Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 17:31

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 8 ] 
 Bardzo słuszna inicjatywa. 
Autor Wiadomość

Post Bardzo słuszna inicjatywa.
http://wiadomosci.wp.pl/gid,10311191,gp ... leria.html

Więcej takich monumentów. A ten komu się to nie podoba jest wrogiem Boga, Kościoła i ludzkości.

Założę się że zaraz odezwą się wyżej wymienieni i zaczną pisać te brednie o marnowaniu pieniędzy i biednych dzieciach

Pn wrz 01, 2008 10:09
Fajnie że Tyler Mane będzie miał swój pomnik :)

ObrazekObrazek

Pn wrz 01, 2008 10:17

Fajnie że Tyler Mane będzie miał swój pomnik :)

Ale te biedne, głodne, chore dzieci. Niefajne podejście, M-em.

Pn wrz 01, 2008 12:15
Zobacz profil WWW
Nie ja go buduję- lecz zapewne robią to wierni na żądanie wiernego/ wiernych (czyt. purpuratów) :D

Pn wrz 01, 2008 12:46

Stanisławie, i Ty przeciwko Chrystusowi i jego kapłanom? :(

Jeśli Ci wybaczę to tylko ze względu na twe dawne zasługi w walce z wrogami Kościoła. Najpierw jednak musisz okazać brak żalu z powodu tych biednych dzieci których u Nas przecież nie ma. A nawet gdyby były to niech nam komuchy i inne pedały nie mówią co mamy robić z naszymi pieniędzmi. My wiemy to lepiej. Zresztą ich pieniędzmi też się zajmiemy. W końcu stanowimy 99 % społeczeństwa a do tego czuwa nad nami Duch Święty.
On daje nam mądrość niedostępną ateuszom. Jakże więc mogliby oni wiedzieć co potrzeba naszym współwyznawcom i ich dzieciom.

Cały Naród potrzebuje monumentalnych budowli o wiele bardziej niż dóbr materialnych (których ma już dzięki łasce Pana dostatek) aby podziękować Bogu i wyprosić nowe łaski, a co najważniejsze aby dać znać tym bezbożnikom kto rządzi w naszej Katolickiej Ojczyźnie. Widząc wspaniałość naszych Świątyń i Pomników będą o tym pamiętać. Wznośmy zatem więcej tych wspaniałych budowli na chwałę Bożą i naszych cnotliwych Kapłanów. Pozdrawiam i dziękuje Wam za uwagę moi Bracia i Siostry w Chrystusie... a ateuszy surowo napominam. :nonono:

A Ty Stanisławie czym prędzej udaj się na kolanach do Lichenia lub Gwadelupy. Może jest jeszcze dla Twej zbłąkanej duszy ratunek.
Tylko nie oszukuj. Jezus to widzi.

;)

Pn wrz 01, 2008 15:12

<to co zwykle>
Cos mi tutaj trollem zalatuje.

Pn wrz 01, 2008 19:07

Stanisławie, i Ty przeciwko Chrystusowi i jego kapłanom? :(

Ależ nigdy w życiu! Ja tylko przypomniałem standardowy dla takich "dyskusji" argument. Dziwne mi się wydało, że nie został użyty.

R6 napisał(a):
A Ty Stanisławie czym prędzej udaj się na kolanach do Lichenia lub Gwadelupy.

Z Licheniem pomysł wcale nie głupi. Od dawna mi chodzi po głowie. Prędzej czy później się zmaterializuje.
Natomiast z Gwadelupą jest pewien kłopot, a właściwie dwa:
    1. Nie stać mnie na taką podróż życia. Może jak zostanę wreszcie premierem, to marzenie spełnię. Jednak to mało prawdopodobne - nie umiem czynić cudów.
    2. Na kolanach do Gwadelupy się nie da - Atlantyk. Gdybym zaś spróbował w samolocie lub na statku pełzać na kolanach to potraktowano by mnie jak czuba i na najbliższym postoju wysadzono w kaftanie wiązanym na plecach.
R6 napisał(a):
Może jest jeszcze dla Twej zbłąkanej duszy ratunek.
Tylko nie oszukuj. Jezus to widzi.
;)

Cieszę się, że też wiesz o tym - że On widzi.

Pn wrz 01, 2008 22:06
Zobacz profil WWW

Panowie przypadkiem się nie pomylili? To forum dyskusyjne, a nie miejsce kpienia z siebie nawzajem.

W zasadzie powinienem usunąć ten temat, ale zostawiam go na jakiś czas jako przykład tego, czego na naszym forum być nie powinno.

Pn wrz 01, 2008 22:38
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 8 ]