| 

Reinkarnacja - doktryna szatana 

| Autor | Wiadomość |  
			| Andy72 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaObrażona może być tylko prawdziwa religia. Trzeba skończyć z tym oddzieleniem państwa od wiary, bo skończymy jak Francja. _________________
 Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

|  
			| N gru 03, 2017 17:40 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Anonim (konto usunięte) 

|   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaTo przeczy zasadzie równości obywateli wobec prawa. 

|  
			| N gru 03, 2017 17:44 | 

|  
		|  |  

|   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaKtoś może próbować mnie obrazić, ale nie ma wpływu na to czy poczuję się obrażony. O tym decyduje JA. 

|  
			| N gru 03, 2017 17:44 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaErgoProxy napisał(a): To przeczy zasadzie równości obywateli wobec prawa.Równość? Zrównujemy prawdę z fałszem, dobro ze złem ? Nigdy nie będzie takiej równości._________________
 Co do mnie, nie daj Boże, bym się miał chlubić z czego innego, jak tylko z Krzyża Pana naszego Jezusa Chrystusa.Gal 6:14

|  
			| N gru 03, 2017 17:46 | 

|  
		|  |  
			| Iago 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaAndy72 napisał(a): Obrażona może być tylko prawdziwa religia. trzeba skończyć z tym oddzieleniem państwa od wiary. Bo skończymy jak Francja.Dzięki, nomen omen, Bogu w społeczeństwie w którym żyje oszołomów wyznających podobne androny jest jak na lekarstwo i nie ma realnych szans by mogli przejąć władzę nad czymś więcej, niż pilotem do telewizora w niedziele po kościele, a i to jest raczej wątpliwe.

|  
			| N gru 03, 2017 17:47 | 

|  
				|  |  |  
		|  |  

|   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaJuż pomijam, że Francja się kończy przez swoją durną politykę imigracyjną, która jeśli ma coś wspólnego z religią, to z kultem mamony chyba. Ale owszem, dla takich imigrantów to co postuluje Andy byłoby wodą na młyn: po prostu namnożyliby się w kraju i przepchnęli zapis, że prawdziwą religią jest islam. 

|  
			| N gru 03, 2017 17:47 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaNie, w kraju  który najpierw przepycha, że państwową religią jest laicyzm i równość prawdy i kłamstwa, potem przepycha się islam. _________________

|  
			| N gru 03, 2017 17:50 | 

|  
		|  |  

|   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaLaicyzm nie jest religią.
 Poza tym prosiłem, żebyś wszedł w tryb ateisty, bo faktycznie, z tobą się nie da.

|  
			| N gru 03, 2017 17:51 | 

|  
		|  |  

|   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaAndy72 napisał(a): Obrażona może być tylko prawdziwa religia. Trzeba skończyć z tym oddzieleniem państwa od wiary, bo skończymy jak Francja.Francja nie kończy, wręcz odwrotniehttp://niedziela.pl/artykul/86471/nd/Kosciol-we-Francji

|  
			| N gru 03, 2017 18:28 | 

|  
		|  |  

|   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaAndy72 napisał(a): Powinny być takie przepisy: na przykład Darski za darcie Biblii powinien dostać wysoką karę.Ja bym za takie czyny nie karał, pod warunkiem, że nie zniszczył cudzej  własności.

|  
			| N gru 03, 2017 20:40 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaA za spalenie kukły Żyda, gdy tym Żydem jest np. Soros? _________________

|  
			| N gru 03, 2017 20:45 | 

|  
		|  |  

|   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaTeż nie, przecież to tylko kukła. 

|  
			| N gru 03, 2017 21:04 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaSą dwie strony , jedna coś robi co nie podoba się drugiej, dlaczego jedna miała by być uprzywilejowana? Dlaczego tych, którzy chcą drzeć Biblię stawiać ponad tych, którym darcie się nie podoba? _________________

|  
			| N gru 03, 2017 21:09 | 

|  
		|  |  
			| hubris 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaAndy72 napisał(a): Są dwie strony , jedna coś robi co nie podoba się drugiej, dlaczego jedna miała by być uprzywilejowana? Dlaczego tych, którzy chcą drzeć Biblię stawiać ponad tych, którym darcie się nie podoba?Nie ma problemu w podarciu Biblii, bo niby jaki? Zbiór mitów i tyle. Karać za coś takiego to absurd na który może wpaść tylko religijny fundamentalista. Co byś zrobił z karykaturzystami Charlie Hebdo za obrażanie wizerunku Jezusa?

Ostatnio edytowano N gru 03, 2017 21:27 przez hubris, łącznie edytowano 1 raz 

|  
			| N gru 03, 2017 21:24 | 

|  
		|  |  
			| Andy72 
   |   Re: Reinkarnacja - doktryna szatanaI pozwalać na fundamentalizm satanistyczny? _________________

|  
			| N gru 03, 2017 21:26 | 

|  
		|  |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach