Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem, ale można sobie link umieścić w podpisie.
|
Pn mar 18, 2013 15:08 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
Dołączył(a): N kwi 15, 2007 21:52 Posty: 2219 Lokalizacja: GG 304230
|
Chodzi mi o przypięcie postu do profilu. Także wielu postów kluczowych w danych tematach - potem tylko daje się link do tego przypięcia. Można rozwiązać to też inaczej np. w profilu zrobić drzewko notesowe z linkami do poszczególnych tematów. Lub jeszcze inaczej, aż wstyd pisać ale podobnie jak na racjonalista .pl (beeeeeeeeee), gdzie jest wyszczególniona wielowątkowość w danym temacie.
Dla osób sporadycznie odwiedzających to forum jest to funkcja bardzo przydatna.
|
Pn mar 18, 2013 15:25 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
frater, co Ty masz na myśli pisząc "profil"? Dział forum?
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn mar 18, 2013 15:31 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Mam na myśli profil. np w zakładce `powiązania/powiązania` może być opcja drzewka katalogowego z danymi (linkami i mediami).
Oczywiście podałem trzy przykłady powyżej. Wielowątkowość tematu na tym linux`owym silniku się raczej nie uda, chyba że jest jakiś dodatkowy dodatek, bo pisanie ręczne tej opcji spowodowałoby całą masę błędów (nie polecam) . Więc chyba najprościej dodać taką opcję do profilu `klienta` albo pod klawiszem skrótu np koło PW pod danym postem.
|
Pn mar 18, 2013 15:49 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Przyjrzyj się jak wygląda u nas profil - tu nie ma standardowego profilu forum phpBB, tylko link przenosi na profil portalu. Ale może spróbuj umieścić coś np. w polu Zainteresowania i zobacz jak to wyjdzie.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Pn mar 18, 2013 15:58 |
|
|
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Popatrzę. Dziękuję. 
|
Pn mar 18, 2013 16:10 |
|
 |
Otto_Katz
Dołączył(a): Wt sty 03, 2012 14:37 Posty: 574 Lokalizacja: racjonalista@op.pl
|
@frater. A zamiast wymyślać cuda (tylko Twym idée fixe i misji przydatne?) i angażować fanaberiami modów oraz techników, nie lepiej i wygodniej byłoby Ci przenieść się na fora typowo polityczne?
Mniej nerwów, więcej narzędzi, których tak Ci u nas brakuje, grono sympatyków Twoich poglądów i popleczników podbijających Ci posty na główną - no same zyski! Przemyśl to, przecież nikt Cię tutaj siłą nie trzyma.
_________________ 1. Religijność to postawa, w której BOHATERSKO pokonuje się trudności nieznane osobom bezwyznaniowym - trawestacja ze Stefana Kisielewskiego 2. Gdzie mod nie może - admina pośle? -
|
Pn mar 18, 2013 16:12 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Jestem tu także po to by prostować Ciebie. Mimo żeś transparentny ateista to przynajmniej stonowałeś język, bo na np ezoterycznym forum byłeś i wybitnie arogancki i opryskliwy i daleki od respektowania Przykazań Miłości (wiele niewiast miało Cię powyżej `dziurek w nosie`), że tak to bardzo delikatnie ujmę. Ciebie też nie trzyma nikt na siłę, ale dobrze, że tutaj jesteś - jest szansa, że kiedyś zaskoczysz.  Znacznie lepsze to środowisko dla Ciebie od okultystycznego, a ateiści też bywają opętani demonicznie, jak znaczna część tego ezoterycznego forum, którego bywalcem nagminnym byłeś. ps Na przyszłość uwagi tego typu do mnie wpisuj w temacie "Wzajemne uwagi - między użytkownikami.". Nie jesteś tu `świętą krową`.
|
Pn mar 18, 2013 16:27 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Poniewaz nie widze nigdzie w stosownym watku oficjalnych przeprosin Otta przez fratra, mimo zadania moderacji i zyczenia samego Otta, na ktore frater odpowiedzial wybitnie niechrzescijansko viewtopic.php?p=742246#p742246Prosze niniejszym moderacje o konsekwencje i wyegzekowowanie owych przeprosin, obojetnie jak frater by sie wykrecal.
|
Wt mar 19, 2013 8:35 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Post mój jest dobrowolny, bez sugestii administracji i moderacji tego forum.
Niniejszym za sugestią Kaela przepraszam racjonalistę Otto_Katz`a, że oskarżyłem Go publicznie za bytność na jednym z ezoterycznych portali i zachowywanie się tam w sposób wulgarny.
Rozumiem, że Kael zna okoliczności i zdaje sobie sprawę, że jeżeli to jest prawdą to niewyjaśniona jest sprawa Avatara owego racjonalisty jak i to że sugerował, że Ewangelizowałem tam siłą.
Rozumiem też, że ów racjonalista po prostu wcześniej kłamał nt znajomości ze mną na innym portalu. Ot takie drobne kłamstewko. A Avatar z innego ujęcia - zdjęcie to znalazł w sieci, czy może znalazł tego modela.
Kael Sprawiedliwość dotyczy wszystkich i jest ponad patie i antypatie. Po prostu, albo ktoś jest Sprawiedliwy, albo nie. Bez względu na odłamki jakie na niego polecą. Zawsze. Dlatego Sprawiedliwi prawie zawsze (z wyjątkiem piastujących poważne Urzędy i nieliczne inne przypadki) byli nielubiani, atakowani, wyszydzani i często mordowani. Taka jest historia bliższa i dalsza i teraźniejszość. Ja chcę wierzyć, że Otto_Katz jest uczciwy. Nic wcześniej poza drobnymi sugestiami nie mówiłem jawnie. Po Jego atakach na mnie zmieniłem zdanie.
A i teraz, by dać Nam możliwość (Tobie też ) restartu w realu Naszego postępowania;
Przepraszam Was publicznie i proszę pokornie, by tę bliską historię puścić w niepamięć. Liczę, że odtąd będziemy się wspólnie zachowywali Sprawiedliwie.
BOŻE OJCZE w TWOIM Miłosierdziu zawierzam Otto_Katz`a, Kaela, i siebie razem z Nimi. Chwała OJCU i SYNOWI i DUCHOWI ŚWIĘTEMU jak była na początku teraz i zawsze i na wieki wieków Amen.
Pokój z Wami
To daje nam czyste konto. Ale na Sądzie Szczegółowym po śmierci cielesnej z materii Einsteinowej będziemy wiedzieli jak było i kto stanął po stronie Sprawiedliwości. I nie wiem jak to będzie. Zasialiście mi niepokój w tej sprawie - nie stoję ponad Prawem BOŻYM, podobnie jak i Wy.
|
Wt mar 19, 2013 11:01 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
Już nie mam niepokoju w tej sprawie, ale wiedzą się nie podzielę publicznie. Ale faktem jest, że powrócił mi daleko posunięty Pokój Ducha. 
|
Wt mar 19, 2013 12:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Przecież te "przeprosiny" to kpina, to czysta obelga! Jeżeli "Was" dotyczy także mnie, to ja takich "przeprosin" nie przyjmuję.
|
Wt mar 19, 2013 12:27 |
|
 |
gacjan
|
@ frater jedna informacja - Otto Katz to postać ze Szwejka - feldkurat i zdecydowanie niemodelowy ksiądz  Więc akurat znaleźć tego "modela" nie było trudno - postać ta jest dość znana w kręgach ludzi interesujących się literaturą. To po prostu screen z filmu czeskiego (polecam).
|
Wt mar 19, 2013 12:31 |
|
 |
frater
zbanowana na stałe
|
@Kozioł Ciebie nie dotyczy, tylko i wyłącznie mnie i dwóch pozostałych osób.
ps nadto przemyśl w swej `izdebce` co znaczy nie przyjęcie przez Chrześcijanina przeprosin.
@gacjan Temat jest zamknięty. Czas się cofnął - tak do tego podchodź. Nie chcę już nic tłumaczyć w tym temacie, choćby moje było na wierzchu. Temat zamknięty i kropka. Uszanuj to.
|
Wt mar 19, 2013 12:33 |
|
 |
gacjan
|
@ frater Mnie ten temat zupełnie nie obchodzi. Tak tylko chciałem Ci ciekawostkę przekazać, która ma zupełnie neutralny wydźwięk.
|
Wt mar 19, 2013 12:51 |
|
|
|