Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 22:28

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 123 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
 Kaplica-prośby o modlitwę, ładne modlitwy (w tym własne ;)) 
Autor Wiadomość

Dziękuję Ci, Panie Jezu za uzdrowienie pewnej osoby, pomóż Płomykowi w jej potrzebach, dzięki za pomyślnie zdany egzamin Nutki, obdarz ją tym wspaniałym uśmiechem na długo, długo. Spraw, by miała wiele okazji do radości z siebie i z bliskich.
Dla siebie proszę o rozjaśnienie umysłu, o spowolnienie rytmu życia, bo nie wytrzymuję czasami tego tempa, nie potrafię się do Ciebie modlić, co się dzieje z moimi myślami?!

Pn wrz 26, 2005 10:41

PAnie spraw żeby albo babcia przestała wymagać żebym była taka jak ona chce, żebym robiła to co ona chce i zawsze gdy ona chce.
żeby przestała być złośliwa

albo daj mi proszę więcej siły wieksą gruboskórność...
:(

Pn wrz 26, 2005 18:11
Zobacz profil YIM

Ja modle sie za sytuacje, ktora moze sie tylko rowiklac dzieki lasce Bozej. Ktos bardzo mi bliski zostawil swoja zone z malenkim dzieckiem dla innej kobiety. :placze:

:placze: Jezu tylko Ty mozesz pomoc w tej trudnej i smutnej sytuacji.

Pn wrz 26, 2005 19:18
Zobacz profil WWW

Ja modle sie za sytuacje, ktora moze sie tylko rowiklac dzieki lasce Bozej. Ktos bardzo mi bliski zostawil swoja zone z malenkim dzieckiem dla innej kobiety. :placze:

:placze: Jezu tylko Ty mozesz pomoc w tej trudnej i smutnej sytuacji.

Ja również proszę Cię Panie wesprzyj ich :(

Pn wrz 26, 2005 20:26
Zobacz profil YIM

Ja nie zwrócę się do Boga, tylko do Was, bo to też temat by prosić o modlitwę - przy okazji wyjaśnię kilka rzeczy. Z pewnych przyczyn musiałem przytłumić w sobie uczucie z którym wcześniej złączyłem wszystko co jest we mnie dobre. Nie mogłem się wyzbyć uczucia, bo musiałbym się wyzbyć wszystkiego co we mnie dobre i sam bym siebie zniszczył jako człowieka, sam nie wiem czemu dopiero teraz zdałem sobie sprawę z tego, że tłumienie go tłumi dobro we mnie, ponieważ te dwie rzeczy stały się ze sobą nierozerwalnie związane. Dziś zdałem sobie sprawę, że zła część mnie zdominowała mnie i zaczęła zżerać tą dobrą - stąd wynika min. moje ostatnie zachowanie na forum. To nie jest tak, że odreagowuję sobie na tutejszych użytkownikach jakieś krzywdy - mi samemu nikt nic złego nie robi, to zło we mnie bierze górę, a wtedy sprawia mi radość ranienie innych lub walka z kimś. Znalazłem się w patowej sytuacji gdy muszę pewne rzeczy w sobie stłumić, ale jednocześnie to daje pole do popisu złu, które jest we mnie. Czuję się jakbym balansował na krawędzi, dlatego proszę Was o modlitwę w mojej intencji, o dobrego rozwiązanie tej sytuacji.
Wybaczcie mi jeśli będę się zachowywał nie fair, patrzcie na to tak jakbym był chory.

Pn wrz 26, 2005 20:39

dlatego proszę Was o modlitwę w mojej intencji, o dobrego rozwiązanie tej sytuacji.
Wybaczcie mi jeśli będę się zachowywał nie fair, patrzcie na to tak jakbym był chory.

Incognito

Masz jak w banku :) Prosze Jezusa o laske dla Ciebie i dla wszystkich ktorzy znajduja sie w podobnej sytuacji. Bog jest taki milosierny i wszechmocny i Jemu ufam bezgranicznie.

Wt wrz 27, 2005 0:15
Zobacz profil WWW

Otrzymałem odpowiedź! :jupi: Otrzymałem rozwiązanie! :D :D :D

Dziękuję Ci Panie za wyciągnięcie mnie z tego okropnego stanu, za serwis Pomocy Duchowej i za to, że pokazałeś mi odpowiedź, którą miałem cały czas obok siebie, a której nie dostrzegałem. Proszę Cię, naucz mnie być jak najlepszym przyjacielem, tak jak uczyłeś mnie miłości. Daj mi jeszcze więcej cierpliwości, wyrozumiałości, mądrości i wewnętrznego ciepła, abym ciągle stawał się lepszym człowiekiem. :)

Dziękuję wszystkim, którzy modlili się za mnie. Modlitwa rzeczywiście działa cuda :D

Cz wrz 29, 2005 17:53

Panie Boże, dziękuję Ci za okazaną skruchę przez Incognito, że zrozumiał wciągające go zło, że wreszcie ułożyło mu się po jego myśli. Ty Boże czynisz cuda, Ty jesteś wszechmocny i wiesz dobrze, czego takim ludziom, jak Incognito potrzeba. A jest wielu takich, ale spora liczba z nich nie potrafi się do tego przyznać. A to tylko słabość ludzka. Wybacz więc im Boże, że dalej trwają w tej nieświadomości i uzdrów ich umysły, pomóż im w zrozumieniu dobra.

Pt wrz 30, 2005 11:12

Prowadź mnie Panie drogą pewną, ku wyjściu z ciemności pokieruj moje kroki. Ulecz mnie, bo cały krwawię, otwórz mi oczy sklejone strupami i strzeż serca mojego. Daj mi siły, Panie, bo codzień walczyć muszę z drapieżnikiem we mnie, ze siłą zniszczenia, która krzyczy mi do ucha o bólu. Dni czynią mnie podobnym do martwych, a moje życie leży potłuczone u moich stóp. Ratuj mnie, Boże, bo usycham jak nędznik, a mój duch zamienia się w kamień i proch. Niech moje cierpienie zmieni się w siłę i szczęście nas obojga. Niech moja nieobecność okaże się lecznicza, a rada Twoja niech zawsze będzie przy mnie.

Wt paź 04, 2005 20:33

Swieta Faustyno dziekuje ci za Twoja milosc. Jezus nauczyl mnie jak ufac, kiedy czytalam Twoj pamietnik.

Śr paź 05, 2005 3:48
Zobacz profil WWW

Boże, daj mi siłę zrozumienia najbliżych i całej tej zagmatwanej sytuacji. Pozwól mi zrozumieć, dlaczego życie w moim domu "obróciło się do góry nogami".

Śr paź 05, 2005 11:36

Proszę Cię Panie, czuwaj nad Anią i Agnieszką w ten weekend. Uchroń je przed niebezpieczeństwami podróży do Niemiec i drodze powrotnej, czuwaj nad ich życiem i zdrowiem w miejscu ich pobytu. Opiekuj się nimi, Boże, kiedy ja nie jestem w stanie tego zrobić i jeśli to możliwe, niech przez ten czas mój aniół stróż czuwa nad nimi.

Pt paź 07, 2005 19:49

Daj mi siłę, daj mi wytrwałość w moich postanowieniach...
Naucz mnie kochać innych "mimo wszystko"...

I chwilę dla siebie... chwilę odpoczynku od tego wszystkiego...

N paź 09, 2005 0:54

Czy moge poprosic Asienke aby odmowila jedna koronke w Basilice Boskiego Milosierdzia za moje intencje. Nie moge tam byc a tak bardzo bym chciala.

Dziekuje Jezu.

N paź 09, 2005 2:48
Zobacz profil WWW

N paź 09, 2005 9:34
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 123 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona