Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Soul33
Moderator
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Sorry za pomyłkę z postami PŻ. Wszedłem do wątku przez raport bezpośrednio do trzeciego z wymienionych postów i dlatego poprzednie dwa mi umknęły.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pt cze 30, 2017 16:30 |
|
|
|
 |
Soul33
Moderator
|
Skopiowałem do kilku działów wątek z wyciętym linkiem ze spamem. Może kolejni spamerzy będą go zauważać.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So lip 01, 2017 11:07 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Moze beda płacic forum za product placement  To poczytne miejsce.
|
So lip 01, 2017 12:09 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Soul33 napisał(a): Skopiowałem do kilku działów wątek z wyciętym linkiem ze spamem. Może kolejni spamerzy będą go zauważać. I się przestraszą 
|
So lip 01, 2017 13:12 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Coś w tym stylu. Może domyślą się, że łatwo ich zauważyć 
|
So lip 01, 2017 13:38 |
|
|
|
 |
białogłowa
|
Tomek444 napisał(a): Witam. Ostatnio jest gorąco, a ja jestem ministrantem i bardzo ciepło mi na Mszy w długich spodniach i pełnych butach. Czy mógłbym przychodzić do kościoła (w tygodniu) w krótkich spodenkach pod albę albo w sandałach i skarpetkach? Odpowiedź moderatora + zamknięcie tematu. Yarpen_Zirgin napisał(a): Proboszcza lub wikarego spytać nie łaska? Z nimi konsultuj takie sprawy, a nie na forum. Niby racja, tylko ten ton... Czasem ktoś sobie zasłuży na odprawę z kwitkiem, to prawda, ale w tym wypadku nowy użytkownik ani nie dał się poznać jako troll, ani pytanie nie jest jakoś specjalnie bulwersujące, ani odpowiedź taka oczywista... Tomek może być np. bardzo młodym ministrantem, który z jakichś przyczyn nie chce, nie może zapytać proboszcza. Niektóre sprawy, proste dla trzydziestolatka, mogą urastać do rangi problemu u nastolatka. Może ksiądz go onieśmiela, albo wydaje mu się, że pytanie jest zbyt błahe i boi się mu zawracać głowę? Może trzeba było choć zapytać, czy nie definiuje kwestii ubioru parafialny (diecezjalny) regulamin LSO?
_________________ Tylko Bogu chwała
|
Wt lip 04, 2017 16:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
+1
|
Wt lip 04, 2017 16:52 |
|
 |
Smokepsv
|
Mamy nowego górnika przodowego na forum 
|
Śr lip 05, 2017 15:54 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A co to przeszkadzało? Ludzie czytaja stare wątki i dobrze -bo kiedys włożylismy wysiłek zeby je utworzyc - jeden był moj nawet Mamy klikaset osob ogladajacych non stop- jednoczesnie biezacych watkow w ktorych cos sie dzieje jest w porywach klikadziesiąt. Na pewno czytaja stare wątki i czemu nie moga sie wypowiedziec? Rozumiem ze na temat starych problemow nieobecnych osob bez sensu - ale watek Biblia w obrazach?
|
Śr lip 05, 2017 17:11 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Bidulowi przypałętał się jakiś link reklamowy w każdej wypowiedzi, więc wszystkie posty musiały zniknąć 
|
Śr lip 05, 2017 18:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Aha Dzięki za wyjaśnienie.
|
Śr lip 05, 2017 18:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Czy da sie jakos dodac obrazek ze swojego kompa - czy tylko z netu?
|
Cz lip 06, 2017 14:29 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Klikasz Zmień, potem Wgraj Nowy i wybierasz obrazek z dysku. https://moja.wiara.pl/dane/moje_dane
|
Cz lip 06, 2017 15:47 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale do postu nie jako avatar 
|
Cz lip 06, 2017 15:50 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Aha  Można skorzystać z takiego serwisu jak hosting obrazów, np. pierwszy z brzegu: https://zapodaj.net/Tam dostaniesz link do zdjęcia. Trzeba go otworzyć, a potem kliknąć na obrazku prawym przyciskiem myszy i wybrać Kopiuj adres obrazu.
|
Cz lip 06, 2017 18:02 |
|
|
|