abym wraz z moimi rodzicami i bratem pojechała na rekolekcje narodowe do Lichenia :D

Śr cze 15, 2016 9:41

beti2503 napisał(a):

Beti :-) jeszcze raz gratulacje. Oczywiście dołączamy Cię do stałych intencji życząc opieki i błogosławieństwa Bożego dla Ciebie i maleństwa.

Cz cze 16, 2016 17:17

Gratulacje Beti :) Pamiętajmy też w modlitwach o Juski. Podobnie jak Beti, oczekuje narodzin swojego dzieciątka.

Pt cze 17, 2016 22:35

wynika z tego ze Pani Jasnogorska nadal trzyma nas nadal w swojej opiece . i tak trzymac .

moja dzisiejsza pielgrzymka do Münnerstadt . Ojciec James Manjackal choc juz w wozku inwalidzkim , niestrudzenie przemierza Europe przyblizajac wiernym Ducha Swietego . aktualny rozklad jazdy - Bawaria .
http://de.swoopshare.com/file/e93e37c7f ... 1.jpg.html
ksiazka Ojca Jamesa " widzialem Wiecznosc " .
http://de.swoopshare.com/file/b27435920 ... 2.JPG.html
Ojciec James udzielal indywidualnych blogoslawienstw .

smacznego niedzielnego obiadku wszystkim .

So cze 18, 2016 21:01

:) Gratulacje Beti :) Tobie i Juski wszystkiego dobrego :)

So cze 18, 2016 21:42
Post IMIENINY Św. Romualda
Wszystkiego najlepszego dla Terezjusza w dniu jego Imienin - bądź jak św. Romuald, który nie oszczędzał siebie - powodzenia, z Bogiem !!!

N cze 19, 2016 16:40
Post POMYŁKA ...
O jej, chyba pomyliłem się - ale nie szkodzi, to i tak pozdrawiam wszystkich i proszę o modlitwę. Od 1 lipca będę na nowej kolejnej parafii Św. Michała Kozala i Bł. ks. Jerzego Popiełuszki - OREMUS !!!

N cze 19, 2016 16:42

Post Re: IMIENINY Św. Romualda
STANLEYjr napisał(a):
Wszystkiego najlepszego dla Terezjusza w dniu jego Imienin - bądź jak św. Romuald, który nie oszczędzał siebie - powodzenia, z Bogiem !!!

:-D Wprawdzie to nie mój imiennik ale słowa jak najbardziej wezmę sobie do serca.

Życzę wszystkiego co najlepsze na nowej parafii.

N cze 19, 2016 20:11

juz kilka tygodni mam do pielgrzymki do La Salette . 16 lipca Ojciec James Manjackal w Oborach - bede obecny duchowo i modlitewnie . tu jeszcze jedna fotka w czasie Koronki z sobotniej konferencji Ojca Jamesa w Münnerstadt .
http://de.swoopshare.com/file/2a7ce15e0 ... 0.JPG.html

Wt cze 21, 2016 11:11
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8817 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 563, 564, 565, 566, 567, 568, 569 ... 588  Następna strona