Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji
Autor |
Wiadomość |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
 Re: Uwagi - tylko i wyłącznie - do moderacji.
Czy moderacja może w jakikolwiek sposób powstrzymać Alus i humaloga od publicznego obrażania użytkowników? viewtopic.php?p=706149#p706149viewtopic.php?p=706139#p706139
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Wt paź 02, 2012 16:03 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Szanowna moderacjo, Zwracam się z prośbą o weryfikację tożsamości usera, który założył temat http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=42&t=32387. I ewentualne zamknięcie tematu. Zdaje się, że tak jak weryfikuje się osoby duchowne, tak i powinno się weryfikować osoby podające się za dziennikarzy. Adres e-mailowy tej osoby jest tymczasowy, a szanowny user spamuje swoim adresem w 2 innych wątkach stąd moja uwaga. PS. Poniżej odnośniki do innych wątków, gdzie ktoś się reklamuje: 12
|
Wt paź 02, 2012 17:09 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Jeśli chodzi o antysemityzm, który dziś się pojawiał na forum, czy jakiekolwiek inne postawy na tym poziomie, to jestem za upowszechnieniem praktyki natychmiastowego wlepiania ostrzeżeń i banów czasowych.
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
Wt paź 02, 2012 20:08 |
|
|
|
 |
kinokijuf
|
|
Wt paź 02, 2012 20:41 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Odnośnie skierowanego do mnie offtopa w temacie egzorcyzmów. viewtopic.php?p=706370#p706370Nie chce kontynuować offtopa i zgodnie z ostrzeżeniami dawanymi przez szumiego, piszę tutaj: MARIEL, przejrzyj sobie tematy "Do Moderacji", a zwłaszcza posty wykasowane w tych tematach. Opisana tam na kilkuset stronach historia forum to w dużej mierze historia wieloletniej walki użytkowników z mistrzynią offtopa i insynuacji. Większość użytkowników w tej walce poległa, albo samemu stąd odchodząc, albo pobita przez administrację. Przykre jest to, że ci, których już tu nie ma, to byli przeważnie katolicy. Bardzo usilnie prosiłbym o pisanie na temat i nie wrzucanie kolejnych insynuacji i offtopów. Druga sprawa: Dobrze wiesz, ze nie czytam prasy i mediów głównego nurtu i nie musisz wyszydzać mnie za to, ze nie znam tego, co napisano w linku.
_________________ Jezus Chrystus jest Panem Świata i Wszechświata, jest Królem Polski, mojej ukochanej Ojczyzny. Króluj nam, Chryste !!
|
Śr paź 03, 2012 12:14 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): przejrzyj sobie tematy "Do Moderacji", a zwłaszcza posty wykasowane w tych tematach. Opisana tam na kilkuset stronach historia forum to w dużej mierze historia wieloletniej walki użytkowników z mistrzynią offtopa i insynuacji. Ja wyciągam konsekwencje wobec nadużyć, które obecnie mają miejsce na forum. Nie mogę działać wstecz. Jeśli uważasz, że któryś z modów nie dopełnił obowiązków skieruj skargę imiennie. homo_homini_canis_est napisał(a): Druga sprawa: Dobrze wiesz, ze nie czytam prasy i mediów głównego nurtu i nie musisz wyszydzać mnie za to, ze nie znam tego, co napisano w linku. Niewiedza nie upoważnia Ciebie do tego typu insynuacji: MARIEL napisał(a): homo_homini_canis_est napisał(a): Alus napisał(a): Polski Episkopat ma wydać list tyczący zagrożeń płynących z okultyzmu, ezoteryki - (...) Swoja drogą takie "dobre poinformowanie" mogłoby wskazywać, że Alus jest dobrze zainstalowana gdzieś w kręgach episkopatu. To tłumaczyłoby jej "nienaruszalność". Kolejna insynuacja. Przedstaw dowody albo przestań rozsiewać wyssane z palca podejrzenia. O Liście wiedzą wszyscy, którzy czytają prasę: http://gosc.pl/doc/1313285.Bedzie-list- ... -religiachNie życzę sobie, abyś mi insynuował że którykolwiek z userów ma u mnie, czy wogóle moderacji z jakiegoś względu fory. Proszę przedstawić dowody, lub zaprzestać rozsiewania tego rodzaju plotek.
|
Śr paź 03, 2012 12:28 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Nic takiego Ci nie insynuowałem i nie robię tego. To Twoja nadinterpretacja. Nie unoś się niepotrzebnie, bo rzecz zupełnie nie dotyczy Ciebie. A historia Alus, jest znacznie starsza, niż Twoja obecność na forum. Warto poszperać w archiwach sprzed wielu lat. Bardzo pouczające. Pozdrawiam z miłością  Przy okazji nadal proszę moderację o powstrzymanie wymienianych do znudzenia dwojga użytkowników aby zaprzestali siania nienawiści do innych użytkowników za to, że mają inne poglądy, czy w ogóle są innymi ludźmi, albo za to, że są katolikami. W szczególności proszę o zwrócenie uwagi na ich insynuacje o braku wiary w Boga, o chorobach psychicznych, o głupocie, o braku wykształcenia, o uprawianiu magii i czarów, o bycie narzędziami Szatana itd.
|
Śr paź 03, 2012 12:33 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Nic takiego Ci nie insynuowałem i nie robię tego. oraz: Cytuj: Swoja drogą takie "dobre poinformowanie" mogłoby wskazywać, że Alus jest dobrze zainstalowana gdzieś w kręgach episkopatu. To tłumaczyłoby jej "nienaruszalność". Do tego wyciety juz post sugerujacy jakoby Alus i ja mieliśmy "układy" z biskupami, a wiec nie mozna nas ruszyc z Forum. Jakim trzeba byc człowiekiem by tak kłamac w żywe oczy??? A potem szyderczo pisac "Króluj nam Chryste". I nie jest to jedyny przypadek gdy homo posługuje sie manipulacja i kłamstwem. Moderacja widzi i nie grzmi?
|
Śr paź 03, 2012 13:23 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Nic takiego Ci nie insynuowałem i nie robię tego. To Twoja nadinterpretacja. Nie unoś się niepotrzebnie, bo rzecz zupełnie nie dotyczy Ciebie. A historia Alus, jest znacznie starsza, niż Twoja obecność na forum. Warto poszperać w archiwach sprzed wielu lat. Bardzo pouczające. Pozdrawiam z miłością  Przy okazji nadal proszę moderację o powstrzymanie wymienianych do znudzenia dwojga użytkowników aby zaprzestali siania nienawiści do innych użytkowników za to, że mają inne poglądy, czy w ogóle są innymi ludźmi, albo za to, że są katolikami. W szczególności proszę o zwrócenie uwagi na ich insynuacje o braku wiary w Boga, o chorobach psychicznych, o głupocie, o braku wykształcenia, o uprawianiu magii i czarów, o bycie narzędziami Szatana itd. Owszem jest starsza, ale przez okres 8 lat zarobiłam jedynie 2 ostrzeżenia. Ty pisząc pod pod różnymi nickami byłeś kilka razy usuwany z forum. Ale te bany niczego Cie nie nauczyły, wracasz pod różnymi nickami i usiłujesz dowieść.....tylko czego?.....podejrzewam, że sam nie wiesz dokładnie czego. Drażnią Cie ludzie, którzy wskazują jak niebezpieczne jest połączenie wiary z ezoteryką, okultyzmem. Ale nikt nie odkrywa czegoś nowego wskazując te zagrożenia. To Chrystus przestrzega - nie można równolegle służyć Bogu i mamonie.A z kilkoma osobami -katolikami, które zdecydowały sie opuscić forum nadal utrzymuję kontakty 
|
Śr paź 03, 2012 14:17 |
|
 |
mareta
|
Otwieram aktywne wątki a tam... kilkanaście Jajek,
_________________ "Jesteśmy stworzeni na miarę Słowa, które stało się człowiekiem"
|
Śr paź 03, 2012 16:29 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
|
Cz paź 04, 2012 14:51 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=706652#p706652
szumi? Potrzebna interwencja.....bo kogos prawda w oczy kole.
|
Cz paź 04, 2012 14:57 |
|
 |
szumi
Moderator
|
homo_homini_canis_est napisał(a): http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=706652#p706652
szumi? Nie ma przypisanego moderatora do tego działu?
_________________ Η αληθεια ελευθερωσει υμας...
Veritas liberabit vos...
Prawda was wyzwoli...
(J 8, 32b)
|
Cz paź 04, 2012 15:38 |
|
 |
homo_homini_canis_est
zbanowany na stałe
|
Nie wiem, pamiętam, ze Ty takie posty traktujesz jak zaśmiecanie forum...
|
Cz paź 04, 2012 15:41 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
homo_homini_canis_est napisał(a): Nie wiem, pamiętam, ze Ty takie posty traktujesz jak zaśmiecanie forum... Tak sie składa, ze temat jest o fatimskich cudach....co w sposób oczywisty łączy sie z Maryją. Padł zarzut o ubliżaniu Matce Bożej w wyniku czego poproszono o wskazanie miejsca w którym to doszło do ublizania. Niestety zarzut był fałszywy i z oczywistych wzgledó nie doszło i nie dojdzie do wskazania odpowiedniego miejsca. Tak więc niektóre posty dla pewnej osoby stały sie niewygodne bo sa dowodem na fałszywośc zarzutu. Dlatego też osoba ta domaga sie by potraktowac je jak smieci (posty oczywiście) i usunac....by dowód wraz z nimi zniknał. Uffff....proste?  P.S. Mam nadzieje, ze ten post nie jest wulgarny, obraźliwy i chamski....ja tej osoby z nicku nie wymieniłem 
|
Cz paź 04, 2012 15:51 |
|
|
|