Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
JedenPost
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Uprzejmie proszę szacowną moderację o rozważenie przywołanie użytkownika https://moja.wiara.pl/info/HenrykK do porządku, ażeby zaczął pisać normalnie, ponieważ jego posty 1) są trudno czytelne 2) zajmują trzy razy tyle miejsca, ile powinny
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Śr lis 30, 2016 19:18 |
|
|
|
 |
medieval_man
Moderator
Dołączył(a): Pn gru 13, 2010 16:50 Posty: 7771 Lokalizacja: Kraków, Małopolskie
|
Użytkowniku @HenrykK - proszę nie dodawać pracy moderacji i irytacji userom...
_________________ Fides non habet osorem nisi ignorantem
|
Śr lis 30, 2016 19:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zwracałem HenrykK-wi uwagę już kilka, lub kilkanaście razy. Powiedział, że mam sam się domyślić, dlaczego tak robi. A jak nie wiem, to moja wina. Wątpię, żeby prośby w stosunku do niego wystarczyły. Jest to indywiduum notorycznie ignorujące prośby i pytania.
|
Śr lis 30, 2016 20:29 |
|
|
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Być może moderacja ma z tego polew i uważa to za najlepszy kabaret w dzisiejszych czasach, ale wpisy Dariusza555 staja sie co najmniej irytujące: niezależnie od tematu - temat dyżurny - Radio Maryja i Telewizja TRWAM (zmienił temat z Komisji Weneckiej) viewtopic.php?f=37&t=37538&p=931938#p931938
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
So gru 03, 2016 17:55 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
zefciu napisał(a): Zwracałem HenrykK-wi uwagę już kilka, lub kilkanaście razy. Powiedział, że mam sam się domyślić, dlaczego tak robi. A jak nie wiem, to moja wina. Wątpię, żeby prośby w stosunku do niego wystarczyły. Jest to indywiduum notorycznie ignorujące prośby i pytania. User otrzymał ostrzeżenie i powiadomiono go, że wszystkie jego posty formatowane w sposób wkurzający dla innych będą bez namysłu usuwane. Chyba, że racjonalnie uzasadni konieczność takiego właśnie formatowania.
|
N gru 04, 2016 11:56 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Uprzejmie ürosze moderacje o przeanalizowanie wpisow z tego watku viewtopic.php?p=932222#p932222ze szczegolnym uwzglednieniem trolingu andeja i Dariusza i ich szczeniackiego zachowania.
|
Pn gru 05, 2016 14:05 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
Temat wyczyszczony. Zastanawiam się czy go nie zamknąć, tak bardzo jest niemerytoryczny,
|
Pn gru 05, 2016 14:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Uwagi adaBRD do moderacji
medieval_man napisał(a): Przypominam, że: Cytuj: Żyć wiarą to dział, w którym jest miejsce na dzielenie się swoją wiarą katolicką, jej przeżywaniem na co dzień i związanymi z tym radościami, a także trudnościami.
Dlatego, wszelkie uwagi krytyczne, jak również polemika osób niewierzących są nie na miejscu i będą konsekwentnie usuwane. Jakiekolwiek przeciwstawianie więc katolików innym chrześcijanom, czy w co innego wierzącym będzie usuwane.Powiedz ,"medieval_man", co was naprawde wkurza...? ...Nie mozecie scierpiec zdrowej nauki....?....Czy moze boicie sie konkurencji...?
|
Pn gru 05, 2016 15:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Pacierz
Konkurencji tu nie ma, no chyba ze ktos chce do czysca, to tam bedzie tloczno.
|
Pn gru 05, 2016 15:50 |
|
 |
medieval_man
Moderator
|
 Re: Pacierz
adaBRD napisał(a): Powiedz ,"medieval_man", co was naprawde wkurza...? ...Nie mozecie scierpiec zdrowej nauki....?....Czy moze boicie sie konkurencji...? Wkurzają nas userzy, którzy nie potrafią czytać Regulaminu i piszą w nieodpowiednich działach. EOT
|
Pn gru 05, 2016 16:07 |
|
 |
JedenPost
|
Moderacja ma, zdaje się, nowy obowiązek: przedstawiać Dariuszowi-555 dowody na tezy innych użytkowników, bądź usuwać posty z tymi tezami. viewtopic.php?p=932369#p932369
_________________ Lubię Starego czasem, to też sprawia że się wystrzegam otwartej z nim wojny Przecież to piękne, gdy Pan tak dostojny Tak z samym diabłem po ludzku rozmawia.
|
Wt gru 06, 2016 11:03 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prosze uprzejmie o zajecie stanowiska w sprawie decyzji moderatora odnosnie formy moich postow i uzytych w nich przeze mnie srodkow wyrazu. Prosze o jasne sformulowanie ewentualnych zarzutow lub wyjasnienie powodow decyzji moderatora w watku " Nasze zbawienie" z dn. 12.12.2016.
|
Wt gru 13, 2016 0:30 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Nasze zbawienie
Małgosiaa napisał(a): Ocimum napisał(a): Ja? A gdzie ja to tak nazwałam? Ile razy mam powtarzać, ze skupiłam się na bałwochwalstwie? Od strony bozka to magiczny opłatek. I tak należy to przyjąć, bo tak fałszywie się to nazywa. Jak widać, ani ada ani wybrana na razie tu nie dyskutują. Do nich zresztą i tak nic nie dociera, więc wszelkie wyjaśnienia są waleniem grochem o ścianę. Reszta userów zna wartość Eucharystii (mogłaś się w tym zorientować nawet po tak krótkim pobycie na forum), więc bezsensowne jest traktowanie o bałwochwalstwie w tym przypadku. Tematem watku jest zbawienie a nie opinie o adwersarzach.
Prosze moderacje o zajecie stanowiska w tej sprawie.
|
Śr gru 14, 2016 18:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Prosze o odpowiedz w zwiazku z moimi dzisiejszymi wpisami w tematach "Dlaczego" i "Nasze zbawienie".
|
Śr gru 14, 2016 19:05 |
|
 |
Marek_Piotrowski
|
Może już dość tej histerii, AdaBRD?
_________________ pozdrawiam serdecznie Marek
|
Śr gru 14, 2016 19:08 |
|
|
|