Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 05, 2025 15:36

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

akacja - uwaga przyjęta do wiadomości

Rojza - post usunięty i ostrzeżenie za zignorowanie zasad tego tematu

Pt mar 13, 2009 20:46

akacja napisał(a):
To temat "uwagi do moderacji", więc nawet Barankowi nie można zwrócić uwagi moderatorowi, że władza moderatorska odbija mu głowy, bo od razu to saxon uważa za hamstwo?

to zapytaj kogoś, kto potrafi czytać ze zrozumieniem o co chodzi w tym co napisałem, bo jak widzę Ty niestety nie potrafisz

Pt mar 13, 2009 20:55
Nawet nie wiesz ile jej krzywdy wyrządzasz.

Saxon stoi po stronie dobra, to po pierwsze.

po drugie to co napisał :

Cytuj:
Rozumiem - czyli podwójna moralność - inna dla siebie inna dla pozostałych... No cóż...

(sam lepiej bym tego nie ujął...) jest prawdą.

wiec dalsza dyskuska nie ma sensu.

Pt mar 13, 2009 21:01

uwaga do saxona: mam wrażenie, ze tak Cię pochłonęło prowadzanie swojej linii moderacyjnej, że zapomniałeś że jesteś księdzem.

Pt mar 13, 2009 21:11

akacjo - masz rację, dlatego teraz sobie o tym przypominam :)

Przypominam sobie również, jak wielokrotnie odchodziłaś z tego forum pisząc, że szkodzi ono Twojemu rozwojowi duchowemu, bo piszą tutaj ateiści i innowiercy. Co zatem powinien zrobić ksiądz, kiedy słyszy, że ktoś ma taki problem, a mimo to jak widać jest tak uzależniony, że nie potrafi sam zrezygnować z czegoś co mu szkodzi? Myślę, że powinien mu pomóc dając czas na przemyślenie tego - zwłaszcza w takim okresie jak Wielki Post. Dlatego ten czas daję - na miesiąc. :)

Pt mar 13, 2009 21:38
i to jeszcze w dziale "Duchowość chrześcijańska"

Cytuj:
Przypominam sobie również, jak wielokrotnie odchodziłaś z tego forum pisząc, że szkodzi ono Twojemu rozwojowi duchowemu, bo piszą tutaj ateiści i innowiercy. Co zatem powinien zrobić ksiądz, kiedy słyszy, że ktoś ma taki problem, a mimo to jak widać jest tak uzależniony, że nie potrafi sam zrezygnować z czegoś co mu szkodzi? Myślę, że powinien mu pomóc dając czas na przemyślenie tego - zwłaszcza w takim okresie jak Wielki Post. Dlatego ten czas daję - na miesiąc. Uśmiech...

Słusznie ksiądz zrobił... :)

Pt mar 13, 2009 21:49

Temat przeniosłem do "Sam wymyśl temat" - ktoś tak stwierdził, ma prawo - niech poda uzasadnienie, podajcie kontrargumenty.

Nie oburzajcie się i nie domagajcie wycinania - ale brońcie swojej wiary uzasadniając ją.

Pt mar 13, 2009 22:10
akacjo - masz rację, dlatego teraz sobie o tym przypominam :)

Przypominam sobie również, jak wielokrotnie odchodziłaś z tego forum pisząc, że szkodzi ono Twojemu rozwojowi duchowemu, bo piszą tutaj ateiści i innowiercy. Co zatem powinien zrobić ksiądz, kiedy słyszy, że ktoś ma taki problem, a mimo to jak widać jest tak uzależniony, że nie potrafi sam zrezygnować z czegoś co mu szkodzi? Myślę, że powinien mu pomóc dając czas na przemyślenie tego - zwłaszcza w takim okresie jak Wielki Post. Dlatego ten czas daję - na miesiąc. :)

Obrazek

So mar 14, 2009 0:20
moderator (? kto?) szumi z niezrozumiałych powodów usunął mój post odpowiadający na jego kretyńskie słowa:

viewtopic.php?t=20232&postdays=0&postorder=asc&start=30

usunął post, w którym w odpowiedzi wyjasniałem, że moje słowa są cytatem ze słownika teologicznego
i sugerowałem, żeby sprawiający wrażenie, że posiada większą wiedzę ode mnie moderator (? kto?) szumi był uprzejmy odpowiedzieć na moje wątpliwości
a nie traktować moich pytań jako zamach na ortodoksję

proszę o przywrócenie mojego postu

Pn mar 16, 2009 7:41

Ja chciałbym spytać jedynie jakie te niestosowne słowa użył zbanowany ritt? Bo czytałem jego posty i nie dopatrzyłem się tam żadnego wulgaryzmu... A to daje podstawy do niesłusznego bana.

Nie to, żebym go znał or sth, ot jestem ciekaw.

Pn mar 16, 2009 20:33
Moderator

moderator (? kto?) szumi z niezrozumiałych powodów usunął mój post odpowiadający na jego kretyńskie słowa:

viewtopic.php?t=20232&postdays=0&postorder=asc&start=30

usunął post, w którym w odpowiedzi wyjasniałem, że moje słowa są cytatem ze słownika teologicznego
i sugerowałem, żeby sprawiający wrażenie, że posiada większą wiedzę ode mnie moderator (? kto?) szumi był uprzejmy odpowiedzieć na moje wątpliwości
a nie traktować moich pytań jako zamach na ortodoksję

proszę o przywrócenie mojego postu

Outsaiderze, Twój post nic nie wnosił do dyskusji, poza wieloma inwektywami pod moim kierunkiem (podobnie jak w tym poście tutaj). Jeśli było tam coś rzeczowego, to nie przebijało się to przez ton oburzenia jakie u Ciebie było po usunięciu poprzedniego Twojego postu. Zatem nie dziw się, że został on również usunięty.
Jeśli chcesz coś napisać do mnie to jest taka opcja PW. Tam chętnie przyjmę wszelkie uwagi. Zaś na forum ogólnym dyskutuje się na konkretne tematy.

Dziękuję, tyle z mojej strony.

(J 8, 32b)

Wt mar 17, 2009 21:24

Mroczny - a ja się dopatrzyłem. I nie wymagaj ode mnie, żebym wklejał tutaj to, co usunąłem z tego powodu z innych miejsc forum :)

Wt mar 17, 2009 21:35

nie wiem, czy przekonuje cię tłumaczenie szumiego,
bardzo proszę o przywrócenie mojego posta, który został wykasowany tym bardziej, że nie łamał żadnego punktu regulaminu

apropos wytłumaczenia szumiego - to co wnosi do dyskusji post szumiego (dyskusja podobno o dogmatach)

Cytuj:
Aha, czyli nie znasz żadnych takich "zapomnianych" dogmatów, nie wiesz jakie to są, nie wiesz nic o takiej liście, ale jesteś przekonany - BA - jesteś pewien, że takie są i to pewnie intryga Watykanu, by ich nikomu nie pokazywać, bo są nieprawdziwe....
No poraża mnie takie sposób myślenia...

i w jakim świetle stawia osobę do której jest pisany...
dlaczego moderator (?? kto??) szumi przypisuje mi intencje oskarżania watykanu o stosowanie intryg miast merytorycznie odpowiedzieć na mojego posta (wolał go skasować)

czy moderator (??kto??) szumi stoi nad regulaminem i dlatego według własnego widzimisię może manipulować wypowiedziami innych userów poprzez kasowanie ich postów i przypisywanie im bezmyślności 9i niedorzecznych intencji??

dlatego
proszę o przywrócenie mojego posta

rozumiem, że stwierdzenie faktu niewiedzy moderatora o istnieniu katolickich prawd wiary przechowywanych w historycznej pamięci kościoła z powodu tego, że owa prawda wiary, ów dogmat nie jest sam przez się rozumiany i nie może dziś być akceptowany bez zastrzeżeń - powołując sie przy tym na słownik teologiczny oraz radząc, by tenże niedouczony moderator raczył zajrzeć do tej książki lub do innej miast przypisywać mi złe intencje - patrz wyżej na tekst moderatora - był jak to raczył stwierdzić moderator (?? kto??) szumi inwektywą....

odniosłem wrażenie, że user szumi posiada dogłębną wiedzę na temat dogmatów, dlatego prosiłem go nie tylko o pełną listę dogmatów, ale także o listę tzw dogmatów zapomnianych....

zamiast przyznać się do niewiedzy... user szumi odpisał mi...

Cytuj:
Aha, czyli nie znasz żadnych takich "zapomnianych" dogmatów, nie wiesz jakie to są, nie wiesz nic o takiej liście, ale jesteś przekonany - BA - jesteś pewien, że takie są i to pewnie intryga Watykanu, by ich nikomu nie pokazywać, bo są nieprawdziwe....
No poraża mnie takie sposób myślenia...

i korzystając z przywileju, jaki niesie za sobą służba moderowania tego forum po prostu.... wykasował mojego posta....

pzdr

Wt mar 17, 2009 23:29

Przykro mi, ale nie mogę się odnieść do zaistniałej sytuacji, ani ewentualnie przywrócić Twojego posta z tego prozaicznego powodu, że go nie mogę przeczytać - nie został przeniesiony do Archiwum tylko usunięty.

I jest to zarazem moje oficjalne ostrzeżenie dla szumiego za doprowadzenie do takiego stanu rzeczy.

Wt mar 17, 2009 23:44
dzieki za odpowiedź i wyjasnienia saxonie

pzdr

Śr mar 18, 2009 8:54
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 222  Następna strona