Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Autor |
Wiadomość |
magda68
|
 Re: Grupa różańcowa - przydział tajemnic oraz zapisy
Mariusz potwierdzam
Moje intencje:
Za moją rodzinę: szczególnie Łukasza, Amelkę, Magdę, Elżbietę, Zbigniewa, Bronisławę. O łaski i błogosławieństwo. Aby znikły wszystkie przeszkody dla ślubu kościelnego Łukasza i Magdy. - O zdrowie dla Elżbiety, Bronisławy. Uzdrowienie z choroby nowotworowej dla Magdy. - O błogosławieństwo w mojej pracy, o nową, lepszą pracę. - W intencjach Bogu znanych. - O nawrócenie niewierzących z mojej rodziny i znajomych, szczególnie Jacka, Mariusza, Edyty, Sławomira, Marka, Renato, Anny, Dariusza, Ireny, Katarzyny, Rafała. - O nawrócenie do Chrystusa wszystkich muzułmanów, wyznawców innych niechrześcijańskich religii. - O nawrócenie masonów, ateistów, wszystkich walczących z Kościołem. - Aby kapłani i wierni Kościoła nie ulegali wpływom modernistycznym. - O laski dla wszystkich, którym winna jestem modlitwę, którzy mnie o nią prosili, których zgorszyłam swoją postawą. - za ks. Krzysztofa, ks. Cyrusa, ks. Alessandro. - Aby zostało anulowane ustanowione we Włoszech prawo legalizujące związki homoseksualne, o nawrócenie dla wszystkich, którzy to prawo tworzyli i popierają. - Aby Elio i Claudio zaczęli żyć zgodnie z przykazaniami Bożymi. - Za zmarłych z mojej rodziny i spośród znajomych za duszę śp. Benedykta i śp. Armanda, za dusze w czyśćcu cierpiące. Dziękczynna: za wszystkie otrzymane łaski. Za akt uznania Jezusa Chrystusa jako Pana i Króla-----
|
Wt lis 29, 2016 20:34 |
|
|
|
 |
beti2503
|
Potwierdzam obecność na modlitwie w grudniu (za siebie i Agnes). Intencje Agnes: - za pozytywne rozwiązanie trudnych spraw rodzinnych, - o zdrowie i potrzebne łaski na każdy dzień. Moje intencje na ten miesiąc: - dziękczynna: za zdrowie naszych dzieci i nasze, za łaskę spowiedzi generalnej i udziału w Misjach Świętych oraz wszystkie otrzymane łaski, za szczęśliwe rozwiązanie Magdy, - za mnie, o szczęśliwy przebieg porodu i potrzebne siły do opieki nad dzidziusiem, - za mojego męża o pomyślność w pracy, o łaskę cierpliwości, - o potrzebne łaski dla wszystkich moich przyjaciół i przeciwników, - o zdrowie dla dzieci, męża i dla mnie, - za naszych rodziców, rodzeństwo i chrześniaków, - o pomyślne rozwiązanie spraw rodzinnych Magdy i Karola, - o zdrowie dla duszy i ciała oraz dar potomstwa dla Magdy i Tomka, - za Anię, o wytrwałość w przyjmowaniu woli Bożej, - o nawrócenie niewierzących z kręgu naszych bliskich, - o jedność małżeństwa Asi i Michała i Bożą opiekę dla Olusia, - o światło Ducha Świętego w moich codziennych decyzjach, - za wszystkich którym obiecałam modlitwę i za tych, którzy mnie o nią prosili. Pozdrawiam wszystkich ciepło  Pamiętam o Was 
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
Śr lis 30, 2016 7:45 |
|
 |
Basiaw
|
Witam serdecznie I ja potwierdzam swoją obecność na modlitwie w kolejnym miesiącu. Moje intencje to: -o zdrowie i siłę do stawiania czoła obowiązkom przez moją Mamę - o udaną operację mojego Teścia i moja nieustająca intencja - o pokój na Świecie i odrodzenie się w ludziach zagubionych wiary w Boga.
pozdrawiam serdecznie Basia
|
Śr lis 30, 2016 9:08 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Potwierdzam  Za całą moją rodzinę aby Bóg pomógł na tak jak On tego chce. W intencji Misji i Innuitów, O pokój na świcie w szczególności za Ukrainę, Syrię i Europę. W intencji Agnieszki z prośbą o uzdrowienie z reumatoidalnego zapalenia stawów, Mateusza z proźbą o uzdrowienie z Mukowiscydozy i jego babcię o zdrowie, Natalki aby była silna i poradziła sobie z trudnościami jakie spotykają ją w szkole i w życiu. W intencji dziecka Uli o zdrowie. Lub pomoc dla nich tak jak Bóg tego chce. Dziękuję za wszystkie okazane łaski Basiu witaj kochany płateczku 
|
Śr lis 30, 2016 14:47 |
|
 |
patryk84
|
Potwierdzam  Intencje: - Dziękuję Ci Panie za ten kolejny rok w którym byłeś tak łaskawy i hojny w łaski dla mnie i mojej rodziny i proszę o opiekę na kolejny zbliżający się rok dla mnie, dla mojej rodziny oraz dla wszystkich z naszej Róży Różańcowej.
_________________ http://www.pompejanka.info
|
Cz gru 01, 2016 8:37 |
|
|
|
 |
Maurizio
|
ciao a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. le mie intenzioni per dicembre: per Alice,che continui a camminare sul sentiero del Signore.e per la sua mamma.. per Anna e Roberto,e per tutti coloro che,come loro,cercano le risposte in altre spiritualità e non dove dovrebbero per Nora,Umberto e Mariagrazia,perchè il Signore li sostenga nelle loro difficoltà e lo sentano vicino per gli iniziatori del Cammino Neocatecumenale e per tutte le comunità del mondo,perchè il Signore ci doni il Suo anore. per le intenzioni di Papa Francesco,che il Signore Gesù lo guidi e gli doni saggezza per il suo ministero,per tutti i sacerdoti e i missionari. per la conversione dei musulmani e dei cristiani tiepidi. per il nostro gruppo del Rosario,che perseveri sempre nella fede e nell'incontro con Cristo. per me,perchè il Signore Gesù mi stia vicino nelle prove della vita. salutandovi,con Dio
|
Cz gru 01, 2016 15:44 |
|
 |
terezjusz
|
Kochani, oto grudniowy przydział Tajemnic, intencje prywatne oraz ogólne Prosimy ks. Stanisława o błogosławieństwo PRZYDZIAŁ TAJEMNIC -> http://htl.li/xZ38306InJAINTENCJE GRUDNIOWE + stałe -> http://htl.li/AUvz306InN0INTENCJE OGÓLNE RÓŻY -> http://htl.li/rWpX306InVR
|
Cz gru 01, 2016 17:31 |
|
 |
Ola82
|
potwierdzam intencje te same co w listopadzie
|
Cz gru 01, 2016 18:56 |
|
 |
Rose_jo
|
Potwierdzam obecność.
|
Cz gru 01, 2016 19:57 |
|
 |
magda68
|
Maurizio napisał(a): ciao a tutti,confermo la mia presenza nel gruppo. le mie intenzioni per dicembre: per Alice,che continui a camminare sul sentiero del Signore.e per la sua mamma.. per Anna e Roberto,e per tutti coloro che,come loro,cercano le risposte in altre spiritualità e non dove dovrebbero per Nora,Umberto e Mariagrazia,perchè il Signore li sostenga nelle loro difficoltà e lo sentano vicino per gli iniziatori del Cammino Neocatecumenale e per tutte le comunità del mondo,perchè il Signore ci doni il Suo anore. per le intenzioni di Papa Francesco,che il Signore Gesù lo guidi e gli doni saggezza per il suo ministero,per tutti i sacerdoti e i missionari. per la conversione dei musulmani e dei cristiani tiepidi. per il nostro gruppo del Rosario,che perseveri sempre nella fede e nell'incontro con Cristo. per me,perchè il Signore Gesù mi stia vicino nelle prove della vita. salutandovi,con Dio Potwierdzam moją obecność na grudzień. Moje intencje: - Za Alicję aby kontynuowała podążanie drogą Pana, za jej mamę. - Za Annę i Roberta i wszystkich innych, którzy szukają odpowiedzi w innej duchowości, a nie w tej, w której powinni. - Za Normę, Umberta i Marięgrazię, aby Pan wspierał ich w ich trudnościach, aby odczuwali Jego bliskość. - Za założycieli ruchu neokatechumenalnego, za wszystkie wspólnoty na świecie, aby Pan obdarowywał swoją miłością. - W intencjach papieża Franciszka, aby Pan Jezus go prowadził i dawał mądrość w jego posłudze, za wszystkich kapłanów i misjonarzy. - O nawrócenie wszystkich muzułmanów, letnich chrześcijan. - Za naszą grupę różańcową, aby trwała w wierze i spotkaniu z Chrystusem. - Za mnie, aby Pan Jezus był przy mnie blisko także w chwilach próby.
|
N gru 04, 2016 15:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Kochane płatki i płateczki polecam poniższy link  jak do tej pory filmik który zapodałam podoba mi się najbardziej https://www.youtube.com/watch?v=5lkt6Y4wj4g
|
Śr gru 14, 2016 17:17 |
|
 |
beti2503
|
Kochani, 09.12.16 przyszedł na świat mój drugi synuś Tobiaszek. Dziękuję Wam za modlitwę i pamięć o mnie i dzidziusiu. Już jesteśmy w domku i cieszymy się urokami życia naszej czteroosobowej rodzinki  Najważniejsze, że na tegoroczne święta Bożego Narodzenia mamy już wsad do żłóbka  Pozdrawiam Was cieplutko 
_________________ Wszystkie wasze sprawy niech się dokonują w miłości! (1 Kor 16, 14)
|
Śr gru 14, 2016 17:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
beti2503 napisał(a): Kochani, 09.12.16 przyszedł na świat mój drugi synuś Tobiaszek. Dziękuję Wam za modlitwę i pamięć o mnie i dzidziusiu. Już jesteśmy w domku i cieszymy się urokami życia naszej czteroosobowej rodzinki  Najważniejsze, że na tegoroczne święta Bożego Narodzenia mamy już wsad do żłóbka  Pozdrawiam Was cieplutko  Gratuluję  ...obejmowałam modlitwą Juski, Ciebie i Beatkę moją kuzynkę, która lada dzień też urodzi córeczkę, termin ma na 16-17 grudzień.
|
Śr gru 14, 2016 18:16 |
|
 |
asm
|
Juski gratulacje dla całej Waszej Rodzinki  Cieszę się bardzo  Pozdrawiam 
|
Śr gru 14, 2016 18:59 |
|
 |
kooool
|
W tym świętym czasie oczekiwania - pieśń https://www.youtube.com/watch?v=C6_V6_V0iYQPrzygotujmy się na Przyjście Pana Jezusa czystym sercem i miłującym duchem. beti2503 mogła by się podzielić Radością jaki to piękny czas oczekiwania na przyjście Owocu Miłości, jak zmienił ją i innych ten czas na jeszcze lepsze w Dobru, z Miłości do dziecka, które przyszło.
_________________ Mt.22.37-40 Miłość-na tym opiera się całe Prawo i Prorocy Ef.4.30-32 Nie zasmucajcie Bożego Ducha Świętego, którym zostaliście opieczętowani na dzień odkupienia... Przebaczajcie sobie, tak jak i Bóg nam przebaczył w Chrystusie.
|
Cz gru 15, 2016 12:11 |
|
|
|