Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 21:36

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 245  Następna strona
 Jaki jest Prezydent Duda? 
Autor Wiadomość

Post Re: Jaki jest Prezydent Duda?
A laudacje PAD na cześć Super Ekspresu z okazji 25-lecia tego tabloidu - podwyższają poziom PAD, czy obniżają?
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... Czolka3Img
http://www.se.pl/wiadomosci/polityka/pr ... 17969.html
Cytuj:
Sukces „Super Expressu” dowodzi, że tradycyjna prasa może się rozwijać i osiągać sukcesy mimo ostrej konkurencji ze strony „nowych” mediów: informacyjnych portali internetowych czy sieci społecznościowych. Szelest papieru przy porannej kawie to wciąż dla wielu odbiorców przyjemne doznanie, z którym niełatwo się rozstać i którego nie da się zastąpić zimnym dotykiem ekranu smartfona. Oczywiście wasza gazeta ma się dobrze także w świecie wirtualnym. To dzięki połączeniu papierowej tradycji z cyfrową nowoczesnością po „Super Express” sięgają i odbiorcy dojrzali, i ci najmłodsi. Wierzę, że „Super Express” ma przed sobą świetlaną przyszłość, a Czytelnicy jeszcze przez wiele lat będą zaczynać dzień od lektury waszego dziennika.

Śr lis 23, 2016 9:59

Coś Duda nie wyjaśnił, czy sam zaczyna dzień od SE, jak już sprawdzi ostatnie tweety Ruchadła Leśnego?

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr lis 23, 2016 10:09
Mnie bardziej interesuje wystawienie jako fetującą PAD (prezentującego na co dzień gorącą wiarę), głupiutkiej gwiazdeczki głoszącej swego czasu, że Ewangelie napisali faceci napruci winem i palący zioła - alternatywa - albo organizatorzy prezentują poziom równy Dodzie, albo była to zaowalowana kpina z PAD.

Śr lis 23, 2016 10:10
Moderator

Johnny99 napisał(a):
Coś Duda nie wyjaśnił, czy sam zaczyna dzień od SE, jak już sprawdzi ostatnie tweety Ruchadła Leśnego?

Sorry, ale niżej od tego wpisu tylko dno i wodorosty.

Śr lis 23, 2016 12:00
Zobacz profil WWW
medieval_man napisał(a):
Johnny99 napisał(a):

Cytuj:

Czyli pośladki gwiazdki diagnozującej czym naprani i naćpani byli autorzy Ewangelii.....

Śr lis 23, 2016 12:05

medieval_man napisał(a):
Johnny99 napisał(a):

Rozumiem, że internetowe kontakty urzędującego Prezydenta RP z Ruchadłem Leśnym, a także widniejąca na zdjęciu radość Prezydenta RP na widok pośladków gwiazdeczki, która szydzi z Biblii - są dla Ciebie poziomem godnym Prezydenta RP, natomiast demaskacja tych faktów jako poziomu szamba samo w sobie jest dla Ciebie dnem.

Śr lis 23, 2016 12:39
Moderator

Demaskacja faktów?
Nie róbcie z siebie snowdenów...

Śr lis 23, 2016 13:12
Zobacz profil WWW

Prezydent Duda miał "przywracać godność" Polakom.
A póki co, nie wiadomo, gdzie mamy chować się ze wstydu.

Śr lis 23, 2016 13:19
medieval_man napisał(a):
Demaskacja faktów?
Nie róbcie z siebie snowdenów...

Odpowiedz sobie samemu, tak uczciwie - gdybyś Ty był obecny na tej gali i paradowałoby przed Tobą dziewczę z gołym dupskiem, nie byłbyś zniesmaczony?
Nie oczekuję odpowiedzi.

Śr lis 23, 2016 13:47

medieval_man napisał(a):

Nic nie poradzę na to, że Duda followuje ruchadła leśne, wychwala Super Express i bierze udział w gali, której ozdobą jest goła ... Dody. To on tu wyznacza poziom, nie ja.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Śr lis 23, 2016 14:25

Nawet Macierewicz był bardziej stonowany jeśli chodzi o kontakty z Dodą.
http://m.natemat.pl/2d4fdb374a590d1d98f ... ,0,0,0.png
Widać, że plująca na Biblię Doda jest gwiazdą polityków PIS.

Śr lis 23, 2016 14:27

Każdy powód, aby szczuć na Dudę, Prezydenta RP, jest dobry. Gdyby rozlał napój, byłoby lepiej? Człowiek kulturalny, nawet zażenowany, nie będzie tego demonstrować.
Gdyby to był Komorowski, albo Wałęsa, to Tweedly komentowałaby z zachwytem. Ale tu ma do czynienia z wrogiem nr 2 (?). Wszak to Polak, patriota, katolik, więc wróg.

Śr lis 23, 2016 14:48

andej napisał(a):
Każdy powód, aby szczuć na Dudę, Prezydenta RP, jest dobry. Gdyby rozlał napój, byłoby lepiej? Człowiek kulturalny, nawet zażenowany, nie będzie tego demonstrować.
Gdyby to był Komorowski, albo Wałęsa, to Tweedly komentowałaby z zachwytem. Ale tu ma do czynienia z wrogiem nr 2 (?). Wszak to Polak, patriota, katolik, więc wróg.

Czyli "Polakowi-patriocie-katolikowi" WOLNO zniżać poziom urzędującego Prezydenta RP do szamba????
Czyli "Polak-patriota-katolik" to osoba, której NIE WOLNO W OGÓLE krytykować????

Czyli "Polak-patriota-katolik" może pluć jadem na wszystkich innych bezkarnie, natomiast jego samego już nie wolno krytykować???

A odpowiadając na pytanie: obecna demaskacja poziomu PAD jako poziomu szamba wynika nie "z byle powodu", tylko z takich właśnie czynów, którymi sam upadł do poziomu szamba.

Śr lis 23, 2016 14:57
Tomek44 napisał(a):
andej napisał(a):

Czyli "Polakowi-patriocie-katolikowi" WOLNO zniżać poziom urzędującego Prezydenta RP do szamba????
Czyli "Polak-patriota-katolik" to osoba, której NIE WOLNO W OGÓLE krytykować????

Czyli "Polak-patriota-katolik" może pluć jadem na wszystkich innych bezkarnie, natomiast jego samego już nie wolno krytykować???

A odpowiadając na pytanie: obecna demaskacja poziomu PAD jako poziomu szamba wynika nie "z byle powodu", tylko z takich właśnie czynów, którymi sam upadł do poziomu szamba.

Polak patriota katolik świeci jest oburzony zszokowany, gdy ks Boniecki mów o Nergalu, który porwał Biblię na zamkniętym koncercie, że tenże nie jest demonem.
Zachwycony jest zakazem wypowiedzi dla księdza.
Ala dla Polaka patrioty katolika obecność PAD sakralizuje Dodę, która publiczne ogłosiła, że tę Biblię napisali "napruci winem i palący trawkę".

Śr lis 23, 2016 15:46

andej napisał(a):
Każdy powód, aby szczuć na Dudę, Prezydenta RP, jest dobry. Gdyby rozlał napój, byłoby lepiej?

Najlepiej byłoby, gdyby go tam nie było. Człowiek kulturalny nie czyta tabloidów i nie chodzi na ich gale.

Śr lis 23, 2016 17:45
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 3668 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 245  Następna strona