Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 12:56

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Wyrażanie własnej opinii, a mówienie, że Murzyn "może niestety mieć obywatelstwo" to dwie różne bajki.

hahahahaha to nie jest opinia??? :D :-D :o

Człowieku zamilcz już, bo od twojej głupoty zaczynam wątpić w ludzkość !

KONIEC gadania z ludźmi którzy kneblują usta, którzy każą wyznawać "jedynie słuszne poglądy" innym. Jestem wolnym człowiekiem i mam prawo myśleć co chcę i jak chcę. Wy się ode mnie odczepcie. Idźcie na spacer, na świeże powietrze !

"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".

Cz gru 25, 2008 15:34

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Cz gru 25, 2008 15:36

Najciekawsze jest to, że osoby, które tak bardzo ubolewają nad moim rzekomym rasizmem wysyłają mi na PW obraźliwe teksty.

Ps. mam pytanie, czy można to jakoś zablokować?

Cz gru 25, 2008 15:44

Cytuj:
Wyrażanie własnej opinii, a mówienie, że Murzyn "może niestety mieć obywatelstwo" to dwie różne bajki.

hahahahaha to nie jest opinia??? :D :-D :o

Człowieku zamilcz już, bo od twojej głupoty zaczynam wątpić w ludzkość !

KONIEC gadania z ludźmi którzy kneblują usta, którzy każą wyznawać "jedynie słuszne poglądy" innym. Jestem wolnym człowiekiem i mam prawo myśleć co chcę i jak chcę. Wy się ode mnie odczepcie. Idźcie na spacer, na świeże powietrze !

Myśleć co chcesz masz prawo. Mówić też. Ale jednocześnie musisz się liczyć z konsekwencjami jeśli powiesz coś nieodpowiedniego. Proste jak konstrukcja cepa.

Cóż, poczekamy co admini powiedzą.

Cz gru 25, 2008 15:58

Myśleć co chcesz masz prawo. Mówić też. Ale jednocześnie musisz się liczyć z konsekwencjami jeśli powiesz coś nieodpowiedniego. Proste jak konstrukcja cepa.

Cóż, poczekamy co admini powiedzą.

Buahahahaha co za wolność :-D mogę mówić co chcę, ale muszę liczyć się z konsekwencjami :razz:
Im dalej, tym lepiej hehehehe Ciekawe czym mnie jeszcze zaskoczysz?

Cz gru 25, 2008 16:01

admini powiedzą na razie tyle, że po raz kolejny zostały złamane zasady działu "Uwagi do Moderacji", o których kilkakrotnie przypominałem

reszta później dzisiaj

Cz gru 25, 2008 17:04

saxon napisał(a):
Moi drodzy - mam tego dosyć ! :)

Przypominam, że to jest miejsce na uwagi DO MODERACJI, a nie do siebie nawzajem czy wzajemnych kłótni. Jeśli więc ktoś ma uwagi DO MODERACJI - czyli albo o pracy moderatorów, albo o niewłaściwych wypowiedziach użytkowników może je napisać tutaj - i tyle !

Odpowiadać na te uwagi może JEDYNIE moderacja, jako ich adresat.

Wszelkie inne posty będą usuwane.

Pozdrawiam :)

2.
baranek napisał(a):
Regulamin napisał(a):
7. Login i/lub podpis użytkownika nie może naruszać regulaminu forum. Nie może on zawierać imion Bożych lub nazw demonów, jak również imion, które są uważane za święte w jakiejkolwiek religii. W przypadku rejestracji loginu sugerującego status osoby duchownej lub zawierającego imię i nazwisko osoby powszechnie znanej Administrator zażąda udostępnienia danych umożliwiających potwierdzenie tożsamości. Odmowa ich udostępnienia spowoduje skasowanie konta. Sprawdzenie tożsamości dotyczy również tych, którzy mając login neutralny podają się za takie osoby w treści napisanych wiadomości.

W związku z powyższym- czy osoba o nicku opat_90 jest osobą duchowną ??

opat (łac. abbas - ojciec, arm. abba - ojciec) - wyższy przełożony w męskich zakonach katolickich

zgadza się, po rozmowie z opatem - nick zmieniony na "nomines"

3.
baranek napisał(a):
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=395943#395943

Taki temat już na forum istnieje (w dziale Sekty). Prosiłabym o zamknięcie tego i wykasowanie linku, pod którym znajdują się m.in. filmiki z nauką guru sekty.

zrobione

4.
Crosis napisał(a):
Cytuj:
Ps. Ojczyzna - ziemia Ojców. Żaden murzyn Polakiem nie będzie, bo nie ma korzeni. Może mieć obywatelstwo /niestety/.

To tak trochę rasizm w wykonaniu Metalika:
viewtopic.php?t=18510&start=30

Crosis

Odnośnie tej wypowiedzi to może i rzeczywiście "trochę" rasizm, a może i nie - zależy od interpretacji. Innych wypowiedzi Metalika tutaj nie przytoczono. Powyższa nie kwalifikuje się do bana na forum.

Poza tym, za przekroczenie pkt 1. powinienem zbanować kilka wyżej wypowiadających się osób. Tak samo za inwektywy wobec rozmówców. Ponieważ jednak mamy Święta, wyjątkowo tylko upominam...

Ale jeśli wolicie, żebym był konsekwentny i zastosował Regulamin do WSZYSTKICH tutaj się wypowiadających - to oczywiście taka opcja też jest możliwa

Cz gru 25, 2008 23:03

Wesołych Świąt!

Cz gru 25, 2008 23:29

No i zwyciężył zdrowy rozsądek. Dziękuję moderacji za wyrozumiałość :-)

Jestem tu już od 2005 roku i skoro nadal się tu pojawiam, co prawda, niezbyt często, to jednak znaczy, że je polubiłem. Mam nadzieję, ze tak pozostanie.

Pozdrawiam

Pt gru 26, 2008 9:31

Przytoczyłem wypowiedź z dnia 13 listopada, którą niestety moderator wykasował (odpisanie na tego posta było przyczyną mojego bana)

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Pt gru 26, 2008 10:12
Nie wnioskuję o banowanie kogokolwiek, ale prosze saxona o opinię:
- "Tam gdzie usuwa sie krzyże nie ma prawdziwej wolnosci i deptana jest godność człowieka" (Rektor PAT ks. prof. J.M. Dyduch)
Komus, kto przedstawia filmik z YouTube deklarując gorące popracie dla frustratów demonstrujacych chęc wykopania zwłok z grobu, pasuje parafraza:
- "Tam gdzie usiłuje sie usuwać zmarłych z grobu nie ma prawdziwej wolnosci i deptana jest godnośc człowieka".
Jestem Polką z dziada pradziada - ale tego typu "polskości" nie potrafię zaakceptować.

Pt gru 26, 2008 13:48

Przypomnę, że nie wypowiadałem się na temat wszystkich postów, a jedynie tego jednego, na którym został oparty zarzut o rasizm.

Pt gru 26, 2008 23:18
Prosiłabym jo_tkę o zwrócenie uwagi na link w tym temacie
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=19213

So gru 27, 2008 10:17

Zbędne posty zostały usunięte - każde następne nie związane z tematem skończą się tygodniowym banem...

Święta się skończyły...

So gru 27, 2008 20:44
Nie podoba mi się sposób zwracania uwagi i odnoszenia się do userów przez niekórych modów.

WIST napisał(a):
Dural Ty to tak specjalnie bezsensu napisałeś, czy tak funkcjonuje Twój umysł?

viewtopic.php?p=397620#397620

szumi napisał(a):
A Regulamin czytał? To obowiązek każdego usera.

viewtopic.php?p=397302#397302

szumi napisał(a):
Jeśli kolega przychodzi pytać, to jak mniemam nie wie. A skoro wie, to pyta, by wykazywać niewiedzę u innych i swoją oświeconą wyższość.

viewtopic.php?p=397274#397274

szumi napisał(a):
Proponuję się powstrzymać od takich uwag! Swoje osobiste urazy i niezadowolenia schowaj w kieszeń, a w dyskusji opieraj się na konkretach.

viewtopic.php?p=397206#397206

szumi napisał(a):
Jacson, daruj sobie takie uwagi.

moim zdaniem to nie user podkreśla swoją wyższość, ale Ty, szumi. Poza tym sposób, w jaki piszecie do innych jest pozbawiony kultury, a czasem obraźliwy. Wykrzykniki oznaczają krzyk, podnoszenie głosu - czy userzy to wasze dzieci albo uczniowie ? Bo tak się zachowujecie ... jak nauczyciel, który próbuje budować swój autorytet krzykiem, dodając sobie animuszu obrażaniem dzieci ...

N gru 28, 2008 21:24
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 222  Następna strona