Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 22:35

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 622  Następna strona
 PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015 
Autor Wiadomość
Post Re: PiS wraca do władzy. Polska po wyborach 2015
A Małgosia odróżnia hasła cenzura od prenumerata?

Śr cze 07, 2017 23:22
Moderator

Zakaz czytania jest cenzurą,

Śr cze 07, 2017 23:26
Zakaz prenumeraty nie jest cenzura. Jest zakazem wydawania środków danego urzędu na prenumeratę.
Wiem ze WP napisało o cenzurze a Małgosia oczywiście bezkrytyczńie się z tym zgodziła. Ale nie jest to prawda.
W dobie internetu za chwile wszystkie papierowe gazety znikną.

Cz cze 08, 2017 5:51
Widzisz, gdyby za czasów rządów PO zakazano prenumerowania jakichś tytułów, to była by oszczędność. Jednak ponieważ tak zrobiono za czasów rządów PiS, to jest cenzura. :D

Cz cze 08, 2017 6:18
Coroner napisał(a):
Zakaz prenumeraty nie jest cenzura. Jest zakazem wydawania środków danego urzędu na prenumeratę.
Wiem ze WP napisało o cenzurze a Małgosia oczywiście bezkrytyczńie się z tym zgodziła. Ale nie jest to prawda.
W dobie internetu za chwile wszystkie papierowe gazety znikną.

Bo potrzeba więcej środków na uposażenie szefów super fachowców z nadania PiS :D :D :D ....co i rusz upadasz w tym Twoim "obiektywiźmie....

Yarpen_Zirgin napisał(a):
Widzisz, gdyby za czasów rządów PO zakazano prenumerowania jakichś tytułów, to była by oszczędność. Jednak ponieważ tak zrobiono za czasów rządów PiS, to jest cenzura. :D

Konkretnie których i które firmy zakazywały....wskaż konkrety, bo inaczej to tylko argument z rodzaju a u was bija murzynów.

Cz cze 08, 2017 6:21
Moderator

Alus napisał(a):
Konkretnie których i które firmy zakazywały....wskaż konkrety, bo inaczej to tylko argument z rodzaju a u was bija murzynów.

Yarpen wyraźnie napisał "gdyby...", a obu umknęła wypowiedź Andrzeja Melaka:
Cytuj:
- Nie powinno się karmić tych, którzy Polsce szkodzą http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... book_money

Cz cze 08, 2017 6:27
Widzisz Alus. Ja staram się patrzeć na świat bez filtra partii politycznych. I nie zgadzam się z tym ze brak prenumeraty to cenzura. To po prostu oszczędzanie kasy. Na co to juz sprawa rozliczeń urzędu i ich organu nadzorującego. Faktem jest ze znaleźli kasę na socjal którego jestem gorącym przeciwnikiem. Na ile im starczy kasy tego nie wiem. Wiem ze wielu ludzi w tak zwanej Polsce B jest bardzo zadowolonych.
Ty jak i reszta antyPiSowcow nie zauważa mojej krytyki poczynań rządu. Wielokrotnie krytykowałem to na czym się znam czyli sprawy gospodarcze. Ale ty jak i cały antyPiS tego nie zauważacie. Tak jest wygodniej. Kto nie znami ten przeciwko nam. Prawda Alus.

A teraz kolejny kwiatek PiS. Próbują ustawowo zablokować aplikacje UBER. I ma się tym zajmować prezes UKE. Ciekawi mnie jak to maja w planach zrobić.

Cz cze 08, 2017 6:38
Moderator

Coroner napisał(a):
I nie zgadzam się z tym ze brak prenumeraty to cenzura.

W świetle wypowiedzi Andrzeja Melaka ...

Cz cze 08, 2017 6:44
Wskaż w którym miejscu w wypowiedzi jest zdanie o cenzurze i zakazie czytania.
"Nie powinno się karmić tych, którzy Polsce szkodzą - mówił money.pl Andrzej Melak z Prawa i Sprawiedliwości. I kierował do premier Beaty Szydło, wicepremiera Mateusza Morawieckiego i wszystkich ministerstw wyjątkową interpelację. Poseł żądał, by resorty przestały kupować "Gazetę Wyborczą", "Fakt", "Super Express", "Newsweek" i "Politykę". Dlaczego? - Bo szkalują Polskę i realizują wytyczne Zachodu - wyjaśniał."
Czy urzędnik ma zakaz kupowania w kiosku tych tytułów?
Czy urzędnik ma zakaz czytania tych tytułów?
Czy urzędnik ma zablokowany dostęp do stron internetowych tych gazet? W wielu firmach stosuje się zasadę blokowania niektórych portali np. Facebook.

Cz cze 08, 2017 6:48
Małgosiaa napisał(a):
Alus napisał(a):

Yarpen wyraźnie napisał "gdyby...", a obu umknęła wypowiedź Andrzeja Melaka:
Cytuj:
- Nie powinno się karmić tych, którzy Polsce szkodzą http://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... book_money

Nie zauważyłam, to tym bardziej argument z serii bicia murzynów.
To do każdego pojedynczego Polaka należy uznanie kto, czy co, jemu osobiście czy krajowi szkodzi, a nie do ludzi o bolszewickiej mentalności treserów.

Coroner napisał(a):
Widzisz Alus. Ja staram się patrzeć na świat bez filtra partii politycznych. I nie zgadzam się z tym ze brak prenumeraty to cenzura. To po prostu oszczędzanie kasy. Na co to juz sprawa rozliczeń urzędu i ich organu nadzorującego. Faktem jest ze znaleźli kasę na socjal którego jestem gorącym przeciwnikiem. Na ile im starczy kasy tego nie wiem. Wiem ze wielu ludzi w tak zwanej Polsce B jest bardzo zadowolonych.
Ty jak i reszta antyPiSowcow nie zauważa mojej krytyki poczynań rządu. Wielokrotnie krytykowałem to na czym się znam czyli sprawy gospodarcze. Ale ty jak i cały antyPiS tego nie zauważacie. Tak jest wygodniej. Kto nie znami ten przeciwko nam. Prawda Alus.

A teraz kolejny kwiatek PiS. Próbują ustawowo zablokować aplikacje UBER. I ma się tym zajmować prezes UKE. Ciekawi mnie jak to maja w planach zrobić.

Może Ty sie i starasz, ale wyraźnie Ci nie wychodzi, bo argument o oszczędnościach na prasie w obliczu bizancjum jaki prezentuje aktualnie PiS tego nie dowodzi.
Dokonują znacznie więcej nadużyć władzy niż PO którą za to tak krytykowali.
Prasa powiadasz to oszczędności, a obsługa prawna spółek skarbu państwa przez kancelarie prawne członków rad nadzorczych to też oszczędność?
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-oneci ... ch/435fyts

Powiem Ci czemu nie jesteś wiarygodny - przedstawiasz wywiad Mazurka z Wałęsą i kpi, ale już "nie wyłowiłeś" wywiadu Mazurka z Jakim, którego redaktor robił w trąbę ujawniając jego nieuctwo.

Cz cze 08, 2017 6:52
Byłbym wiarygodny gdybym razem z wami siedział w antyPiS i krytykował wszystko. Niestety czytam wiele tytułów a nie tylko te jedne zaakceptowane przez wasze plemię.

Cz cze 08, 2017 7:14
Coroner napisał(a):
Byłbym wiarygodny gdybym razem z wami siedział w antyPiS i krytykował wszystko. Niestety czytam wiele tytułów a nie tylko te jedne zaakceptowane przez wasze plemię.

Byłbyś wiarygodny gdybyś rozdzielał razy równo.
"Razem z wami....wasze plemię".....nasze plemię i plemię PiS nie kreują się na obiektywizm, a jedynie przypadkowo podając linki godzące tylko w jedna stronę.

Cz cze 08, 2017 10:58
Jestem przekora. Jak widzę jak nierówno okładacie PIS to pokazuję inną stronę. Zauważ, że nie było mojego poparcia dla działań gorących zwolenników PiS jak moderator mm czy Yarpen. A szczególnie kosiarz1 wsławiający się ostrą inwektywą. Wprawdzie niektórzy z waszego plemienia również potrafią. Doświadczyłem tego na tym forum. Szczególnie przoduje pilaster ale nie tylko.
Coroner napisał(a):
"Nie powinno się karmić tych, którzy Polsce szkodzą - mówił money.pl Andrzej Melak z Prawa i Sprawiedliwości. I kierował do premier Beaty Szydło, wicepremiera Mateusza Morawieckiego i wszystkich ministerstw wyjątkową interpelację. Poseł żądał, by resorty przestały kupować "Gazetę Wyborczą", "Fakt", "Super Express", "Newsweek" i "Politykę". Dlaczego? - Bo szkalują Polskę i realizują wytyczne Zachodu - wyjaśniał."
Czy urzędnik ma zablokowany dostęp do stron internetowych tych gazet? W wielu firmach stosuje się zasadę blokowania niektórych portali np. Facebook.
A Małgosiaa wskaże gdzie w tym tekście jest o cenzurze? Skoro Małgosia się tak do tej wypowiedzi odnosi?
I może łaskawie Małgosia odpowie na moje pytania, które ośmieliłem się zadać.

Cz cze 08, 2017 14:31
Coroner napisał(a):
Jestem przekora. Jak widzę jak nierówno okładacie PIS to pokazuję inną stronę. Zauważ, że nie było mojego poparcia dla działań gorących zwolenników PiS jak moderator mm czy Yarpen. A szczególnie kosiarz1 wsławiający się ostrą inwektywą. Wprawdzie niektórzy z waszego plemienia również potrafią. Doświadczyłem tego na tym forum. Szczególnie przoduje pilaster ale nie tylko.
Coroner napisał(a):
A Małgosiaa wskaże gdzie w tym tekście jest o cenzurze? Skoro Małgosia się tak do tej wypowiedzi odnosi?
I może łaskawie Małgosia odpowie na moje pytania, które ośmieliłem się zadać.

Okładanie PiS do okładania PO na tym forum to jak przysłowiowa mrówka do słonia.
Zerknij ile samych tematów założyli zwolennicy PIS w poprzednich latach, w porównaniu do ich aktywności, aktualnie działy "Z kraju i ze świata" są martwe.

Cz cze 08, 2017 16:15
Nie wiem o było kiedyś i nie mam czasu na przeglądanie tematów archiwalnych. Zwłaszcza ze mogę nie znać części piszących. Interesuje mnie tu i teraz. I co widzę? Jeden wpis Yarpena czy mm i 10 wpisów w odpowiedzi Twoich Malgosi i Kael. Czasami się dołączy jeszcze ktoś. Jeden wpis Marka Piotrowskiego który opowiada się za PiS i kolejnych ileś tam wpisów waszych. Wpisów w większości atakujących tak jak np. ten co to ktoś nie odróżnia cenzury od kupowania. Cóż taki mamy klimat.

Cz cze 08, 2017 16:28
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 9325 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 460, 461, 462, 463, 464, 465, 466 ... 622  Następna strona