Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 0:42

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość

poza tym - moze by tak zacząć korzystać z opcji "szukaj"? wtedy łatwiej znalezc dowcip na dany tema

Bardzo zabawne. Tak się składa że korzystam z tej opcji - i nie zawsze znajduję to, czego szukam, a o czym wiem że na forum jest.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

Śr sty 11, 2006 14:33
Zobacz profil WWW

A ja glupi myslalem ze forum jest do dyskusji:)nie wiem co tam obrazliwego jest to sa fakty zadne wymyslone rzeczy rozumiem ze chodzi o to ze tutaj trzeba wychwalac instutucje i jej oczywistych naduzyc i bledow nie mozna przytaczac(to zupelnie tak jak w wierze chrzescijan kto nie z nami ten prawa nie ma nic pisac:)

Z tematu: viewtopic.php?p=124274#124274

Śr sty 11, 2006 16:36

Odnośnie pomysłu ze zmianami w kształcie forum...

Tak w kontekście Hyde Parku. Czy nie można byłoby robić po prostu tam osobnych tematów, jeśli chciałbym np. podawać fajne dowcipy dotyczące jednej osoby albo jednego zagadnienia :?: Bo jak to jest tylko jeden temat, to ciężko w tym coś fajnego znaleźć... Każdy wpisuje, co słyszał, i wszystko jakieś takie pomieszane jest.

To jest forum dyskusyjne portalu Wiara.pl, a nie forum z dowcipami w roli głównej. Gdyby takim było, rzeczywiście stworzenie osobnych wątków związanych z tematyką dowcipów byłoby uzasadnione - a nawet pożądane. Ale to jednak forum humorystyczne nie jest. Dlatego jeden wątek - Czy Bóg się uśmiecha? - w zupełności na dowcipy wystarczy :)

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Śr sty 11, 2006 17:10

W temacie o stronie www.chomiks.com wkleiłem dwa najlepsze (wg mnie komiksy).

Wchodzę na forum - patrzę, wiadomość. Od niejakiego PTRqwety (czy jakoś tak, nie dam głowy). Tytuł: "w sprawie obrazków z chomikami w temacie". Treść: "zostały usunięte".

A jak by tak, łaskawco, jakiś powód podać :?: Zauważyłem, wyobraź sobie, że je usunął ktoś.

Śr sty 11, 2006 21:40
Zobacz profil WWW

Usunąłem Twoje dwa listy z tematu traktującego o Radiu Maryja. Nie posiadały treści merytorycznej, a jedynie wklejone dwa obrazki ze strony www.chomiks.com. Tak więc usunięte zostały listy nie z tematu o stronie www.chomiks.com, a z tematu o Radiu Maryja, gdzie uraczyłeś forumowiczów dwoma listami pozbawionymi treści merytorycznej, zawierającymi jedynie po jednym rysunku z chomiks.com.

Do tego rodzaju, wieloznacznej, wypowiedzi nie sposób się odnieść w racjonalnej dyskusji. To tak jakbyś się ograniczył do wstawienia jakiejś emotki. Pojęcia nie mam co Ciebie dziwi w tym, że te listy poleciały. Sprawiasz wrażenie jakbyś był początkującym forumowiczem. Mam nadzieję, że odtąd Twoje wystąpienia będą miały bardziej merytoryczny charakter i traktowały adwersarzy z należnym im szacunkiem i powagą.

Śr sty 11, 2006 23:00

Do tego rodzaju, wieloznacznej, wypowiedzi nie sposób się odnieść w racjonalnej dyskusji.

To był PRZYKŁAD humoru zamieszczonego na stronie o której jest temat - więc uważam, że nie ma w tym nic złego, skoro jest związane ściśle z tematem.

Człowieku... Poczytaj trochę forum. Jakbyś to zrobił, to by Ci czasu nie starczyło na usuwanie "nie wnoszących nic" (Twoim, pewnie tylko, zdaniem) wypowiedzi.. :-|

Cz sty 12, 2006 8:28
Zobacz profil WWW

List został usunięty z dyskusji o Radiu Maryja z działu Aktualności.
Proszę o rozumne uzasadnienie zdania: "Dwa listy zawierające wyłącznie po jednym rysunku mają charakter wypowiedzi merytorycznej, adwersarze są w stanie zinterpretować je jednoznacznie, więc forma wypowiedzi może zostać użyta w rozumnej dyskusji"
Czekam. Jeśli nie przeprowadzisz tego rozumowania, więcej nie zawracaj mi głowy tym problemem, ponieważ będzie to znaczyło, że nie potrafisz uzasadnić swojego zdania.

Cz sty 12, 2006 9:36

To może ja Ci napiszę zdanie do określenia jego budowy syntaktycznej, co :?: I będziemy się licytować :?: :?

Chłopie, ja piszę o temacie tym - viewtopic.php?t=6288&highlight=chomik a nie o temacie o RM. Stamtąd mogę przyznać że usunięcie posta można uznać za słuszne, albo raczej nie mam się do czego czepiać.

Ale po co usuwałeś te dwa obrazki z przykładowymi komiksami z tematu właśnie stronce www.chomiks.com poświęconej :?:

Jeśli to nie Ty usuwałeś ten obrazek z tematu o chomikach - to przekaż temu, kto to zrobił. Nie podpisał się.

Cz sty 12, 2006 21:26
Zobacz profil WWW

Zatem drogi chłopie :D
To Ty odniosłeś się do mnie w swojej pierwszej wypowiedzi, a ja usuwałem Twoje listy z tematu o Radiu Maryja, stąd też ja dyskutuję tylko na ten temat. Nic nie wiem o innych Twoich problemach. Ja moderuję dział Aktualności. Mamy więc nieporozumienie.

Pt sty 13, 2006 8:47

Ale to Ty jesteś moderatorem - a ja nie wiem, w jakim dziale jest ten drugi temat - więc może proproś swojego kolęgę moderatora (któremu za ciężko jest nawet powiedzieć, że coś usunął, nie mówiąc już o motywacji), żeby raczył się odezwa, w ogóle powiedzieć kim jest i może wyjaśnić, o co mu chodzi :?:

Pt sty 13, 2006 15:14
Zobacz profil WWW

Dział jest Hyde Park. A moderatorami są Asienkka, rozalka, angua - to która się bawiła w wycinanie mi postów, i nawet się nie pochwaliła :?:

Pt sty 13, 2006 15:15
Zobacz profil WWW

Obawiam się, że coś Ci się pomyliło. Obrazki z chomikami wklejałeś do tematu o Radiu Maryja [jaki był ich dalszy los, już wiesz], a nie do tematu poswięconemu stronie http://www.chomiks.com. Tam wpisałeś tylko numery swoich faworytów - i ten post dalej się znajduje na miejscu. Nikt nic z tego tematu Ci nie usuwał.

A ja proszę - zastanów się, zanim wystąpisz z kolejnymi bezpodstawnymi oskarżeniami lub postami pełnymi lekceważącego stosunku do innych. Moderator też człowiek ;-)

niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

Pt sty 13, 2006 19:31
Ale to Ty jesteś moderatorem - a ja nie wiem, w jakim dziale jest ten drugi temat - więc może proproś swojego kolęgę moderatora (któremu za ciężko jest nawet powiedzieć, że coś usunął, nie mówiąc już o motywacji), żeby raczył się odezwa, w ogóle powiedzieć kim jest i może wyjaśnić, o co mu chodzi :?:

Drogi chłopie,

No to masz problem, że nawet nie wiesz w jakim dziale jest drugi temat, w którym podobno pisujesz.
Ja nie będę specjalnie dla Ciebie szukał moderatorów by rozwiewali Twoje wątpliwości. Wywołałeś mnie, bo TO TY DOSZEDŁEŚ DO WNIOSKU, że jestem adresatem Twego problemu. To, czy inni moderatorzy mają ochotę Tobie odpisywać, to jest już ich problem.

Pt sty 13, 2006 20:16

Mnie interesuje bardzo to co napisał ToMu
a szczególnie tekst:

ToMu:
Cytuj:
to przekaż temu, kto to zrobił. Nie podpisał się.

jak widać jednak dowody zwane faktami sie odnajdują...
chciałbym abyście sie jednak jako moderatorzy zastanowili,sprawdzili i... podpisywali
a potem wykłócali
:P

więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...

Pt sty 13, 2006 21:10

Jakbyś poczytał dalej, to byś zauważył, że nie było pod czym się podpisywać, bo żaden moderator nic "złego" nie zrobił. Sprawiasz wrażenie, jakbyś rozpaczliwie szukał dowodów na swoje twierdzenia, nie przejmując się tym, że te pozornie znalezione są tak naprawdę bezwartościowe.

Napiszę jeszcze raz:
Nikt nie usuwał żadnego postu ToMu z wątku o chomikach. W związku z tym nie miał pod czym się podpisać, nawet gdyby bardzo chciał.

niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

So sty 14, 2006 1:52
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 125  Następna strona