Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 15, 2025 15:30

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 125  Następna strona
 Uwagi do moderacji 
Autor Wiadomość

Nie wiem, o kim w swoich Uwagach do moderacji mowi Mark Zubek, ale przypuszczam, ze chodzi mu o posty wyciete przeze mnie z Prawd wiary. Przypominam uzytkownikowi o loginie Mark Zubek, ze otrzymal ode mnie pw z wyjasnieniem usuniecia jego postu. Moje uwagi znajduja sie rowniez w temacie (w boldzie koloru ciemnoniebieskiego, malym druczkiem - moze zbyt malym ?? Jesli tak, moge uzywac czcionki normalnej).
I jeszcze jedna uwaga: jesli uzytkownik forum, mimo otrzymanego wyjasnienia, upomnienia, ostrzezenia, itd... dalej prowadzi dyskusje w tonie postu wycietego, jego wypowiedzi z danego watku usuwam juz bez informowania i uwazam, ze nie mam obowiazku pisac ponownie do kogos, kto lekcewazy moje uwagi.
To tyle w odpowiedzi na zale pokrzydzonego uzytkownika.

Śr wrz 12, 2007 14:25

Wszystkie posty nie na temat - czyli głównie te dotyczące RM, ale nie tylko - będą wycinane - i proszę nie zadawać zbędnych pytań - "dlaczego?" !
Chyba, że zostanę zmuszona do tego, aby zamknąć ten wątek całkowicie...

Pn wrz 17, 2007 20:08
Więc mój post, będący szeregiem uwag do moderacji, przywrócony zostanie.

Pn wrz 17, 2007 20:13

Czy posty takie jak ten Blizbora nie są przypadkiem sprzeczne z regulaminem i w ogóle z prawem? Dodam, że nie jest to pierwsza jego wypowiedź o wydźwięku rasistowskim z jaką się spotkałem...
viewtopic.php?p=286414#286414

Wt wrz 18, 2007 13:41

I wreszcie jakiś radykalny krok moderatora.

Bo wchodząc tu z zewnątrz i na to patrząc taka opinia o forum powstaje, że tu tylko przechykanki i spory, tu nie da się kulturalnie porozmawiać, dlatego lepiej to forum omijać z daleka, a oni tylko się bezsensownie kłócą i jeszcze tego nie rozumieją.

Wt wrz 18, 2007 17:59

Moja cierpliwość już się powoli kończy - mam zamknąć ten temat? Czy to tak trudno zrozumieć - ze tutaj piszecie 'uwagi do moderacji' - a nie uwagi i ironiczne treści - do innych użytkowników? Od tego jest PW...

Ps. Kolejne posty zostały usunięte...

Wt wrz 18, 2007 20:59

(napisałem to też w nowym topiku o RM - ale napisze także tutaj)

Mała prośba do moderacji.

Temat jest o RM - więc kasujcie wszystko inne, ale niech ten temat jest, i niech będzie możliwość dyskusji. Macie możliwości sankcjonowania (nie tylko usuwanie, ale też banowanie autorów) wobec osób które będą pisały właśnie w stylu "Rydzyk debil" i to wszystko - więc korzystajcie z nich.

Niech ta dyskusja jest, ale na poziomie.

Tak samo - prosiłbym o równie konsekwentne usuwanie off-topów i wypowiedzi nie związanych z tematem uskutecznianych przez rzekomych "obrońców" RM (a które to wypowiedzi w poprzednim wątku były tolerowane, mimo że nic nie wniosły i robiły bałagan - a równocześnie z lubością wywalano emocjonalne posty będące na temat...).

Dawajcie ostrzeżenia, gdy trzeba. Po coś taka możliwość jest.

Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www

N wrz 23, 2007 8:57
Zobacz profil WWW
Proszę o usunięcie linków do zdjęć umieszczonych w temacie http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=13707 i ukaranie użytkownika "Mroczny Pasażer" za ponowne umieszczenie zdjęć raz już usuniętych przez moderatora...

Jedno ze zdjęć- otwarłam tylko jedno- przedstawia nagą, ogoloną pochwę...

N wrz 23, 2007 10:23
Dziękuję księdzu za usunięcie obrzydliwych zdjęć- mam jeszcze pytanie, czy użytkownik, który je powtórnie zamieścił zostanie jakoś ukarany ??

Jesli nie będzie to zielone światło dla wszystkich "rewolucjonistów" do umieszczania tego typu linków po kilka razy, aż większość forumowiczów je zobaczy, bez żadnych konsekwencji...

Pn wrz 24, 2007 10:01

Część postów na temat linków do "tych zdjęć" znajduje się:

viewtopic.php?p=287960#287960

Część została usunięta.

Pn wrz 24, 2007 15:51

Moooożeeee miiiii ktoooośś ooodpoooowieeeeedzieeeeć, czy SKY wgraaa miii teeeegooo AWATARA czyyy nieeee?

Wt wrz 25, 2007 14:24

Wt wrz 25, 2007 14:38

Nie Ty jeden czekasz na Sky'a :D:P

Wieeeeem, aaaleeee tooo nieee jeeeest ooodpoooowieeedź naaa moooojeeeee pyytaaaaniieeeeee ;]

Wt wrz 25, 2007 14:57

pedziwiatr napisał(a):
Nie Ty jeden czekasz na Sky'a :D:P

Wieeeeem, aaaleeee tooo nieee jeeeest ooodpoooowieeedź naaa moooojeeeee pyytaaaaniieeeeee ;]

Skoro go nie ma to wiadomo, że ci nie wgra tego avatara dopóki nie wróci. Uzbrój się w cierpliwość.

Śr wrz 26, 2007 3:09
Proponuje aby ktoś tam zajrzał http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?t=13732

Śr wrz 26, 2007 9:58
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 1868 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 117, 118, 119, 120, 121, 122, 123 ... 125  Następna strona