Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest N sie 10, 2025 23:01

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 234  Następna strona
 KONKURS BIBLIJNY 
Autor Wiadomość

Witam! ja nie mam orkiestry i ta miłość między kobietą i mężczyzną też mnie nurtuje, pewnie nie doczytałam dokładnie, muzyk to tak na trzy czwarte :-) tak jak widzisz nie jesteś sam... a lekturka jeszcze w trakcie czytania :nauka:
Pozdrawiam!!

Pn lip 24, 2006 14:18
Padłem, "pierwsze" mnie powaliły :( Czy w ogóle ktoś ma je wszystkie?? Jeśli tak, to podziwiam!

Ja mam, z wyjątkiem tego muzyka i orkiestry. No i oczywiście nie wiem czy to w rzeczywistości są "pierwsze". To co mam to mogą być "drugie" lub "trzecie" - tylko mnie się zdaje że to "pierwsze ;-) A jaka jest prawda to się dowiem się jak ks. Adam ogłosi odpowiedzi :)

Pn lip 24, 2006 14:19

Ja podjęłam już decyzję co do "pierwszych". Coś trzeba wysłać... Teraz właśnie porządkuję, jeszcze raz sprawdzam w Piśmie świętym, czy na pewno dobrze zapisałam sigla, czy mi się nie trafił np. czeski błąd. Też mam wątpliwości, czy "pierwsze" nie są -ntymi. Ważne, że się starałam. Będą "trafione niezatopione" - nic to! Nie pierwszy to raz i pewnie nie ostatni... ;) :D

Pn lip 24, 2006 14:49

Ja podobnie jak Wodanutka nie mam muzyka, ta miłość między kobietą i mężczyzną też mnie nurtuje a orkiestre mam ale nie wiem czy chodzi o to właśnie. Ach ajeszcze patrzę na moje odpowiedzi i widzę że nie mam świętego pocałunku. Do tego jednego pytania narazie nie mam rzadnej odpowiedz, bo do tamtych chociaż z pytajnikem to przynajmniej mam.
Pozdrawiam wszystkich gorąco!!
A to na ochłodę:drink:

Pn lip 24, 2006 15:10

Upały i "pierwsze razy w Biblii" mnie zwalczyły.
Ale piszę w innej sprawie. Dostałam dzisiaj na prywatną skrzynkę wiadomość o obraźliwej treści (obrażającej Kościół). Czy można coś z tym zrobić - oczywiście oprócz usunięcia?

Wt lip 25, 2006 12:19
Upały i "pierwsze razy w Biblii" mnie zwalczyły.
Ale piszę w innej sprawie. Dostałam dzisiaj na prywatną skrzynkę wiadomość o obraźliwej treści (obrażającej Kościół). Czy można coś z tym zrobić - oczywiście oprócz usunięcia?

Według mnie najlepiej zignorować - w końcu temu co ci to wysłała zalezy na tym, żeby Cię wkurzyć, Ja juz sobie dawno postanowiłam - jak jakaś dyskusja schodzi do poziomu chamstwa albo ktoś mi przysyła obraźliwe wiadomości to przestaję reagować.

Wt lip 25, 2006 12:46

Odpowiedzi- ryzyk-fizyk- wysłane. Teraz zaczynam myśleć o pakowaniu się- za kilka dni ruszam na Białoruś, gdzie będziemy prowadzić rekolekcje dla dzieci i młodzieży. Bardzo Was wszystkich proszę o modlitwę w tej intencji. :)

Wt lip 25, 2006 13:27

OK, katalina, masz to jak w banku. Szwajcarskim! Modły polecą w Niebiosa. Ale ... nie bój się, nie lękaj się... Takie szlachetne dzieło sam Pan Bóg wesprze. :3majsie: :)

Śr lip 26, 2006 9:14

witam milutko po długiej nieobecności spowodowanej brakiem dostępu do neta :(
Dopiero zabieram się za odpowiedzi ,mam nadzieję że zdążę.Szukam orkiestry i muzyków wytężam :o ale kiepsko mi idzie.
Pozdrawiam serdecznie z tropikalnego Krakowa :okulary: :okulary: :okulary:

Cz lip 27, 2006 22:49

O meruniu nie tylko Kraków to tropiki. U mnie też tropiki. :okulary: Njlepszym na to sposobem jest :drink: , :prysznic: a najlepszy byłby :pada: .
Gorrrrrrąco pozdrawiam!!

Pt lip 28, 2006 9:06

Jak tam idzie Wam czytanie :gazeta: lekturki zadanej przez Saxona??

So lip 29, 2006 8:23

Jeżeli dobrze patrzę to dziś powinny się ukazać chyba następne pytanka. :-D
Co z Wami ?? Jesteście ?? Na forum się nie odzywacie, nic nie piszecie.

N lip 30, 2006 8:35
Na forum nie piszę, bo póki co nie mam nic ciekawego do powiedzenia, ani żadnego pytania do zadania ;-)
Wysłałam odpowiedzi na poprzednią turę, choć na razie bez dwóch odpowiedzi (muzyka i orkiestra) i już czekam na nowe pytania :-)
Mam nadzieję, że ks. Adam o nas nie zapomniał ;)

N lip 30, 2006 10:09

Ooo, są juz nowe pytania. Łatwiejsze, mniej pracochłonne niż poprzednio. :)

N lip 30, 2006 19:16
Post Re: KONKURS BIBLIJNY
Mamy nowe pytania :jupi:

Cytuj:
Informacja „techniczna”: minimum wymagane do uzyskania 28 punktów to - strona A4 w Wordzie standardowym tekstem i czcionką (czyli Times New Roman 12, marginesy 2,5, interlinia pojedyncza)

Pytanie "techniczne": czy jak ktoś użyje innej czcionki to dostanie zero punktów?
Bo ja.........nie lubię, nie cierpię, nie znoszę czcionki Times New Roman i migdy jej nie używam :)

N lip 30, 2006 19:16
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3503 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 169, 170, 171, 172, 173, 174, 175 ... 234  Następna strona