Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt wrz 19, 2025 9:17

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
 Dlaczego zaczeliscie pisac na forum i co wam daje forum? 
Autor Wiadomość

Post Dlaczego zaczeliscie pisac na forum i co wam daje forum?
Gdzies tutaj przeczytalam o pytaniu dlaczego :) I przyszlo mi do glowy wlasnie to pytanie,a jak to mowia kto pyta nie bladzi. Sama jestem tutaj nowa osoba i tez sobie zadalam to pytanie. Mam nadzieje, ze zasatanowice sie nad odpowiedziami.Moje przemyslania przeczytacie, troche pozniej, bo nie chce wam "zabierac"mozliwych odpowiedzi :D.

So lip 17, 2004 14:03
Zobacz profil WWW
Forum zainteresowałem się 1,5 roku temu. To nie było te forum. Dostałem po prostu linka do Forum Katolik. hm... miałem potrzebę wygadania się chyba :lol:

So lip 17, 2004 17:53

Wygadać to sie tu pewnie można.Pogadać na pewno nie.

Pn lip 19, 2004 20:29
To zależy, które forum.
Tutejsze służy raczej do poszukiwania rozwiązania zadanego problemu...
a takie gdzie można pogwarzyć to np. Forum Katolik /i nie żebym coś miał do tamtejszego forum :) /

Pn lip 19, 2004 20:33

hmm, PTR, mnie sie zawsze wydawalo, że każde forum jest od poszukiwania rozwiązań :D a do pogwarek są czaty ;) ale ja stara i konserwatywna jestem :P :D:D:D

Wt lip 20, 2004 8:37

Byłam już na kilku forach. Na te weszłam aby porozmawiać o róznych problemach, dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy...itp. Tutaj mogę podzielić się z bliźnimi moimi odczuciami i myślami. :-D

Cz lip 22, 2004 17:57

A piszę z bardzo prozaicznego powodu - dla wymiany i poznania poglądów :)
Ciekawość w tym przypadku nie jest, jak sadzę, 1szym stopniem do piekła :D

pzdr :)

Pt lip 23, 2004 9:26

Właściwie to teraz chciałam jedynie wyciągnąć ten wątek na górę w nadziei na kolejne wypowiedzi, ale w sumie i coś więcej napisać mogę :)

Pierwszy raz weszłam na Forum przez przypadek - szukałam w necie jakiejś informacji i trafiłam między innymi tu. Przesiedziałam pół nocy i zapomniałam. Jednak po pół roku znów czegoś szukałam, ale tym razem zabrałam się za to konkretniej - otóż zaczęłam przekopywać net w poszukiwaniu takiego jednego zielonego forum :D:D:D
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Jak widać - znalazłam. I tym razem zostałam już na dłużej niż pół nocy :D

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Cz sie 25, 2005 13:18

Ja już jestem wj ednym forum bo szczeze wciągneła mnie kumpela ale już pomału z niego wychodze bo ludzie tam nie mają nic do przekazania oprócz chwalenia sie i pisaniu o głupotach dosłownie a poważne posty sa raczej mało zuważalne bo pewnie za cięzkie dla nich no moze dla 2 osób tylko .Teraz znalazłam to forum bo jest mi dużo bliższe ale jeszcze sobie czytam bo chce Was poznać.Martwi mnie jednak że na kazdym niemal forum są jakies zgrzyty a ja mam usposobienie niemal anielskie i to mnie bardzo odpycha niestety,ja kocham życie ludzi i zwięrzątka i nic na to nie poradzę ze nie lubię zgrzytów unikam jak mogę :-D pozdrawaim Was przy okazji wszytkich z Panem Bogiem

Cz sie 25, 2005 20:55

to forum znalazłam dlatego, że szukałam czegoś właśnie w tym stylu. Moja siostra spędzała pół dnia na jakimś swoim franciszkańskim forum i stwierdziłam, że skoro zajmuje jej to tyle czasu to musi to być fajna sprawa :) No i tak trafiłam tutaj.
A co mi daje? Dokształcam się :) Dzięki niemu widzę jakie mam luki w wiedzy :)

Cz sie 25, 2005 21:17

Na jednym z moich ulubionych for znalazłem linka i z nudów postanowiłem sobie popisać. I dalej tu pisze, jak mi sie zaczyna nudzić 8)

But you never let me know just what they mean
so oh oh so shame on the night alright
And shame on you

Pt sie 26, 2005 11:33

Piszę i czytam chyba w nadziei na znalezienie odpowiedzi na najważniejsze dla mnie pytania: czy jest Bóg, a jeśli jest to jaki? I tysiące pytań, które z tego wynikają.

A co mi to forum daje? Przede wszystkim wiele ciekawych wypowiedzi na tematy, których z reguły nie porusza się podczas spotkań towarzyskich. Poza tym możliwość w miarę bezpiecznego wyrażania swoich poglądów.

Pt sie 26, 2005 11:53

Post Re: Dlaczego zaczeliscie pisac na forum i co wam daje forum?
ElaP napisał(a):
Gdzies tutaj przeczytalam o pytaniu dlaczego :) I przyszlo mi do glowy wlasnie to pytanie,a jak to mowia kto pyta nie bladzi. Sama jestem tutaj nowa osoba i tez sobie zadalam to pytanie. Mam nadzieje, ze zasatanowice sie nad odpowiedziami.Moje przemyslania przeczytacie, troche pozniej, bo nie chce wam "zabierac"mozliwych odpowiedzi :D.

Wiesz, ElaP, gdzieś trzeba się wygadać, wymienić poglądy, poznać jeszcze "coś", bo człowiek całe życie się uczy i głupim umiera.
Forum to właśnie wybrałam, chociaż jest wiele innych podobnych tematycznie, ale..
Jest jedno ale, tam - gdzie indziej, są jakieś rygorystyczne zasady bycia na forum. Ja osobiście mam dość rygoru, zakazów, nakazów itp. A tu czuję się swobodniej, tak swojsko. Może to przyzwyczajenie, sama nie wiem, ale na razie tego forum nie chcę zdradzać dla innego.

Pt sie 26, 2005 16:21

o ile dobrze pamiętam dla mnie pierwszy był czat z katolika potem czat z wiary a potem forum z wiary
w miedzyczasie też forum z katolika

zostałem tutaj bo jest to katolicki serwis i się czuje swojsko :D
rybki jing i jang nie sa smaczne ale i tak zostaje :P

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Pt sie 26, 2005 22:07

mnie sie to forum spodobalo po tym, jak przypadkowo na nie natrafilam.
I tak zostalam tu, bo zeby pozwiedzac inne nie mam az tyle wolnego czasu :D

Pt sie 26, 2005 22:12
Zobacz profil WWW
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona