Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 15:34

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Dane posty zostały usunięte ponieważ były nie na temat, to nie temat o Buddyźmie.

So sty 03, 2009 22:28

Nie na temat był cały offtop o buddyzmie. Mój pierwszy post był na temat jako, że opisywał wyjście z sytuacji w której jest Julka.

So sty 03, 2009 23:19

Zen - agitowałeś, z tego co wyczytałem - a to i wbrew Regulaminowi i wbrew autorce tematu, która wyraziła to w jednym ze swoich postów.

Temat uważam za zakończony - skargę na WISTA uznaję za bezzasadną.

So sty 03, 2009 23:28
wiem, ze to nie tutaj, ale czy mozna by to przekazac: dlaczego tworzac bloga nie mozna uzyc konta z gmail-a? nie mozna tego poprawic?pozdrawiam.

N sty 04, 2009 15:16

Miło by było gdyby moderacja gdyby moderacja zajęła się użytkownikami JakubM i O.Marek pierwszy zamiast dyskutować spamuje kopiuj-wklejkami nie podając z resztą źródła a drugi najwyraźniej podaje się za osobę duchowną:

viewtopic.php?p=400352#400352

i wydaje się być klonem Jakuba

N sty 04, 2009 17:47
zbanowany na stałe

Jesli moj przedostatni post w dziale Papiez jest niestosowny to prosze zlepic go z ostatnim (po zredagowaniu)(chodzi o zmiane nazwiska). Jesli nie to nie ma sprawy. Dzieki.

N sty 04, 2009 22:45
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php ... &start=120

Brawo Kastor!

W końcu :)

Crosis

Śr sty 07, 2009 14:13

temat został zamknięty bez powodu.

Cytuj:
ani jego niewolnika, ani jego niewolnicy, ani jego wołu, ani jego osła, ani żadnej rzeczy, która należy do bliźniego twego.

A jest z kolei przesłanką do stwierdzenia, że przykazania wymyślili ludzie dla ludzi. Bo czy rzekomo nieskończony w swojej miłości Bóg sankcjonowałby niewolnictwo ze wszystkimi jego konsekwencjami?

ale dobowiem, że dyskusja była bardzo merytoryczna, ale niewygodna.

Śr sty 07, 2009 17:32
Wist absurdalne to są tematy typu: "Jestem lepszy od Boga", w nich pozwala sie bic piane, ale jak ktoś nad dekalogiem chce podyskutować to jest blokowany.

2 sprawa
Trzeba było zablokować odrazu temat skoro był z czyms niezgodny albo omawiany gdzie indziej.

Śr sty 07, 2009 17:37

Podzielam zdanie 20 Cze 2008, zapowiadała sie ciekawa dyskusja o niewolnictwie w kontekście przykazań. I myśle że warto rozważyc tą kwestię a nie uciekać się do zamykania tematu.

[b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b]
"Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"

Śr sty 07, 2009 17:43
Proszę moderatorów o poprawianie tematów tak, żeby były zgodne z polską ortografią.
Przykład tematu z błędem:
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=19025

Niepoprawna pisownia utrudnia korzystanie z wyszukiwarki. Trudno się domyślać, jakie błędy mógł ktoś popełnić w szukanym przeze mnie wyrazie. Wpisuję w wyszukiwarkę bez błędów ... W rezultacie mogę tematu nie odszukać, chociaż taki już istnieje. - Jeśli chcecie, żeby odsyłanie do wyszukiwarki miało sens, poprawcie ortografię w tytułach :)

Cz sty 08, 2009 20:52

Dlaczego moderatorzy nie usuwają tego typu powtarzających się tematów?

So sty 10, 2009 12:58

Dodatkowo user "Wierzysz" zaspamował już dwoma tematami o WOŚP, w których stosuje pomówienia.

Powinniście dać mi moda, bym tu zrobił porządek z niektórymi. ;]

Swoją drogą też, dlaczego tematy są zamykane, a nie od razu kasowane?

So sty 10, 2009 13:09

Dlaczego moderatorzy nie usuwają tego typu powtarzających się tematów?

Moderatorzy nie siedzą 24 godziny przed kompem i nie śledzą całego forum tylko swoje działy. Jak coś zmienione zostanie z pewnym opóźnieniem, a nie natychmiast, to forum, a tym bardziej świat się nie zawali. :)

Niektóre tematy nie są kasowane ale zamykane, żeby piszący w nich mogli się dowiedzieć dlaczego - jeśli jest taka potrzeba.

So sty 10, 2009 13:34

Wiesz saxon ja kiedyś też moderowałem znacznie większe forum niż to, na którym po jakimś czasie był taki burdel, że zamykanie tematów nie miało sensu - od razu kasacja. Potem oczywiście był nowy temat z pretensjami dlaczego poprzedni zamknęli, ale ten też od razu leciał do kosza. A w regulaminie był zapis, że tematy powtarzające się i inaczej łamiące regulamin będą od razu kasowane więc jeśli userowi by zależało to by sobie poczytał regulamin. Ja osobiście miałem go gdzieś bo gdybym miał z każdym tematem pisać posta, że "temat już istnieje" po czym go zamykać to bym zajoba dostał. A tak to jedno kliknięcie i tematu nie ma. ;p

No i nie tworzy się też na forum bałagan w postaci setek zalegających zamkniętych tematów.

So sty 10, 2009 13:44
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97 ... 222  Następna strona