Wzajemne uwagi - między użytkownikami
Autor |
Wiadomość |
krzysiekniepieklo
|
 Re: Wzajemne uwagi - między użytkownikami.
Jeśli tylko ja mam inne zdanie, to dlaczego kłóciłaś się z Adą i Lizą?
|
Pt mar 03, 2017 12:39 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
krzysiekniepieklo napisał(a): Yarpen wyciął mój post, w którym dowodziłem, że Kościół głosi inną Ewangelię jak Jezus. Zamieściłem ten post na moim blogu. Krzysztofie, Kościół nie może głosić innej Ewangelii. To Ty jesteś w wielkim błędzie. Być może jesteś zwodzony, albo przez Twój własny umysł, albo ktoś za tym stoi. Stawiając się w takiej pozycji wobec Kościoła, stawiasz siebie także w opozycji do Chrystusa. Jak więc możesz twierdzić że jesteś prorokiem Boga, głosząc rzeczy zupełnie przeciwne Boskiej idei i nie będąc posłusznym nauce Kościoła. Jesteś zwodzony, zrozum to wreszcie, dla dobra Twojej własnej duszy i dla dobra innych którzy mogą czytać Twoje posty. Co do Ady i Lizy, Ada nie jest raczej katoliczką i stawia siebie poza Kościołem, natomiast Liza zwróciła uwagę na szacunek dla Twojej godnosci osobistej jeśli byłbyś chory psychicznie, a to nie znaczy że podziela Twoje zdanie lub zgadza się z tym co głosisz.
|
Pt mar 03, 2017 12:43 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
A w którym momencie Liza zgodziła się z Tobą? Ona tylko wyraziła swoje zdanie co do mojej oceny Twojego stanu psychicznego. Kiedy Ada poparła Twój wniosek o Komunii dla wszystkich bez postanowienia poprawy?
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pt mar 03, 2017 12:44 |
|
|
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Małgosiaa napisał(a): krzysiekniepieklo napisał(a): To może odnieś się do tego co napisałem. Nie każdy musi podzielać twoje zdanie, że to bzdury. Tylko Ty masz odmienne zdanie od mojego. Odnosiłam sie wielokrotnie w zakładanych przez Ciebie kolejnych wątkach. I nie tylko ja. Jesteś samotnym jeźdźcem w tych tematach. Wydaje mi się, że sama nie rozumiesz tego co piszesz. Napisałaś, że z twoim zdaniem wszyscy się zgadzają oprócz mnie. To czy one zgadzają się z moim zdaniem, to w tym kontekście nie ma znaczenia.
|
Pt mar 03, 2017 12:56 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Idź do specjalisty, a potem wróć i przedstaw to co Ci powie.
_________________ Pomoc dla UKRAINY https://www.siepomaga.pl/ukraina?utm_medium=email&utm_source=newsletter
|
Pt mar 03, 2017 13:02 |
|
|
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Małgosiaa; powiedz, czy mi uwierzysz, jak Ci przedstawię zaświadczenie od psychiatry, że jestem zrównoważony psychicznie?
|
Pt mar 03, 2017 13:13 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Tak, pod warunkiem, że opowiesz mu o tych swoich urojeniach związanych z Ewangelią.
|
Pt mar 03, 2017 13:20 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Nie jestem, aż tak naiwny jak Ci się wydaje. Widzę u Was wyraźne zachwianie nastroju w tej dyskusji ze mną. To może Wam też przydał by się psychiatra, żeby stwierdzić czy Wasza reakcja jest normalna. Nikt z was nie przedstawiał zaświadczenia od psychiatry. Dlaczego oczekujecie, że ja Wam takie zaświadczenie przedstawię? Nie mam wątpliwości, że i tak byście nie uwierzyli, tak jak Żydzi Jezusowi.
|
Pt mar 03, 2017 13:58 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie jesteś wiarygodny, krzysiu. Po prostu.
|
Pt mar 03, 2017 14:12 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Jak zwykle ucieczka  Jesli chodzi o mnie, to gdybym miała problemy natury psychiatrycznej, nie mogłabym pracować w szkole.
|
Pt mar 03, 2017 14:14 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Nie pytałem się gdzie pracujesz, tylko czy masz zaświadczenie od psychiatry, że jesteś zrównoważone psychicznie.
|
Pt mar 03, 2017 14:24 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
krzysiekniepieklo napisał(a): Nie pytałem się gdzie pracujesz, tylko czy masz zaświadczenie od psychiatry, że jesteś zrównoważone psychicznie. Hahahahahaha. Zdaje się, że nie masz pojecia o pracy w szkole. Zdolnośc do pracy jest potwierdzana przez lekarza medycyny pracy co dwa lata.
|
Pt mar 03, 2017 14:32 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
A czy lekarz medycyny pracy ma takie same kompetencje jak psychiatra i może orzekać o zrównoważeniu psychicznym?
|
Pt mar 03, 2017 14:43 |
|
 |
Małgosiaa
Moderator
|
Coraz bardziej utwierdzasz mnie wtym, że potrzebujesz konsultacjiw poradni psychiatrycznej.
|
Pt mar 03, 2017 14:47 |
|
 |
krzysiekniepieklo
|
Yarpen_Zirgin napisał(a): Nie jesteś wiarygodny, krzysiu. Po prostu. Można wierzyć tylko takiemu, który jest szczery i mówi to co myśli. Zasady gry, które ustaliłeś są tak ustawione, że to Tobie nikt tutaj nie wierzy. Ty mówisz to co chcesz i nikt tutaj Ciebie nie cenzuruje. Moje argumenty, które są dla Ciebie niewygodne, wyrzucasz do kosza. Myślisz, że ktoś Ci tutaj wierzy? ,, wierzą" Ci ze strachu.
|
Pt mar 03, 2017 14:55 |
|
|
|