co Seweryn zamierza w sprawie ateistów?
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 co Seweryn zamierza w sprawie ateistów?
są.
to fakt. smutny ale fakt.
brudni, kłamliwi, ograniczeni umysłowo, wulgarni i co gorsza bezbożni.
co też z nimi począć??
masz jakiś pomysł Sewerynie?
|
Pt lut 29, 2008 0:18 |
|
|
|
 |
Rojza Genendel
|
 Re: co Seweryn zamierza w sprawie ateistów?
Idiota napisał(a): są. to fakt. smutny ale fakt. brudni, kłamliwi, ograniczeni umysłowo, wulgarni i co gorsza bezbożni.
co też z nimi począć??
masz jakiś pomysł Sewerynie?
Seweryn zamierza zanudzić ich na śmierć swoimi monologami.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Pt lut 29, 2008 0:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
może przedstawi swoje stanowisko?
|
Pt lut 29, 2008 0:56 |
|
|
|
 |
dobry_dziekan
|
Seweryn głównie zamierza zarzucić jeszcze więcej klapek na oczy, dopchać uszy gęstszą bawełną i głośniej krzyczeć "LALALALA NIE SŁYSZE WAS!".
Najgorsze jest jednak w tym, że to wcale nie jest żart. On kompletnie ignoruje nasze wypowiedzi wciskając non stop te same błędy, które sam wymyśla.
Choć nie lubię wracać do czasów palenia na stosie, to jednak Seweryn przypomina mi takiego inkwizytora. Wydaje z góry osąd nie słuchając drugiej strony i trzyma się go do granic absurdu.
_________________ "Mówią, że niepełna wiedza jest rzeczą niebezpieczną, ale jednak nie tak złą, jak całkowita ignorancja." T. Pratchett
|
Pt lut 29, 2008 8:52 |
|
 |
Zencognito
|
dobry_dziekan napisał(a): Najgorsze jest jednak w tym, że to wcale nie jest żart. On kompletnie ignoruje nasze wypowiedzi wciskając non stop te same błędy, które sam wymyśla.
Dlatego dziwi mnie, że pewni użytkownicy (nie będę wskazywał palcami kto dokładnie  ) przeprowadzili już z nim kilkadziesiąt stron "dyskusji" i jeszcze nie doszli do wniosku, że nie warto tracić czasu bo do Seweryna i tak nic nie dotrze. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
|
Pt lut 29, 2008 9:35 |
|
|
|
 |
filippiarz
|
Zencognito napisał(a): Dlatego dziwi mnie, że pewni użytkownicy (nie będę wskazywał palcami kto dokładnie  ) przeprowadzili już z nim kilkadziesiąt stron "dyskusji" i jeszcze nie doszli do wniosku, że nie warto tracić czasu bo do Seweryna i tak nic nie dotrze. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Bo nie uważają, że tracą czas?
Ja tam lubię czytać dyskusje z udziałem Seweryna - są całkiem zabawne 
_________________ "Diabolus enim et alii daemones a Deo quidem natura creati sunt boni, sed ipsi per se facti sunt mali"
 "Inter faeces et urinam nascimur".
|
Pt lut 29, 2008 9:48 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
ja chciałem poznać plany tego NIEWIARYGODNIE wybitnego myśliciela a wy tu jaieś zabawy w psychologię podwórkową...
a fe!
|
Pt lut 29, 2008 13:58 |
|
 |
No
|
Cytuj: Dlatego dziwi mnie, że pewni użytkownicy (nie będę wskazywał palcami kto dokładnie Wink ) przeprowadzili już z nim kilkadziesiąt stron "dyskusji" i jeszcze nie doszli do wniosku, że nie warto tracić czasu bo do Seweryna i tak nic nie dotrze.
Może nie dotrze ale jak skutecznie zniechęci innych jeśli nie do wiary w Boga to przynajmniej do takiego sposobu myślenia i argumentacji bo Seweryn je całkiem skutecznie ośmiesza... trudno powiedzieć na ile świadomie ale nie zdziwiłbym się gdyby sam miał niezły ubaw ze swoich postów 
|
Pt lut 29, 2008 19:32 |
|
 |
Rojza Genendel
|
Idiota napisał(a): ja chciałem poznać plany tego NIEWIARYGODNIE wybitnego myśliciela a wy tu jaieś zabawy w psychologię podwórkową... a fe!
Ależ panie kolego, ja jestem śmiertelnie poważna. Seweryn zanudzi na śmierć swoją paplaniną nie tylko ateistów, ale także agnostyków, rodzimowierców, pogan, protestantów, muzłumanów, żydów, buddystów, nie mówiąc o niewystarczająco katolickich katolikach.
_________________ Jestem panteistką. "Nasze ciała są zbudowane z pyłu pochodzącego z gwiazd (...) Jesteśmy dziećmi gwiazd, a gwiazdy są naszym domem. Może właśnie dlatego zachwycamy się gwiazdami i Drogą Mleczną." (Carl Sagan)
|
Pt lut 29, 2008 21:34 |
|
 |
WIST
|
Ja rozumiem że fajnie jest z kogoś pożatować, ale to chyba nie to było celem tego tematu, także polecam albo oczekiwać odpowiedzi od Seweryna, albo zamknąć ten temat. Reszta zbędnych postów będzie usunięta.
|
Pt lut 29, 2008 23:12 |
|
 |
Seweryn
|
Rojza Genendel napisał(a): Ależ panie kolego, ja jestem śmiertelnie poważna. Seweryn zanudzi na śmierć swoją paplaniną nie tylko ateistów, ale także agnostyków, rodzimowierców, pogan, protestantów, muzłumanów, żydów, buddystów, nie mówiąc o niewystarczająco katolickich katolikach.
Doceniam dobry dowcip i umiem się śmiać z samego siebie jednak do tej pory nie zauważyłem tu zabawnych postów ,więc proszę WIŚCIE nie usuwaj tego tematu , bo może się pojawią jakieś zabawne posty na mój temat. Jak na razie smuty.
Mam tylko niedyskretne pytanie do Rojzy . Ciekawy jestem Rojzo czy nucisz jeszcze kolędy jako zabytki jezyka polskiego , czy też robisz to tylko w święta Bożego narodzenia? Kiedyś pisałaś , że lubisz je śpiewać.
Odnośnie tematu : Co Seweryn zamierza w sprawie Ateistów ?  No może trochę skłamałem że nie ma tu nic śmiesznego bo sam temat jest dość zabawny. Co zamierzam ? Otóż to co robię od początku , zamierzam pokazywać obłudę Ateizmu .
_________________ Jestem po ślubie. Fotograf i kamerzysta z Koszalina których polecam http://www.akcjafilm.pl Videofilmowanie również super. Opinia moja i żony.
|
Pt lut 29, 2008 23:42 |
|
 |
WIST
|
Nie usuwam o ile Sewerynie jesteś zainteresowany rzeczową i poważna dyskusją ze swoimi oponentami.
|
So mar 01, 2008 1:42 |
|
 |
R6
|
Czy ateiści chcą być obłudni?
|
So mar 01, 2008 8:47 |
|
 |
Synek
|
taka tu dyskusja przypomina mi przechwalających sie dzieciaków w piaskownicy: ja jestem... ty jesteś takim...a w końcu: jeden i drugi "smarkatem" maluchem zgrywającym mędrca... synek
_________________ śmiech to zdrowie
|
So mar 01, 2008 10:56 |
|
 |
danbog
|
Seweryn napisał :
Cytuj: Co zamierzam ? Otóż to co robię od początku , zamierzam pokazywać obłudę Ateizmu .
Ależ próbuj kolego . Z której by nie patrzeć strony jest to obłuda o klase mniejsza niż wasza , czyli wierzących .
Ateizm to właściwie konieczność dla każdej myślącej istoty .
Oczywiście myślącej prawidłowo , czyli spójnie logicznie .
Nie mogę uwierzyć , że nie jesteś w stanie tego dostrzec .
Pozdrawiam .
|
So mar 01, 2008 20:47 |
|
|
|