Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt lis 21, 2025 19:49

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 826 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 56  Następna strona
 Czy opozycja szykuje nam polski Majdan? 
Autor Wiadomość
Moderator

Post Re: Czy opozycja szykuje nam polski Majdan?
Aluś, przyjrzyj się raz jeszcze temu omdlonemu młodzieńcowi. Idzie bardzo energicznie, po czym siada uważnie patrząc gdzie siada, kładzie się ze zgiętą nogą. Następnie prostuje nogę jako świadomy człowiek, a nie ten, który zemdlał.
Nigdy nie miałam okazji zemdleć do końca, ale dwa razy o mały włos nie zemdlałam. Nie miałam siły isć i ledwie dowlokłam się do ławki. Widziałam jednak sporo mdlejących ludzi i każdy z nich padał mniej więcej tak: http://www.cda.pl/video/8623269

N gru 18, 2016 10:18
Dzis kazdy uwaza, ze wszystko mu wolno. A przyklad idzie od gory. Dlaczego ktokolwiek ma miec jakiekolwiek skrupuly jak wierchuszka panstwa ich nie ma?
Kto sieje wiatr zbiera burze, ale PiS uwazal, ze bujac to oni moga a reszta ma byc morlana i porzadna, jednoczesnie od poczatku traktowana jako zdrajcy.
Jezeli prawdziwi Üolacy: jedyni patrioci i swieci katolicy sa w PiSie, w rzadzie i pelnia obowiazki prezydenta, to reszta jest i tak spisana na straty.
Poza tym dzis juz zupelnie nie wiadomo kto jest prowokatorem. Moze ten typ byl oplacony przez prezesa, zeby tak durnie udawac mdlejacego opozycjonsite, zeby opozycji zaszkodzic?
PiS jest zdolny do wszystkiego i uczciwosc to ostatnia cecha, ktora bym tej partii i jej wyznawcom przypisala.

Co nie znaczy, ze szeroko pojeta opozycja to anioly bez skazy. Ale kto ich uczciwie rozliczy? Msciwy i stronniczy nadprokurator?

N gru 18, 2016 10:36
Małgosiaa napisał(a):
Aluś, przyjrzyj się raz jeszcze temu omdlonemu młodzieńcowi. Idzie bardzo energicznie, po czym siada uważnie patrząc gdzie siada, kładzie się ze zgiętą nogą. Następnie prostuje nogę jako świadomy człowiek, a nie ten, który zemdlał.
Nigdy nie miałam okazji zemdleć do końca, ale dwa razy o mały włos nie zemdlałam. Nie miałam siły isć i ledwie dowlokłam się do ławki. Widziałam jednak sporo mdlejących ludzi i każdy z nich padał mniej więcej tak: http://www.cda.pl/video/8623269

Już pisałam - nie muszę oglądać jak wygląda mdlenie, gdy znienacka traci sie przytomność i pada jak kłoda na ziemię, tłukąc sie przy tym - jak pisałam znam osobiście czym jest mdlenie.
Dodam, że osoba która zemdleje jest niesamowicie ciężka.....mnie 3 osoby nie mogły podnieść z ziemi.
Czym zupełnie innym jest omdlenie gdzie świadomie musisz usiąść lub sie położyć.
Jestem cukrzykiem typu II - na początku trochę lekceważyłam sobie chorobę, owszem brałam leki, ale nie pilnowałam pory jedzenia. Gdy mi spadał cukier w momencie zaczynała mi drżeć w ciele każda komórka i nie byłam w stanie ustać na nogach. 3 czy 4 razy nagle w tym stanie wpadałam w sen cukrzycowy.
Kolejna sprawa - gdy wyjeżdżały samochody z posłami PiS ludzie robili blokady kładąc sie na jezdni.
Nadto emocje mogą nawet zabić człowieka - ks Natanek też ma "męczennika", w 2012r na uroczystościach w Parczewie po przepychankach "rycerzy" w czerwonych płaszczach" z duchownymi zasłabł jeden z rycerzy ks Natanka, zmarł po przewiezieniu do szpitala.
Chodzi mi o to, ze nikt nie zna faktycznej przyczyny zachowania chłopaka, więc podjęto złośliwe drwiny i oskarżania opozycji o próbę zrobienia męczennika.

Dariusz-555 napisał(a):
Twoj guru Donald juz przyjechal do PL na ratunek twojej ulubionej partii . . . . i ciebie .

Tradycyjnie złośliwości rodem z RM....nic dodać nic ująć.

N gru 18, 2016 11:13
Moderator

A tymczasem Andrzej Duda na Twitterze w 2012 r:
Obrazek

N gru 18, 2016 12:24

Helenka-malgosia-to-ja zapodaje tu instrukcje omdlewania . to cos nowego na tym forum . Duda na Twitterze z podpisem Styczynski . to tez cos nowego .

Alicjo , my mamy swoich meczennikow jak Jan Pawel II czy ksiadz Popieluszko . od wczoraj wy macie wreszcie swojego . cieszycie sie ?

N gru 18, 2016 14:02
Swoich meczennikow macie towarzyszu?
A kto ci dal certyfikat wylacznosci? Moze jeszcze swojego pana jezusiczka macie?
Nie mylic z Panem Jezusem, ktory jest Bogiem wszystkich.Nie tylko klubu fanow RM.

N gru 18, 2016 14:08
Moderator

Dariusz-555 napisał(a):
Duda na Twitterze z podpisem Styczynski . to tez cos nowego .

Nawet czytać mediów społecznościowych nie umiesz. Duda odpowiadał Styczyńskiemu.
Tutaj też Trump pisał do Dudy, czy Duda gratulował Trumpowi?
https://twitter.com/AndrzejDuda/status/ ... 13?lang=pl
I spójrz na poniższe komentarze jak to wygląda na Twitterze.

N gru 18, 2016 14:27

ktos tu nie umie czytac tytulu watki . jest " opozycja - majdan " a ktos pisze " Trump - Duda " .

N gru 18, 2016 15:17
Moderator

No własnie. Kolejny raz pokaałeś, że nic nie rozumiesz. Dałam Ci przykład, że adres w poście na niebiesko z @ to odpowiedź tej osobie, a nie post tej osoby.

N gru 18, 2016 15:53
Moderator

Alus napisał(a):
Już pisałam - nie muszę oglądać jak wygląda mdlenie, gdy znienacka traci sie przytomność i pada jak kłoda na ziemię, tłukąc sie przy tym - jak pisałam znam osobiście czym jest mdlenie.
Dodam, że osoba która zemdleje jest niesamowicie ciężka.....mnie 3 osoby nie mogły podnieść z ziemi.
Czym zupełnie innym jest omdlenie gdzie świadomie musisz usiąść lub sie położyć.
Jestem cukrzykiem typu II - na początku trochę lekceważyłam sobie chorobę, owszem brałam leki, ale nie pilnowałam pory jedzenia. Gdy mi spadał cukier w momencie zaczynała mi drżeć w ciele każda komórka i nie byłam w stanie ustać na nogach. 3 czy 4 razy nagle w tym stanie wpadałam w sen cukrzycowy.
Kolejna sprawa - gdy wyjeżdżały samochody z posłami PiS ludzie robili blokady kładąc sie na jezdni.
Nadto emocje mogą nawet zabić człowieka - ks Natanek też ma "męczennika", w 2012r na uroczystościach w Parczewie po przepychankach "rycerzy" w czerwonych płaszczach" z duchownymi zasłabł jeden z rycerzy ks Natanka, zmarł po przewiezieniu do szpitala.
Chodzi mi o to, ze nikt nie zna faktycznej przyczyny zachowania chłopaka, więc podjęto złośliwe drwiny i oskarżania opozycji o próbę zrobienia męczennika.

Na necie jest ciąg dalszy tego filmiku....
Chłopaka podnoszą. On wstaje, spokojnie odchodzi, wyciąga komórkę i dzwoni.
Znajdziesz sobie sama?
Ułatwię ci: nazywa się Wojciech Diduszko
http://wolnosc24.pl/2016/12/18/znalazl-sie-truposz-in-spe-z-pod-sejmu-to-lewacki-dzialacz-wojciech-diduszko/

N gru 18, 2016 17:36
Zobacz profil WWW

Alicjo , wszystkie media ( oprocz oczywiscie GW i TVN ) melduja ze ustawka z tym aktorem udajacym meczennika Kaczystanu wam nie wyszla .

zartobliwie dodam , wyciaga komorke i melduje - " towarzyszko Kopacz , melduje wykonanie zadania " .

N gru 18, 2016 17:59
medieval_man napisał(a):
Alus napisał(a):

Na necie jest ciąg dalszy tego filmiku....
Chłopaka podnoszą. On wstaje, spokojnie odchodzi, wyciąga komórkę i dzwoni.
Znajdziesz sobie sama?
Ułatwię ci: nazywa się Wojciech Diduszko
http://wolnosc24.pl/2016/12/18/znalazl-sie-truposz-in-spe-z-pod-sejmu-to-lewacki-dzialacz-wojciech-diduszko/

To ja Tobie ułatwię - oświadczenie Wojciecha Diduszko:
https://www.facebook.com/wojciech.didus ... 7139979024

N gru 18, 2016 18:20
Alus napisał(a):

Komentarze pod spodem bezcenne

N gru 18, 2016 18:29

i co z tego ze Diduszko melduje ze nie udawal skoro wideo udowadnia prawde . i co nam po twojej stronce z tak zwanym oswiadczeniem Diduszko ?

Alicjo , przestan bronic twoich idoli . nikt tu w twoje bajki ( oprocz obywatelek Malgosiahelenkatoja i Kael ) nie uwierza w to . Alicjo blagam nie uprawiaj tu blazenady . przegraliscie wybory i wierzgacie kopytami bo nie mozecie sie z tym pogodzic .

N gru 18, 2016 18:32
Cytuj:
Alicjo , my mamy swoich meczennikow jak Jan Pawel II czy ksiadz Popieluszko . od wczoraj wy macie wreszcie swojego . cieszycie sie ?

Wy macie......pytanie czy Jan Paweł II i ks J. Popiełuszko ma was
Człowiek, nie uznając wartości i wielkości w sobie samym i bliźnim, pozbawia się możliwości przeżycia w pełni własnego człowieczeństwa i nawiązania tej relacji solidarności i wspólnoty z innymi ludźmi, dla której został stworzony przez Boga, święty Jan Paweł II.
Służyć Bogu, to szukać najlepszej strony w najgorszym człowieku, ks J. Popiełuszko.
Potrafisz zrozumieć choć w minimalnym % te ewangeliczne nakazy......

Zend napisał(a):
Alus napisał(a):

Komentarze pod spodem bezcenne

Dokładnie takie same jak w PRL pod adresem tych co własnymi ciałami usiłowali blokować czołgi......

N gru 18, 2016 18:32
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 826 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 56  Następna strona