| Autor |
Wiadomość |
|
saxon
|
karher - zatem rozumiem - mam Cię pomijać w losowaniach 
|
| Cz mar 19, 2009 22:07 |
|
|
|
 |
|
karher
|
no nie  to nie tak, źle się rozumiemy
ja w tych losowaniach i tak od zawsze szczęścia nie mam,
ale żeby od razu pomijać...
długopisy zawsze są w cenie 
_________________ "Bóg jest Miłością a tych których kocha On doświadcza" http://www.karola.alleluja.pl http://www.emaus.diecezja.gda.pl
|
| Cz mar 19, 2009 22:15 |
|
 |
|
bejot
|
ech saxon.. karherki nie pomijaj w losowaniach.. i tak biedne dziecko sporo punktow natracilo..
pomijalbys (tak zupelnie przypadkiem oczywiscie) tych co maja bezwzglednego maksa.. wtedy wiesz.. honor dla nich.. dlugopis dla nas.. i jakos to bedzie
a tak w ogole.. patrzylam dzisiaj na liste tych co maja maksa.. 8 osob.. z czego wlasciwie 2 mozna nie liczyc.. bo jednostki zespolowe.. czyli wlasciwie na lebka przypada polowa punktow.. i w ten sposob Julka, Tato, sachmett i caukownik maja po 30 pkt i sa daleeeeko
[dzisiejszy post sponsorowany jest przez chciwosc i zazdrosc  - pilnie sie ucze z materialow GN o grzechach glownych  ]
_________________ Jeśli chcesz zrozumieć drugiego człowieka..
nie słuchaj tego co mówi..
wsłuchuj się raczej w to, co przemilcza..
Khalil Gibran
|
| Cz mar 19, 2009 23:24 |
|
|
|
 |
|
sachmett
|
Może być i 30
Poprzedni konkurs zaczęłam z poślizgiem kilku tur i też dobrze się bawiłam.
_________________ Synuś już jest z nami:)
|
| Pt mar 20, 2009 6:53 |
|
 |
|
Kasia_b
|
Wracając do długopisu, to mój, szczęśliwie wylosowany, ...zacina się przy wciskaniu. ...Ale rozumiem, że liczy się samo posiadanie 
|
| Pt mar 20, 2009 23:27 |
|
|
|
 |
|
flex
|
Wysłałam odpowiedzi. Skorzystałam z opcji telefon do Przyjaciela i podpowiedz publiczności (rodziny) - brakuje mi jeszcze opcji 50 - 50 zwłaszcza w jednym z pytań  . I znowu nie będzie długopisu - pozostaje mi tylko przejechać całą Polskę w poszuiwaniu kiosku z akcesoriami GN.

|
| So mar 21, 2009 11:47 |
|
 |
|
sachmett
|
to zapraszam do Katowic, pewnie da się jakiś wydębić w redakcji 
_________________ Synuś już jest z nami:)
|
| So mar 21, 2009 19:57 |
|
 |
|
bejot
|
flex
gratuluje, wyslalas pytania wczesniej niz bejot
co wiecej.. z opracowanych mam dopiero 3 na 5.. a czasu juz jakos tak niewiele..
ale nie trace nadziei, ze zdaze.. gorzej, ze odpowiedzi znam.. tylko napisac nie umiem.. 
Khalil Gibran
|
| So mar 21, 2009 19:58 |
|
 |
|
flex
|
sachmett - dzięki za zaproszenie naprawdę szybciej bym zdobyła cenny długopis tą drogą - choć do Katowic mam daleko niż wysłaniem poprawnych odpowiedzi i jeszcze szczęsciem w losowaniu.
bejot - dzięki za gratulacje ale co z tego jak wiem, że jednej rzeczy tam brakuje i choćby mi Padre Prowadzący długopisik bez losowania obiecał to nie umiem tego znaleść  . Chyba, że albo się Padre Saxon nie dopatrzy ale małe szanse na to, albo cytat którego szukam nie istnieje. Nie wiem.
|
| So mar 21, 2009 20:20 |
|
 |
|
goostaf
|
Cytat jak najbardziej istnieje. Ja natomiast zastanawiam się gdzie się podziała moja łaska chrztu i co się przydarzyło duchowi Ewangelii. Czyżby jak Potrzeba Konsumenta zawisły na lampie? 
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
| So mar 21, 2009 21:12 |
|
 |
|
goostaf
|
EUREKA!
Mam!
_________________ Powiedziano ci, człowiecze, co jest dobre. I czegoż żąda Pan od ciebie, jeśli nie pełnienia sprawiedliwości, umiłowania życzliwości i pokornego obcowania z Bogiem twoim Micheasz 6:8
|
| So mar 21, 2009 21:30 |
|
 |
|
AstroBlond
|
Ty już masz, a ja...
Szukam i szukam i nie mogę znaleźć  , najwyżej dojdzie mi nastepna nieprzespana noc tym razem przez Pawła
_________________ ,,Wymagajcie od siebie, choćby inni od was nie wymagali'' - Jan Paweł II
|
| So mar 21, 2009 21:50 |
|
 |
|
bejot
|
odebralo mi mowe..
naprawde.. wzruszenie scisnelo mnie za gardlo.. i okrzyki nieartykulowane radosc wielka wyrazajace jedynie z ust mych wydobyc sie mogly..
Saxonie!
przyjmij wyraz mojej wdziecznosci i szczera radosc z serca plynaca.. za spelnienie mego skromnego, a dusza cala upragnionego, marzenia..
choc jedno to slowo nie odda tego co we wnetrzu moim gra.. zawarlam w nim wszysto.. tak wiec..
Dziekuje!
 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
yeeeeeaaaaahhhhooooooo !!!!!!!!!
 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Khalil Gibran
|
| N mar 22, 2009 14:41 |
|
 |
|
elka
|
bejot napisał(a): Saxonie! przyjmij wyraz mojej wdziecznosci i szczera radosc z serca plynaca.. za spelnienie mego skromnego, a dusza cala upragnionego, marzenia..
a ja myślałam, że saxon losuje zwycięzców, a nie spełnia marzenia
powinnaś chyba podziękować Bogu, że wykorzystał "nędzne narzędzie" w celu spełnienia Twego marzenia
i gratuluję zwycięzcom  sobie też  :D:D:D
_________________ Staraj się o pokój serca, nie przejmując się niczym na świecie, wiedząc, że to wszystko przemija.[św. Jan od Krzyża]
|
| N mar 22, 2009 17:24 |
|
 |
|
mamalgosia
|
Saxon losuje - to jedna sprawa.
Ale i ja coś wiem o jego dobroci:)
|
| N mar 22, 2009 18:20 |
|