Studenci wszystkich uczelni łączcie się... sesja idzie...
Autor |
Wiadomość |
Bartas
Dołączył(a): N wrz 24, 2006 18:13 Posty: 2267 Lokalizacja: Poznań
|
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
So kwi 19, 2008 19:56 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Ty się o światło nie módl, tylko "sinus, cosinus, daj Boże 3 minus"
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
N kwi 20, 2008 21:01 |
|
 |
Bartas
|
A. napisał(a): Ty się o światło nie módl, tylko "sinus, cosinus, daj Boże 3 minus"
Ale o światło Ducha Świętego przede wszystkim
Ale fajny ten tekst, muszę go komuś na uczelni "sprzedać", bo znając tych ludzi, nie słyszeli tego, albo co gorsza słyszeli, ale nie mają na tyle poczucia humoru, żeby obrócić to w żart 
_________________ [i]Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś sam[/i] :)
|
Pn kwi 21, 2008 21:39 |
|
|
|
 |
kawa
|
bartas, gdzieś ty się uchowal?Tekst ma brodę po same kolana
mówilam już, że nie cierpię prawa rodzinnego? 
|
Pn kwi 21, 2008 21:53 |
|
 |
Bartas
|
kawa napisał(a): bartas, gdzieś ty się uchowal?Tekst ma brodę po same kolana Taaaak?  No, widzisz jaki zacofany jestem????  W buszu się wychowałem  !!  kawa napisał(a): mówiłam już, że nie cierpię prawa rodzinnego? 
Chyba każde prawo jest trudne. Tyle tych administracyjnych pojęć, co nie? 
|
Wt kwi 22, 2008 19:55 |
|
|
|
 |
Bartas
|
Jak to mawia pewien znany polski zakonnik, redemptorysta - ALLELUJA I DO PRZODU!!:)) Dzisiejszy egzamin z Prawa Kanonicznego zdany na 4+  Dziękuję, dziękuję  ale pragnę przypomnieć, że to tylko pierwsza część, a więc ocena cząstkowa. Całkowity wyrok zapadnie po drugiej części egzaminu w czerwcu z drugim wykładowcą, a tam ma być gorzej  Zobaczymy!
|
Pt kwi 25, 2008 21:19 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Bartas Kujon 
|
So kwi 26, 2008 9:30 |
|
 |
Bartas
|
zuco napisał(a): Bartas Kujon 
Kujon?  No, uczę się dużo to fakt, ale do prymusów nie należę i wcale nie zamierzam. To nie wyścig szczurów. Zależy mi natomiast na dobrej obronie magisterki  czego daj, Panie Boże 
|
So kwi 26, 2008 17:18 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Do prymusow czyli jestes na trzecim czy czwartym miejscu w ogolnym rankingu teologii Twojego roku?
|
So kwi 26, 2008 17:32 |
|
 |
Bartas
|
zuco napisał(a): Do prymusow czyli jestes na trzecim czy czwartym miejscu w ogolnym rankingu teologii Twojego roku? Zuco, czytaj uważniej Cytuj: No, uczę się dużo to fakt, ale do prymusów nie należę i wcale nie zamierzam.
Ale coś Ty!  Tam bardzo trudno jest być prymusem. Przykładam się tylko do tego, co mnie interesuje, a reszta, co trudne - byle zaliczyć. Tak było na pierwszym i (trochę) drugim roku z filozofią. W ciągu całych trzech lat były tylko trzy przedmioty, które naprawdę bardzo lubiłem i z których dostałem satysfakcjonującą notę: Historia Kościoła - 5 ; Stary Testament - na I roku 5, na III 4+ oraz liturgika na 4
A z Prawa Kanonicznego po prostu ... coś tam wydukałem 
|
So kwi 26, 2008 17:59 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: Zuco, czytaj uważniej Z tego Cytuj: do prymusów nie należę nic nie wynika, a przynajmniej kogo uznajesz za prymusa, ja osoby ktore sa na pierwszym i drugim miejscuw ogoolnej klasyfikacji, i tego tez miejsca Ci nie przyznalam;] To Ty czytaj uwazniej, albo pisz dokladniej
Poza tym Bartas wiekszosc Twoich wpisow to byly 4 i wzwyz co tu wpisywales... i ciagle si enie uczyles amiales 4 a teraz z kolei piszesz, ze "fakt uczysz sie duzo". Ty jestes jedna wielka sprzecznoscia.
|
N kwi 27, 2008 15:41 |
|
 |
kawa
|
bartas- to chyba nie najlepiej świadczyloby o Twojej uczelni, gdyby studenci dostawali dobre oceny przy braku zaangażowania/nauki. Więc nie ściemniaj...
No... a ja dalej ślęczę nad prawem cywilnym. Bo u mnie nie dają zaliczeń za "wydukanie czegoś" i przy teście wielokrotnego wyboru (zwyrodnialcy) ustanowili próg zdawalności na poziomie 80% 
|
N kwi 27, 2008 16:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Cytuj: ustanowili próg zdawalności na poziomie 80%
No to chyba nieźle  Prawie nie trzeba się uczyć 
|
N kwi 27, 2008 17:07 |
|
 |
kawa
|
chodzilo mi o to, że dst będzie od 80% 
|
N kwi 27, 2008 17:32 |
|
 |
Bartas
|
zuco napisał(a): Poza tym Bartas wiekszosc Twoich wpisow to byly 4 i wzwyz co tu wpisywales... i ciagle si enie uczyles amiales 4 a teraz z kolei piszesz, ze "fakt uczysz sie duzo". Ty jestes jedna wielka sprzecznoscia. kawa napisał(a): bartas- to chyba nie najlepiej świadczyloby o Twojej uczelni, gdyby studenci dostawali dobre oceny przy braku zaangażowania/nauki. Więc nie ściemniaj...
Kurka wodna, no! Czego się czepiacie mnie? Ja jestem jedną wielką sprzecznością? W jakim sensie, przepraszam? KUJĘ DUŻO, ale do niektórych rzeczy podchodzę aby chociaż na tą trójkę zaliczyć. Z przedmiotów filozoficznych na I i II roku np miałem same tróje i do tego najbardziej podchodziłem z dystansem. Jeśli chodzi o te lepsze oceny to miałem na myśli te przedmioty, które lubiłem i uczyłem się ich z zainteresowaniem albo te, które zwykle były niezłą kobyłą (tak jak np teraz Prawo Kanoniczne czy w poprzednim semestrze Teologia Moralna), ale po prostu zaliczałem, bo np miałem fuksa z pytaniami lub z humorem profesora  Jasne wszystko?
|
N kwi 27, 2008 17:52 |
|
|
|