Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uroki śmierci
@JedenPost- doświadczenie chorego umysłu przyczyniło się do dewianckich przemyśleń i wyciągnięcia chorych wniosków, typowych dla tego rodzaju doświadczeń. Coś odkrył, tylko nie jest wstanie tego zrozumieć.
|
Śr cze 29, 2016 18:51 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
wybrana napisał(a): doświadczenie chorego umysłu przyczyniło się do dewianckich przemyśleń i wyciągnięcia chorych wniosków Piszesz o sobie?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Śr cze 29, 2016 19:21 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): wybrana napisał(a): doświadczenie chorego umysłu przyczyniło się do dewianckich przemyśleń i wyciągnięcia chorych wniosków Piszesz o sobie? Twoja sugestia jest poniżej pasa !
|
Śr cze 29, 2016 21:39 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
Mówisz? Kiedy Ty wyrażasz sie w ten spsób o doświadczenich religijnych i duchowości drugiego człowieka jest OK, ale gdy odnieść to do Ciebie - nagle "poniżej pasa"?
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Cz cze 30, 2016 5:28 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
JedenPost napisał(a): Mówisz? Kiedy Ty wyrażasz sie w ten spsób o doświadczenich religijnych i duchowości drugiego człowieka jest OK, ale gdy odnieść to do Ciebie - nagle "poniżej pasa"? Są to doświadczenia człowieka po zażyciu, więc nie są zdrowe. Ja krytykuję przede wszystkim jego dalsze opinie i wyciągnięte wnioski o Bogu.
|
Cz cze 30, 2016 6:38 |
|
|
|
 |
JedenPost
|
A ja wyrażam przypuszczenie, że to Twoje opinie i wnioski o Bogu są chore i dewiacyjne. Wolno mi chyba, skoro sobie przyznajesz takie prawo? wybrana napisał(a): Są to doświadczenia człowieka po zażyciu, więc nie są zdrowe.
Na pewno zdrowsze, niż osób będących w takim stanie, że niemal umierają, chyba się zgodzisz?
|
Cz cze 30, 2016 6:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja krytykuję przede wszystkim jego dalsze opinie i wyciągnięte wnioski o Bogu.
|
Cz cze 30, 2016 6:52 |
|
 |
JedenPost
|
Twoje prawo krytykować, ale jeśli wyjeżdzasz z "dewiacjami" bądź gotowa na to, że ktoś może powiedzieć to samo o Twoich przemyśleniach. Oczekujesz szacunku dla własnych wierzeń - sama go okazuj.
|
Cz cze 30, 2016 7:11 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@ JedenPost napisał:
Chyba nieźle, jak na odrobinę dość prostego związku chemicznego? Niestety, u nas próby zafundowania sobie tego typu doświadczenia w ten sposób wiążą się z zagrożeniem osadzeniem w więzieniu na 3 lata. Zaiste, musi to być straszna rzecz, przed którą trzeba ludzi chronić. -------------------------------------------------------------------------------------
Podzieliłam również twoją opinię.
|
Cz cze 30, 2016 9:16 |
|
 |
JedenPost
|
Jaką opinię?
|
Cz cze 30, 2016 9:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A może to błąd, że środki odurzające są zakazane? przecież tak łatwo stalibyśmy się Bogami.
|
Cz cze 30, 2016 9:23 |
|
 |
JedenPost
|
Tak, to błąd. Nie ma z tego zakazu żadnego pozytku, wyłącznie szkody. Przy czym tutaj mówimy wyłącznie o środkach psychedelicznych, które w większości mają kilka cech wyróżniających, takich jak praktyczny brak możliwości uzależnienia czy (w większości wypadków) śmiertelnego przedawkowania. Z cała pewnością są pod tymi względami bezpieczniejsze niż alkohol.
Podoba Ci się to, że w Polsce pewne mające na świecie długa tradycję praktyki religijne/duchowe są de facto nielegalne?
|
Cz cze 30, 2016 9:36 |
|
 |
Andy72
|
Buahaha, odurzenie nazywasz praktykami duchowymi?
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Cz cze 30, 2016 9:42 |
|
 |
JedenPost
|
"Buchacha, klęczenie i gadanie do siebie albo zbiorowe śpiewy, powtarzanie wyklepanych wierszyków i jedzenie opłatka nazywasz praktykami duchowymi?"
|
Cz cze 30, 2016 9:48 |
|
 |
Andy72
|
To jest właśnie definicja praktyk, a nie sztuczna zmiana chemii mózgu
_________________ Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14
|
Cz cze 30, 2016 9:50 |
|
|
|