| 

Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 

| Autor | Wiadomość |  
			| magda68 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Chcę zwrócić uwagę, że avatar "non_serviaam" zawiera odwrócony krzyż. To nie jest odniesienie do krzyża św. Piotra. Św. Piotr nie powiedziałby "non serviam"....
 4. Zabrania się wypowiedzi o charakterze obraźliwym, propagującym treści satanistyczne, erotyczne (szczególnie w jakikolwiek sposób promujace pedofilię), faszystowskie, rasistowskie, ezoteryczne, neopogańskie itp. czy głoszących naukę sekt (dotyczy to również reklamowania stron o takiej tematyce).

|  
			| N sie 07, 2016 6:11 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Czy awatar podpada pod "wypowiedź"? : ]
 Ale ten awatar jest tandetny. Brak wrażliwości estetycznej i tak dalej...

|  
			| N sie 07, 2016 6:34 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Awatary chyba tez nie powinny pewnych regul przekraczac... 

|  
			| N sie 07, 2016 7:55 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Czy moderacja chce nas wykończyć psychicznie przez ganiające na stronie reklamy?  

|  
			| Pn sie 08, 2016 12:05 | 

|  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Moderacja nie ma związku z reklamami. Zresztą, dostawca reklam jest firmą zewnętrzną.
 Ale zobaczymy, czy da się to zgłosić i coś na to poradzić.

|  
			| Pn sie 08, 2016 12:23 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Zniosłabym jeszcze Pascala Brodnickiego, ale Dygant..... 

|  
			| Pn sie 08, 2016 12:41 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Droga moderacjo, ja wiem, że reklamy na stronie są dochodowe, ale gdy reklama PLAY non stop się ukazuje, wędruje i mimo kasacji cały czas zasłania stronę, to chyba tak nie powinno być.Dla zasad umieszczania reklam, też powinien być jakiś regulamin.

|  
			| Śr sie 10, 2016 12:00 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Taka forma ganiającej reklamy jest potwornie irytująca...... 

|  
			| Śr sie 10, 2016 12:13 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Już mnie mdli od tego PLAY. Ktoś, kto wlepił tą reklamę, nie ma za grosz smaku, ani umiaru. 

|  
			| Śr sie 10, 2016 16:44 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.No, mnie tez już trafia ta reklama.  

|  
			| Śr sie 10, 2016 20:37 | 

|  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Tę też zgłosimy. _________________
 Don't tell me there's no hope at all
 Together we stand, divided we fall
 ~ Pink Floyd, "Hey you"

|  
			| Śr sie 10, 2016 21:39 | 

|  
		|  |  

|   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Dodałam do przeglądarki domyślnej (Chrome, a korzystam z Bing) UBlock i reklamy nie ma   . Wyświetla przy znaczku, że blokuje mi dwie reklamy.

|  
			| Śr sie 10, 2016 22:12 | 

|  
		|  |  
			| bert04 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Adbloki to jest opcja, ale w sumie to blokuje finansowanie forum, a raczej chcemy, żeby pozostało bezpłatne.
 Ja wyłączyłem jakiś czas temu flasha na moich przeglądarkach (Ponurnik nastraszył mnie trochę niebezpieczeństwami różnych luk bezpieczeństwa). Od tego czasu ilość reklam spadła o połowę, zwłaszcza te ekstra-animowane. A jak mi jakaś zasłania ekran, wystarczy right-click i wygaszenie.
 ...

(Koh 3:1nn)

|  
			| Cz sie 11, 2016 7:27 | 

|  
		|  |  
			| Soul33 Moderator 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Wątek "Artystyczne zdjęcie a profanacja" został usunięty na prośbę autorki. _________________
 Don't tell me there's no hope at all
 Together we stand, divided we fall
 ~ Pink Floyd, "Hey you"

|  
			| So sie 13, 2016 12:11 | 

|  
		|  |  
			| JedenPost 
   |   Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.Możnaby też przy pokazji usunąć pozostałe konta związane z tym trollprzedsięwzięciem. _________________
 Lubię Starego czasem, to też sprawia
 że się wystrzegam otwartej z nim wojny
 Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny
 Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.

|  
			| So sie 13, 2016 19:54 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach