Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Nauczanie kościoła - gdzie leżą granice 'nieomylności'
Nie było żadnych linków a sugestie gdzie mam szukać. Koniec offtopu.
|
Cz sie 25, 2016 10:10 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Nie było żadnych linków a sugestie gdzie mam szukać. Koniec offtopu. Ależ Helenko nie kłam. Sama je opiniowałaś, że są źle przesłane. Po prostu źle je skopiowałam i nie wyświetliły się na zielono do wyświetlenia. Chciałam to zrobić jeszcze raz, ale już nie zdążyłam i nie wiem, czy w takim wypadku jeszcze mogę to zrobić. Linki, co prawda nie wyświetliły się na zielono, ale były wyświetlone wyraźnie w całości jako nazwa każdej strony.
|
Cz sie 25, 2016 12:26 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Podawałas tylko nazwy gazet, w których miałam szukac. Nie wiesz co zrobić? Wkleic raz jeszcze. Jesli nie tu, to w temacie uwag między uzytkownikami.
|
Cz sie 25, 2016 12:32 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
bert04 napisał(a): Myślisz, że u mnie lepiej? Ba, jeszcze "dogrywkę" na a.pl miałem, a mimo to. A mimo to.
A miałeś się w końcu wyspać  . bert04 napisał(a): No widzisz, u mnie też są ludzie, na których opinii mi nie zależy. A na opinii innych - jak najbardziej. I tym bardziej doceniam Twój gest. Jaki gest? Od samego początku jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy biblijnej, a już Twoje zdolności nietuzinkowej konwersacji ..., jak to by powiedział witwelsh/Batkonto - swój chłop  .
|
Cz sie 25, 2016 19:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): Jaki gest? Od samego początku jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy biblijnej, a już Twoje zdolności nietuzinkowej konwersacji ..., jak to by powiedział witwelsh/Batkonto - swój chłop  . I przy tym nigdy nie kwalifikuje kto jest godzien i komu czyścić buty 
|
Pt sie 26, 2016 6:49 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wybrana napisał(a): @Robek - zaspokoję jeszcze twoją ciekawość i napiszę ci, że wybrana jest szczupłą osobą, zadbaną, ma długie ciemne włosy, nie ma jak na swój wiek zmarszczek, podobno nie wygląda nas swój wiek, podobno jet dość ładna i atrakcyjna, prowadzi własną firmę. To nie jest stara, zdesperowana kobieta, który tylko myśli o śmierci, bo to tylko jej pozostało. Kocha życie i te życie stało się dla niej jeszcze piękniejsze dzięki wierze. Jak to się ma do tematu? A na marginesie: znam kilka osób, które własnie z powodu swojego narcyzmu nie maja czasu na pogłębianie wiedzy. Mało tego, uważają, że atrakcyjny wygląd = mądrość.
|
Pt wrz 16, 2016 18:34 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Helenka napisał(a): wybrana napisał(a): @Robek - zaspokoję jeszcze twoją ciekawość i napiszę ci, że wybrana jest szczupłą osobą, zadbaną, ma długie ciemne włosy, nie ma jak na swój wiek zmarszczek, podobno nie wygląda nas swój wiek, podobno jet dość ładna i atrakcyjna, prowadzi własną firmę. To nie jest stara, zdesperowana kobieta, który tylko myśli o śmierci, bo to tylko jej pozostało. Kocha życie i te życie stało się dla niej jeszcze piękniejsze dzięki wierze. Jak to się ma do tematu? A na marginesie: znam kilka osób, które własnie z powodu swojego narcyzmu nie maja czasu na pogłębianie wiedzy. Mało tego, uważają, że atrakcyjny wygląd = mądrość. HelenkA,ty jak zwykle nie czytasz ze zrozumieniem. To nie narcyzm, to jest tylko opisanie swojej osoby, by Robek nie miał wyobrażenia, że wybrana to taka staruszka, już prawie umierająca, co tylko śmierć i wiara w Boga może dać jej tylko ukojenie. Opisałam siebie w miarę prawdziwie, by zaświadczyć, że wiara to nie tylko wybór desperatów. Robek napisał, że tylko wiara mi pozostała, bo właściwie to już życie się dla mnie kończy. Otóż życie się dla mnie nie kończy. Żyję pełnią życia, a odkąd poznałam Boga i pokochałam Go, to życie moje jest o wiele bardziej piękniejsze i wartościowe. Nie było celem z mojej strony chwalenie się, ale zaprzeczenie co dla niektórych, że ci wierzący są jeszcze atrakcyjnymi ludzmi i wcale nie muszą być umierającymi staruszkami. Nie wiem czy wiesz, ale największe piękno jest w naszej duszy. Piękno wewnętrzne dopiero zaświadcza o uroku człowieka.
|
Pt wrz 16, 2016 19:02 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wybrana napisał(a): To nie narcyzm, to jest tylko opisanie swojej osoby, by Robek nie miał wyobrażenia, że wybrana to taka staruszka, już prawie umierająca, co tylko śmierć i wiara w Boga może dać jej tylko ukojenie. Nie byłoby narcyzmem, gdybyś podała tylko swój wiek. I nie zarzucaj mi braku umiejętności czytania ze zrozumieniem, bo wielokrotnie wykazałaś w tej sprawie ignorancję. wybrana napisał(a): Opisałam siebie w miarę prawdziwie, by zaświadczyć, że wiara to nie tylko wybór desperatów. Co ma Twój atrakcyjny wygląd do wiary? wybrana napisał(a): Nie wiem czy wiesz, ale największe piękno jest w naszej duszy. Piękno wewnętrzne dopiero zaświadcza o uroku człowieka. No, chyba jestem tego swiadoma bardziej od Ciebie, bo nie piszę o swoim wyglądzie. I możesz sobie mnie wyobrazic nawet tak:  Jest to calkowicie obojetne.
|
Pt wrz 16, 2016 19:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
@Helenko - a fuj. To straszne, że swój wizerunek chcesz utożsamiać z takim obrazkiem.
|
Pt wrz 16, 2016 21:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wybrana napisał(a): @Helenko - a fuj. To straszne, że swój wizerunek chcesz utożsamiać z takim obrazkiem. Po raz kolejny udowodniłas brak umiejetności czytania ze zrozumieniem.
|
Pt wrz 16, 2016 21:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
zefciu napisał(a): Yarpen - a medievala też ukarzesz ostrzeżeniem? pilaster broni się przed oskarżeniami - ma do tego [Ciach wulgaryzm - YZ] prawo. Zwłaszcza, że toczy się sąd nad moderacją - Coroner otwarcie napisał, że należy z tego forum wywalić nieprawomyślnych użytkowników, jak to kiedyś uczyniono na "katoliku". Zobaczymy więc, kogo moderacja posłucha. Dlaczego kłamiesz. Ja pisałem: Coroner napisał(a): Czy można coś zrobić z chamskimi wpisami pilastra? a potem: Coroner napisał(a): To moderatorzy nie mają narzędzi, żeby go wyregulować? I żeby albo się uspokoił i nie rozwalał każdej dyskusji swoimi urojeniami i nienawiścią albo ładnie się pożegnał z forum? I nie chodzi o wywalenie nieprawomyślnych lecz chamsko zachowujących się i łamiących coś co się nazywa netykietą. Nie moja wina że pilaster jest z twojego plemienia. Jak rozumiem w myśleniu plemiennym będziesz go bronić pomimo faktów. Co widać w twoim poście.
|
Cz paź 13, 2016 9:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę moderację o upomnienie Coronera, aby nie zadawał w tym wątku pytań adresowanych do mojej osoby, gdyż nie wolno mi na nie odpowiadać.
|
Cz paź 13, 2016 10:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę o upomnienie zefcia aby nie oczerniał mnie w wątku uwag do moderacji.
|
Cz paź 13, 2016 10:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Widzisz Coroner jednak Ci się udało. Więc już nie musisz udawać, że Ci o to nie chodziło.
Helenko - porównanie administracji "wiary" z administracją "katolika" miało na celu zwrócenie uwagi na różnicę w podejściu tych dwóch gron. Chciałem wyrazić myśl, że o ile administracja "katolika" nie toleruje myśli nielewackiej, o tyle ta z "wiary" stara się tworzyć medium w miarę neutralne.
Okazuje się, że się jednak myliłem. [ciach - obraźliwe uwagi - s33]. Pora więc się z tego forum zwijać.
|
Cz paź 13, 2016 16:49 |
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Może lepiej się zwijać, zamiast obrażać? Oczywiście, to tylko pytanie... Mam nadzieję, że nie będziesz z siebie robił męczennika. 
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Cz paź 13, 2016 16:51 |
|
|
|