Autor |
Wiadomość |
rozalka
Moderator
|
Czasem niestety są sytuacje od nas niezależne zwane złośliwością rzeczy martwych.
Świat się nie zawali, gdy forum nie odpali się przez pół dnia  I moderatorzy odpoczną, i Wy  :D
_________________ Co dalej za zakrętem jest? Kamieni mnóstwo Pod kamieniami leży szkło Szło by się długo Gdyby nie to szkło, to by się szło... ♪
|
Pn mar 13, 2006 18:47 |
|
|
|
 |
Mieszek
|
ale z was leniuchy :P
_________________ Niech żyje cywilizacja łacińska !!!
więc śpiewaj duszo ma... BÓG JEST MIŁOŚCIĄ...
|
Pn mar 13, 2006 20:39 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Heareticus założył osobny temat o tym - viewtopic.php?t=6961&highlight=
Jestem ciekaw, czy ktoś ma jakieś uwagi i też zauważył nieprawidłowości w działaniu forum.
Może by się ktoś odpowiedzialny za serwer wypowiedział 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn mar 13, 2006 21:50 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Eeee... problem jest taki, ze w swietle konta internetowego - jo_tka i reszta modow to tacy sami userzy jak my  I tyle tez moga zrobic jesli forum padnie ;-p
A co do szukania admina technicznego - podam z miedzynarodowej definicji administratora:
admin to taka osoba, której nie ma.
Crosis
|
Wt mar 14, 2006 10:37 |
|
 |
ToMu
|
No ale skoro pojawiają się od użytkowników sygnały, że coś z forum jest nie tak - to powinien się zainteresować. Temat Heareticusa został założony wczoraj - jak do tej pory, odzewu od strony administracji brak.
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
|
Wt mar 14, 2006 10:54 |
|
|
|
 |
Piotr123
|
A moderator PTR... udaje że nic nie wie
|
Cz mar 16, 2006 12:09 |
|
 |
jo_tka
|
A mogę zapytać, o co w tej uwadze chodzi?
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Cz mar 16, 2006 13:12 |
|
 |
ToMu
|
Ja w kontekście tego tematu - viewtopic.php?t=6959&start=30 .
Słusznie - pomyliłem się w odpowiedzi na posta Elki. Przepraszam.
Do Jo_tki: powiedz mi, na czym polega tekst "Zgodnie z powyższą prośbą - każdy post na ten temat zostanie usunięty", skoro temat jest zablokowany
Mam pomysł - ZABLOKUJMY CAŁE FORUM, CO  Nie będzie w ogóle problemu... 
|
Cz mar 16, 2006 18:18 |
|
 |
jo_tka
|
Doprecyzowałam w temacie. Dotyczy Belizariusza i jest zgodny z JEGO prośbą. A napisałam to, ponieważ nie chcę blokować wszystkich tematów w moderacji, w których ten wątek był poruszany.
|
Cz mar 16, 2006 18:45 |
|
 |
ToMu
|
Nie można usunąć czegoś, czego nie można napisać (bo temat jest zablokowany)...
|
Cz mar 16, 2006 19:09 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Zgłaszam skargę do moderacji:
Mój nik figuruje jako autor tematu "Antyhołdy" w dziale o papieżu, podczas, gdy ja tego tematu nie wymyśliłem i na pewno bym go tak nie nazwał. Zatem jest to jakaś próba wciskania mi w usta słów i okresleń jakich nie wypowiedziałem i których autorem nie jestem. Denerwuje mnie to, ponieważ jestem autorem tego tematu (ale tak naprawdę nie jestem bo go nie stowrzyłem) i po prostu wciśnięto mojego nika jako autora tematu, w dodatku nazywając temat neizgodnie z moimi intencjami. Bardoz mi się to nie podoba i denerwuje mnie, że moderator, który się zagalopował, nie raczył mnie zapytać, czy wyrażam zgodę na taką nazwę, a nie inną. Uważam, że było to jego obowiązkiem, ponieważ mi przypiął do tego tematu moje autorstwo.
Jeszcz raz zaznaczam - NIE JESTEM AUTOREM ANI TWÓRCĄ TEGO TEMATU! Jestem jedynie autorem posta, którego zawarłem w temacie "Rocznica JP2...." w dziale o papieżu.
Jednocześnie, o ile to możliwe, domagam się zmiany nazwy tematu na taką nazwą jaką ja uznam za stosowną, lub też wymazania mojego nika z autorstwa tematu, bo nie ja go stworzyłem. Stworzył go podejrzewam jakiś moderator, który dokonał manipulacji i fałszu, gdyż teraz wyszło na to, ze to ja utworzyłem ten temat i w dodatku nazwałem go "Antyhołdy", a na taką nazwę się nie godzę. Na manipulację się nie godzę.
Mam nadzieję, że będzie podjęta interwencja w tej sprawie.
Podaję linka do "mojego tematu" >>
viewtopic.php?t=7144
pozdrawiam,
michał
|
Śr mar 29, 2006 7:47 |
|
 |
jo_tka
|
Chwileczkę
Moderator nigdzie nie wtyka Twojego nicka jako autora tematu, jako autor tematu pokazuje się automatycznie autor pierwszego postu.
Tytuł został nadany przez moderatora w chwili wydzielenia wątku z innego i rzeczywiście jest autorstwa osoby, która go dzieliła. W tematach wydzielonych z innych nie należy go przypisywać autorowi pierwszego postu.
Z pewnością nie będzie tak, że moderator dzieląc temat, będzie się pytał, jak autor pierwszego postu chciałby nazwać temat.
Natomiast nie widzę problemu - jeśli jakiś tytuł Ci się nie podoba, a od Twojego postu zaczyna się temat - żeby podrzucić na pw moderatorowi swoją propozycję.
I proszę się nie obrażać na elementy techniczne 
|
Śr mar 29, 2006 8:12 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
No dobrze, ale efekt jest taki, że dla ludzi odwiedzających temat to ja jestem autorem nazwy tematu, przez co wprowadza sie ludzi w błąd.
I oczywiście nie zgadzam się na obecną formę nazwy tematu. Nawet nie wiem, który moderator wydzielił ten temat, więc skąd mam wiedzieć do kogo pisać...?
A co do nazwy to chcę "NIE PŁAKAŁEM PO PAPIEŻU" - tak bym nazwał ten temat, gdybym to rzeczywiście ja był jego autorem, a nie przypisywanie mi mojego nika do jakiegoś sformuowania "antyhołd", którego nie wypwoeidziałęm i z któym się nie identyfikuję.
pozdrawiam,
michał
|
Śr mar 29, 2006 8:31 |
|
 |
jo_tka
|
Zrobione
A najlepiej pisać do moderatora podpisanego pod działem - tak na przyszłość.
|
Śr mar 29, 2006 8:39 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Dzięki
Pewności, że to Incognito nie miałem,b o przecież ktoś inny mógł wydizelić temat, a potem jakiś innym oderator mógłby się jako peirwszy wpisać.
pozdrawiam,
michał
|
Śr mar 29, 2006 8:43 |
|
|
|