Autor |
Wiadomość |
WIST
|
Dane posty zostały usunięte ponieważ były nie na temat, to nie temat o Buddyźmie.
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
So sty 03, 2009 22:28 |
|
|
|
 |
Zencognito
|
Nie na temat był cały offtop o buddyzmie. Mój pierwszy post był na temat jako, że opisywał wyjście z sytuacji w której jest Julka.
|
So sty 03, 2009 23:19 |
|
 |
saxon
|
Zen - agitowałeś, z tego co wyczytałem - a to i wbrew Regulaminowi i wbrew autorce tematu, która wyraziła to w jednym ze swoich postów.
Temat uważam za zakończony - skargę na WISTA uznaję za bezzasadną.
|
So sty 03, 2009 23:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
wiem, ze to nie tutaj, ale czy mozna by to przekazac: dlaczego tworzac bloga nie mozna uzyc konta z gmail-a? nie mozna tego poprawic?pozdrawiam.
|
N sty 04, 2009 15:16 |
|
 |
No
|
Miło by było gdyby moderacja gdyby moderacja zajęła się użytkownikami JakubM i O.Marek pierwszy zamiast dyskutować spamuje kopiuj-wklejkami nie podając z resztą źródła a drugi najwyraźniej podaje się za osobę duchowną:
viewtopic.php?p=400352#400352
i wydaje się być klonem Jakuba
|
N sty 04, 2009 17:47 |
|
|
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Jesli moj przedostatni post w dziale Papiez jest niestosowny to prosze zlepic go z ostatnim (po zredagowaniu)(chodzi o zmiane nazwiska). Jesli nie to nie ma sprawy. Dzieki.
|
N sty 04, 2009 22:45 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
|
Śr sty 07, 2009 14:13 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
viewtopic.php?t=19383&start=0
temat został zamknięty bez powodu.
Cytuj: ani jego niewolnika, ani jego niewolnicy, ani jego wołu, ani jego osła, ani żadnej rzeczy, która należy do bliźniego twego.
A jest z kolei przesłanką do stwierdzenia, że przykazania wymyślili ludzie dla ludzi. Bo czy rzekomo nieskończony w swojej miłości Bóg sankcjonowałby niewolnictwo ze wszystkimi jego konsekwencjami?
ale dobowiem, że dyskusja była bardzo merytoryczna, ale niewygodna.
|
Śr sty 07, 2009 17:32 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Wist absurdalne to są tematy typu: "Jestem lepszy od Boga", w nich pozwala sie bic piane, ale jak ktoś nad dekalogiem chce podyskutować to jest blokowany.
2 sprawa
Trzeba było zablokować odrazu temat skoro był z czyms niezgodny albo omawiany gdzie indziej.
|
Śr sty 07, 2009 17:37 |
|
 |
arcana85
|
Podzielam zdanie 20 Cze 2008, zapowiadała sie ciekawa dyskusja o niewolnictwie w kontekście przykazań. I myśle że warto rozważyc tą kwestię a nie uciekać się do zamykania tematu.
_________________ [b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b] "Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"
|
Śr sty 07, 2009 17:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Proszę moderatorów o poprawianie tematów tak, żeby były zgodne z polską ortografią.
Przykład tematu z błędem:
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=19025
Niepoprawna pisownia utrudnia korzystanie z wyszukiwarki. Trudno się domyślać, jakie błędy mógł ktoś popełnić w szukanym przeze mnie wyrazie. Wpisuję w wyszukiwarkę bez błędów ... W rezultacie mogę tematu nie odszukać, chociaż taki już istnieje. - Jeśli chcecie, żeby odsyłanie do wyszukiwarki miało sens, poprawcie ortografię w tytułach
|
Cz sty 08, 2009 20:52 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
viewtopic.php?t=19432
Dlaczego moderatorzy nie usuwają tego typu powtarzających się tematów?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
So sty 10, 2009 12:58 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Dodatkowo user "Wierzysz" zaspamował już dwoma tematami o WOŚP, w których stosuje pomówienia.
Powinniście dać mi moda, bym tu zrobił porządek z niektórymi. ;]
Swoją drogą też, dlaczego tematy są zamykane, a nie od razu kasowane?
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
So sty 10, 2009 13:09 |
|
 |
saxon
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Dlaczego moderatorzy nie usuwają tego typu powtarzających się tematów?
Moderatorzy nie siedzą 24 godziny przed kompem i nie śledzą całego forum tylko swoje działy. Jak coś zmienione zostanie z pewnym opóźnieniem, a nie natychmiast, to forum, a tym bardziej świat się nie zawali.
Niektóre tematy nie są kasowane ale zamykane, żeby piszący w nich mogli się dowiedzieć dlaczego - jeśli jest taka potrzeba.
|
So sty 10, 2009 13:34 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Wiesz saxon ja kiedyś też moderowałem znacznie większe forum niż to, na którym po jakimś czasie był taki burdel, że zamykanie tematów nie miało sensu - od razu kasacja. Potem oczywiście był nowy temat z pretensjami dlaczego poprzedni zamknęli, ale ten też od razu leciał do kosza. A w regulaminie był zapis, że tematy powtarzające się i inaczej łamiące regulamin będą od razu kasowane więc jeśli userowi by zależało to by sobie poczytał regulamin. Ja osobiście miałem go gdzieś bo gdybym miał z każdym tematem pisać posta, że "temat już istnieje" po czym go zamykać to bym zajoba dostał. A tak to jedno kliknięcie i tematu nie ma. ;p
No i nie tworzy się też na forum bałagan w postaci setek zalegających zamkniętych tematów.
|
So sty 10, 2009 13:44 |
|
|
|