Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Śr sie 06, 2025 15:20

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 437  Następna strona
 Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji 
Autor Wiadomość
Post Re: Kolejne polskie miasto finansuje invitro.
MARIEL napisał(a):
Zarzuty przeciwko PO nigdy nie były cenzurowane. Wyrzucane są ataki personalne pod adresem konkretnych rozmówców, takie podsumowania można sobie na pw wysyłać, a tutaj proszę o wpisy merytoryczne.

Gdyby to było prawdą to tak samo były by cenzurowane wypowiedzi Kael i Alus i uniemożliwiano bym im wypowiadanie się w naszych rozmowach, bo tak samo stosują ,,ataki personalne''. Co pokazuje że ,,ataki personalne'' są tu tylko pretekstem do jednostronnej cenzury mówienia prawdy, także tej niewygodnej politycznie dla PO. Oczywiście nie można równomiernie i sprawiedliwie stosować cenzury pod urojonym hasłem ,,ataki personalne'' bo oznaczało by to że nie można by było normalnie prowadzić rozmowy na forum, gdzie ludzie rozmawiają, odnoszą się do siebie, swoich poglądów, zdań, stanowisk, komentują itd...

Nie zwalczasz ,,ataków personalnych'' bo robisz to jednostronnie, a więc nie chodzi o żadne ataki, a dwa moja wypowiedz którą skasowałaś mówiła prawdę, prawdę też o Prawie Boga przeciwko któremu jest invitro, a także utwierdzasz obrońców invitro jak Alus w trwaniu przy bluznierczych programach przeciwko Bogu, zwalczając próbę nakierowania ludzi na Prawo Boga jednocześnie wspierając zgorszenie. Tak samo jest dziś kiedy jest zwalczane mówienie bożej prawdy o aborcji, homolobby, gender....Środowiska lewicowe, ateistyczne, wrogie Kościołowi stosują dokładnie te same metody zwalczania ludzi i prawdy przez nazywanie jej atakami, mową nienawiści, faszyzmem...
Moja wypowiedz była bardzo merytoryczna, przede wszystkim mówiła prawdę, masz inne zdanie, a ja mam takie że wcale nie jest taką oczywistością że merytoryczne wypowiedzi mają dominować na forum i często tak nie jest... jak widać merytoryczność nie równa merytoryczności, zależy gdzie i u kogo.

Bycie moderatorem to odpowiedzialne i trudne zadanie, zdaję sobie z tego sprawę, jak i z tego że mogą tu działać różne naciski, ale za zwalczanie mówienia prawdy o Prawie Boga itd. też będziemy odpowiadać nie przed ludzmi.

Pn sty 20, 2014 17:10
Post Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
quas napisał(a):
Nie zwalczasz ,,ataków personalnych'' bo robisz to jednostronnie, a więc nie chodzi o żadne ataki, a dwa moja wypowiedz którą skasowałaś mówiła prawdę, prawdę też o Prawie Boga przeciwko któremu jest invitro, a także utwierdzasz obrońców invitro jak Alus w trwaniu przy bluznierczych programach przeciwko Bogu, zwalczając próbę nakierowania ludzi na Prawo Boga jednocześnie wspierając zgorszenie. Tak samo jest dziś kiedy jest zwalczane mówienie bożej prawdy o aborcji, homolobby, gender....Środowiska lewicowe, ateistyczne, wrogie Kościołowi stosują dokładnie te same metody zwalczania ludzi i prawdy przez nazywanie jej atakami, mową nienawiści, faszyzmem...

Na przyszłość proszę uwagi do moderacji zgłaszać w przeznaczonym do tego wątku.

Nie zauważyłam aby @Alus czy @Kael kiedykolwiek wypominały Ci jaki to z Ciebie jest katolik, czy że popierasz zabijanie dzieci razem ze swoją partią. Jeśli ktoś zauważył to proszę zgłaszać.
Tu jest przykład merytorycznego wpisu w temacie in vitro:
viewtopic.php?p=789978#p789978 dowód na to, że można powiedzieć swoje bez osobistych przytyków. Z mojej strony eot.

Pn sty 20, 2014 18:00
Mariel, owszem jak i masa innych ,,ataków personalnych'' które można podpiąć pod to urojone hasło będące pretekstem do cenzurowania jak widać bardzo jednostronnego, a nawet zwalczania po prostu mówienia prawdy.
Ja nie skupiam się na tym kto jakim jest katolikiem, tylko mówię prawdę że katolik nie może popierać zabijania dzieci bożych i robienia z człowieka bożka stwarzającego, produkującego życie w laboratorium. Zwalczasz na forum prawdę wyżej wynosząc kłamstwo i zgorszenie, kiedy katolik głosi że można wspierać bluznierczą procedurę invitro przeciwko Bogu i dzieciom bożym.
,,czy że popierasz zabijanie dzieci razem ze swoją partią''' - czemu zwalczasz prawdę skoro w invitro są zabijane dzieci boże, a Alus broni to bluzniercze działanie idąc śladem partii którą jawnie broni. To jest prawda, a Ty ją zwalczasz, wspierając ideolgie przeciwko Bogu.

Piszę: Alus broni i wspiera invitro, bo to robi, stwierdzam fakt i mówię prawdę - atak personalny. Piszę że wspiera w tym PO - tak jest - atak personalny. Pytam czemu wyżej stawia bluzniercze prawo, sprzeczne z Kościołem, Bogiem - tak jest - atak personalny. wyżej w tym stawia program partii od Prawa Boga - stwierdzam fakt i pytam czemu - atak personalny....itd.

Nie tylko zwalczasz tu prawdę o Prawie Boga, wspierasz kłamstwa i zgorszenie ale tak też się składa że kasowane są niewygodne wypowiedzi dla rządzącej PO przez co partia jest broniona. ,,Ataki personalne'' są tu tylko pretekstem do jednostronnego zwalczania mówienia prawdy.

Pn sty 20, 2014 20:41

W związku z tym, iż 3 osoby (Kael, Yerpen_Zirgin i pilaster, vide tu: viewtopic.php?p=790113#p790113) wyraziły dziś zainteresowanie dyskusją o pedofilii poza Kościołem kat. mam pytanie czy na tym forum jest miejsce na taką dyskusję i w jakim dziale ewentualnie można by założyć stosowny wątek?

Wt sty 21, 2014 14:29

Z kraju i ze świata ewentualnie Sam wymyśl temat?

Wt sty 21, 2014 14:50

Irys założył wątek poświęcony pewnemu tekstowi ze Stacji7. W ramach porządkowania medieval_man przeniósł dyskusję do już istniejącego... i link do tekstu ze Stacji7 zniknął. I o czym tu teraz dyskutować?

Śr sty 22, 2014 14:17
brunero napisał(a):
Irys założył wątek poświęcony pewnemu tekstowi ze Stacji7. W ramach porządkowania medieval_man przeniósł dyskusję do już istniejącego... i link do tekstu ze Stacji7 zniknął. I o czym tu teraz dyskutować?

Dokładnie (nie zauważyłam) - bez wpisu Irysa dalsza dyskusja staje się bezprzedmiotowa.
Niedopatrzenie czy manipulacja :o :o

Śr sty 22, 2014 14:23

Chodzi o Irysa, czy portal Hołowni? :)

Śr sty 22, 2014 14:28
brunero napisał(a):
Chodzi o Irysa, czy portal Hołowni? :)

Chodzi mi głownie o incydent w Wierzchosławicach podczas którego facet depcze flagę z 12 gwiazdami....a na jej głowie diadem z gwiazd 12 - inspiracja dla twórców UE i flagi do umieszczenia 12 gwiazd na błękitnym tle.
Biskup uczestnicząc w manifestacji musiał oglądać deptanie owych 12 gwiazd z Apokalipsy.

Śr sty 22, 2014 14:49
Moderator

Przepraszam.
Zbyt szybko przenosiłem i... się rozsypało.
Już w starym wątku jest także brakujący link w poście Irys

Śr sty 22, 2014 16:13
Zobacz profil WWW
No to uwaga.

W związku z zarzuceniem mi przez WISTa niepoczytalności bez jakiegokolwiek uzasadnienia tego zarzutu (post wyżej od niniejszego), proszę Cię, Asienkko, o przyznanie ostrzeżenia temu człowiekowi.

Cz sty 23, 2014 2:06
Lurker, abstrahując od samej uwagi, ale odnośnie postu który napisałeś do autorki wątku.
Cytuj:
a jak wiadomo z lektury Biblii, poganie to samo zło: składają dzieci bożkom w ofierze, zjadają ludzi żywcem, itd., itp., etc., wtf

Wtf w poście do dziecka?
Ogólnie widzę, że ludzie wchodząc do działu dla dzieci i młodzieży w ogóle nie zwracają uwagi w jakim dziale piszą, albo przeciwnie - zwracają i z premedytacją publikują tam wpisy, które nadają się jedynie do usunięcia (btw, jeden trollerski post z tematu poszedł do kosza).
Ironię, sarkazm zostawmy sobie dla dorosłych userów.

Po co tak pisać do dziecka, skoro ono i tak tego nie zrozumie, albo zrozumie opacznie, po co mu mieszać w głowie?
Na zadane pytania w tamtym dziale odpowiadajmy w maksymalnie prosty i jasny sposób, tak jakbyśmy chcieli aby odpowiadano naszym dzieciom.

Cz sty 23, 2014 8:16
MARIEL napisał(a):
Wtf w poście do dziecka?

Worse Than Failure - gorzej niż źle.

Co do ironii i sarkazmu - czego Jaś się nie nauczy... Czwarta klasa to już wiek poważny.

Ostatnio edytowano Cz sty 23, 2014 8:27 przez Anonim (konto usunięte), łącznie edytowano 1 raz

Cz sty 23, 2014 8:22
Taak, znam i inne tłumaczenia. Sorry, Lurker, ale takie wykręty są poniżej Twojego poziomu.
Nie chcę się z Tobą przepychać co do pojedynczych słówek, proszę Ciebie i wszystkich użytkowników aby odpowiadając dzieciom mieli na uwadze komu odpowiadają.
I czy chodzi nam o to, aby się popisać swoją erudycją czy raczej o to, aby im rzeczywiście pomóc naświetlić jakiś problem.

Cz sty 23, 2014 8:26
Ano... jak sobie przypomnę, jakie słówka latały w mojej czwartej klasie, to mam to na uwadze, mam. Chyba że, nie wiem, żyłem w jakimś getcie, albo chodziłem do klasy samych odpadów z klasy robotniczej czy innej.

Och, i piosenki. "Czary mary, weź pałeczkę do ręki". Oczywiście, absolutnie żadnych podtekstów. Absolutnie.

Cz sty 23, 2014 8:31
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 6551 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 101, 102, 103, 104, 105, 106, 107 ... 437  Następna strona