Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 17, 2025 23:40

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość
Pozdrawiam

Pt lut 10, 2006 16:56

Radio Mawryja
z viewtopic.php?p=130441#130441 - wypowiedz Belizariusza z 11.02 godz. 0.28

- mozna prosic moderacje o poprawienie tej literówki, zeby nie wyszlo, ze katolicy wysmiewają imię Matki Bozej przy okazji dyskusji o mediach :) [zwlaszcza w kontekscie karykatur Mahometa :)]

So lut 11, 2006 12:31

które zostałoby człowiekowi dane do wypełnienia,
niż kontemplacja.

P. M. Delfieux

So lut 11, 2006 12:37

So lut 11, 2006 12:48
Chciałbym zwrócic uwage szacownego grona moderatorów, iż nick "Kazazel" jest chytrym sposobem na ominiecie Regulaminu Forum, a w szczególnosci Par.II pkt. 7

Prosiłbym o zwracanie uwagi na takie sprawy...a nie tylko na "cień ironii"

So lut 11, 2006 12:56

Cytuj:
Taśma to się zacięła raczej tym, co wciąż gadają o tradycji, a nie potrafią wskazać żadnego potwierdzenia dla niej. Ja tak samo mogę powtarzać jakąś bzdurę... Czy trzeba w nią wierzyć? Dla mnie coś, co nie ma uzasadnienia biblijnego - jako dla chrześcijanina - nie ma żadnej wartości. Śmieć poprostu, czy raczej zbędny bagaż.

viewtopic.php?t=6489&postdays=0&postorder=asc&start=15

Prosze szacowne grono moderatorów o uczciwe moderowanie i usuniecie wyrażenia "ŚMIEĆ", które to odnosi sie do Tradycji Koscioła, a które to wyrażenie godzi w moje uczucie religijne

Z góry dziękuje za ustosunkowanie sie do mojej uwagi

So lut 11, 2006 13:18

So lut 11, 2006 13:57
Cytuj:
Prosze szacowne grono moderatorów o uczciwe moderowanie i usuniecie wyrażenia "ŚMIEĆ", które to odnosi sie do Tradycji Koscioła, a które to wyrażenie godzi w moje uczucie religijne

Nie widze tu zadnego problemu - jeżeli mnie w tym coś uraża, bo nie obraża - to błąd ortograficzny, (poprostu) który wypadałoby poprawić - ale nie usuwać z tego powodu po prostu - całego postu.
Kościól święty rzymski i apostolski poza którym... tylko dymy gehenny - jest tak ściśle związany swoją ideologią i teologią z apoteozą śmierci, że przecież bez niej by nie istniał.

So lut 11, 2006 14:03
Prosze o uważne czytanie tego co pisał ktos inny.
Uważne i rozumne.....gdyz nigdzie nie zadałem usuniecia całego postu, a jednynie słowa "ŚMIEĆ"...co tez zsotało uczynione.

Za co bardzo dziękuje Szacownej Pani Adminostartor i zapewniam o swojej dozgonnej wdzięczności, gdyz me sumienie zostało uspokojone...

So lut 11, 2006 14:10

Moje sumienie jest tutaj akurat najmniej istotne......została poszargana Świeta Tradycja Koscioła Apostolskiego...co na katolickim Forum jest rzeczą wysoce niewłasciwą.

Na szcżescie jest to Forum katolickie...na muzułmańskim poleciałyby bowiem juz bomby....

So lut 11, 2006 14:18

So lut 11, 2006 17:52
Gwoli ścisłości...chociaz niegodnym poprawiac innych.....
PW słuzy to wymiany prywatnych wiadomosci....jezeli jednak cokolwiek zostało wypowiedziane publicznie, tak i potrzebuje publicznej odpowiedzi.
....no chyba, ze zostanie w odpowiednim momencie wyciete.

Kolejna moja uwaga......jeżeli cokolwiek wisi przez 24 godziny lub dłuzej i zostaje wyciete po tym to czasie.....to pachnie nieuczciwoscia moderatorska.

Ja doskonale rozumiem, ze moderatorzy sa tak ogromnie zapracowana grupa społeczna, ze po prostu nie nadazaja za ilościa postów....boleje nad tym ogromnie.
Jednakowoż "prawo" nie powinno działac wstecz i nie powinno polegać na tym, ze moderator "budzi sie" po kilku dniach i zaczyna ciac wszystko co mu podpadnie.

To tylko taka moja skromna uwaga do moderacji...prosiłbym nie traktowac jej jako "nute sarkazmu" , gdyz nie to jest było moim celem podczas pisania tegoz apelu....

So lut 11, 2006 18:30
Jakże mi przykro, ze kolejny raz musze zwrócić uwage..tym razem szacownej Pani Admin

Cytuj:
Do Belizariusza i Paschalisa
Czy Wy macie jakieś świętobliwe klapki na oczach?

Poczuwam sie bowiem urażony tym epitetem...gdyz klapki na oczach nosza zazwyczaj konie, a ja nie poczuwam sie do tegoz gatunku ziwerzęcia (Paschalis z pewnościa też)....

Ale cóz...Pani moderator ocenzurowała dosyc mozno Paschalisa.....co akurat w przypadku jego stylu pisania jest dla mnie ogromnym zdziwieniem. Nie zareagowała natomiast na Gwardiana.....czyzby forum wiara zmieniało "kierunek" ?

Przepraszam za kolejna uwage, ale wobec ostrzeżeń staram sie byc człekiem regulaminowym....

So lut 11, 2006 18:40
Moderator

Beli, melisy? spacer? piwko? książka? a może spacer z psem?
Wybierz sobie z tego zestawu jakąś jedną rzecz i wyluzuj chociaż na 15 minut. Proszę.

Szło by się długo
Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪

So lut 11, 2006 18:55

Beli - dziękuję za uwagi i wnioski racjonalizatorskie.
Mam tylko prośbę o pisanie wyłącznie w tym dziale.

So lut 11, 2006 19:55
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 125  Następna strona