Autor |
Wiadomość |
Wodanutka
|
Witam! ja nie mam orkiestry i ta miłość między kobietą i mężczyzną też mnie nurtuje, pewnie nie doczytałam dokładnie, muzyk to tak na trzy czwarte  tak jak widzisz nie jesteś sam... a lekturka jeszcze w trakcie czytania
Pozdrawiam!!
|
Pn lip 24, 2006 14:18 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
rastakayakwanna napisał(a): Padłem, "pierwsze" mnie powaliły  Czy w ogóle ktoś ma je wszystkie?? Jeśli tak, to podziwiam!
Ja mam, z wyjątkiem tego muzyka i orkiestry. No i oczywiście nie wiem czy to w rzeczywistości są "pierwsze". To co mam to mogą być "drugie" lub "trzecie" - tylko mnie się zdaje że to "pierwsze  A jaka jest prawda to się dowiem się jak ks. Adam ogłosi odpowiedzi 
|
Pn lip 24, 2006 14:19 |
|
 |
Halszka
|
Ja podjęłam już decyzję co do "pierwszych". Coś trzeba wysłać... Teraz właśnie porządkuję, jeszcze raz sprawdzam w Piśmie świętym, czy na pewno dobrze zapisałam sigla, czy mi się nie trafił np. czeski błąd. Też mam wątpliwości, czy "pierwsze" nie są -ntymi. Ważne, że się starałam. Będą "trafione niezatopione" - nic to! Nie pierwszy to raz i pewnie nie ostatni... 
_________________ Oto wyryłem cię na obu dłoniach.
|
Pn lip 24, 2006 14:49 |
|
|
|
 |
MaSt
|
Ja podobnie jak Wodanutka nie mam muzyka, ta miłość między kobietą i mężczyzną też mnie nurtuje a orkiestre mam ale nie wiem czy chodzi o to właśnie. Ach ajeszcze patrzę na moje odpowiedzi i widzę że nie mam świętego pocałunku. Do tego jednego pytania narazie nie mam rzadnej odpowiedz, bo do tamtych chociaż z pytajnikem to przynajmniej mam.
Pozdrawiam wszystkich gorąco!!
A to na ochłodę:drink:
|
Pn lip 24, 2006 15:10 |
|
 |
mamalgosia
|
Upały i "pierwsze razy w Biblii" mnie zwalczyły.
Ale piszę w innej sprawie. Dostałam dzisiaj na prywatną skrzynkę wiadomość o obraźliwej treści (obrażającej Kościół). Czy można coś z tym zrobić - oczywiście oprócz usunięcia?
|
Wt lip 25, 2006 12:19 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mamalgosia napisał(a): Upały i "pierwsze razy w Biblii" mnie zwalczyły. Ale piszę w innej sprawie. Dostałam dzisiaj na prywatną skrzynkę wiadomość o obraźliwej treści (obrażającej Kościół). Czy można coś z tym zrobić - oczywiście oprócz usunięcia?
Według mnie najlepiej zignorować - w końcu temu co ci to wysłała zalezy na tym, żeby Cię wkurzyć, Ja juz sobie dawno postanowiłam - jak jakaś dyskusja schodzi do poziomu chamstwa albo ktoś mi przysyła obraźliwe wiadomości to przestaję reagować.
|
Wt lip 25, 2006 12:46 |
|
 |
katalina
|
Odpowiedzi- ryzyk-fizyk- wysłane. Teraz zaczynam myśleć o pakowaniu się- za kilka dni ruszam na Białoruś, gdzie będziemy prowadzić rekolekcje dla dzieci i młodzieży. Bardzo Was wszystkich proszę o modlitwę w tej intencji. 
|
Wt lip 25, 2006 13:27 |
|
 |
Halszka
|
OK, katalina, masz to jak w banku. Szwajcarskim! Modły polecą w Niebiosa. Ale ... nie bój się, nie lękaj się... Takie szlachetne dzieło sam Pan Bóg wesprze. 
|
Śr lip 26, 2006 9:14 |
|
 |
merunia
|
witam milutko po długiej nieobecności spowodowanej brakiem dostępu do neta
Dopiero zabieram się za odpowiedzi ,mam nadzieję że zdążę.Szukam orkiestry i muzyków wytężam  ale kiepsko mi idzie.
Pozdrawiam serdecznie z tropikalnego Krakowa 
_________________ Chwalcie Go za potężne Jego czyny chwalcie Go za wielką Jego potęgę! Chwalcie Go dźwiękiem rogu, chwalcie Go na harfie i cytrze! Chwalcie Go bębnem i tańcem,
chwalcie Go na strunach i flecie
|
Cz lip 27, 2006 22:49 |
|
 |
MaSt
|
O meruniu nie tylko Kraków to tropiki. U mnie też tropiki.  Njlepszym na to sposobem jest  ,  a najlepszy byłby  .
Gorrrrrrąco pozdrawiam!!
|
Pt lip 28, 2006 9:06 |
|
 |
MaSt
|
Jak tam idzie Wam czytanie  lekturki zadanej przez Saxona??
|
So lip 29, 2006 8:23 |
|
 |
MaSt
|
Jeżeli dobrze patrzę to dziś powinny się ukazać chyba następne pytanka.
Co z Wami  Jesteście  Na forum się nie odzywacie, nic nie piszecie.
|
N lip 30, 2006 8:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja jestem cały czas
Na forum nie piszę, bo póki co nie mam nic ciekawego do powiedzenia, ani żadnego pytania do zadania
Wysłałam odpowiedzi na poprzednią turę, choć na razie bez dwóch odpowiedzi (muzyka i orkiestra) i już czekam na nowe pytania
Mam nadzieję, że ks. Adam o nas nie zapomniał 
|
N lip 30, 2006 10:09 |
|
 |
Halszka
|
Ooo, są juz nowe pytania. Łatwiejsze, mniej pracochłonne niż poprzednio. 
|
N lip 30, 2006 19:16 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: KONKURS BIBLIJNY
Mamy nowe pytania
Cytuj: Informacja „techniczna”: minimum wymagane do uzyskania 28 punktów to - strona A4 w Wordzie standardowym tekstem i czcionką (czyli Times New Roman 12, marginesy 2,5, interlinia pojedyncza)
Pytanie "techniczne": czy jak ktoś użyje innej czcionki to dostanie zero punktów?
Bo ja.........nie lubię, nie cierpię, nie znoszę czcionki Times New Roman i migdy jej nie używam 
|
N lip 30, 2006 19:16 |
|
|
|