Autor |
Wiadomość |
jo_tka
|
A mnie się wydaje, że nie do wszystkiego musi się koniecznie wtrącać moderacja... Część problemów interpersonalnych jednak użytkownicy mogą załatwiać we własnym zakresie...
WIST, baranek: wczorajszy temat zarzutów do WISTA uważam za zamknięty. Jeśli ktoś chce kontynuować dyskusję, prosiłabym, by prowadził ją na PW. Zwłaszcza w zakresie uwag ad personam...
_________________ Aby we wszystkim był Bóg uwielbiony
|
Pn lip 06, 2009 22:51 |
|
|
|
 |
WIST
|
Nie mam nic przeciw. Dziękuje 
_________________ Pozdrawiam
WIST
|
Pn lip 06, 2009 23:31 |
|
 |
Zencognito
|
Moderacjo, możesz sprzątnąć posta outsidera? Delikwent lata za mną po forum jaka paparazzi i nie dociera do niego, że nie jestem zainteresowany gierką "ja ci powiem co uważasz, a ty tego broń".
|
Wt lip 07, 2009 18:32 |
|
|
|
 |
jo_tka
|
Usunięty.
|
Wt lip 07, 2009 21:05 |
|
 |
Zencognito
|
Dziękuję 
|
Wt lip 07, 2009 21:23 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
hahahahahaha
dziekuję droga moderacjo
|
Śr lip 08, 2009 8:22 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ja proszę o odblokowanie tematu viewtopic.php?t=21885
Sposób zamknięcia go przez WISTA uważam za niedopuszczalny.
WIST napisał(a): Więc temat jest bez sensu ... To że WIST nie ma nic sensownego do powiedzenia nie znaczy jeszcze , że ktoś czegoś nie znajdzie w zakamarkach pamięci, że nie stworzy pola do jakiejś polemiki. Cytuj: służy jedynie wykazaniu rzekomych błędów i zmian w naszej wierze. Marna z WISTA wróżka i psychologią dla ubogich nie powinien się zajmować. Wątek miał na celu wykazanie tego co było w poście tytułowym napisane. Arbitralne rozstrzygnięcia WISTA o "rzekomości" czegoś, o czym dyskusji w ogóle nie było to też żenada. Cytuj: Skoro zatem temat nie służy już niczego to zamykam, zgodnie ze słowami Autora. Autor napisał "być może", a nie że "wszystko wyjaśnione". Bezczelna manipulacja.
Władza demoralizuje. Dobrze byłoby, aby WIST tak prostą prawdę z pokorą pamiętał, bo widać po jego poczynaniach (tu mowa o jednym tylko przyczynku), że prof Zimbardo byłby z WISTA zadowolony w czasie swego eksperymentu więziennego.
|
Śr lip 08, 2009 9:49 |
|
 |
SweetChild
|
astrotaurus napisał(a): Ja proszę o odblokowanie tematu viewtopic.php?t=21885Sposób zamknięcia go przez WISTA uważam za niedopuszczalny.
A to i tak pokaz "dobrych praktyk" w porównaniu z usuwaniem całego wątku bez słowa komentarza. Chyba że ja już niedowidzę... (chodzi mi o wątek zatytułowany "Nauka Kościoła" czy podobnie, założony przez astrotaurusa).
Czemu mają służyć takie akcje znienacka i z ukrycia?
|
Śr lip 08, 2009 14:35 |
|
 |
Kamyk
|
Astrotaurus był już upominany za pisanie głupot i kłamstw na temat religii. Został też ostrzeżony, że jego kolejne wypowiedzi w takim stylu będą usuwane. Właśnie dlatego jego temat poleciał
|
Śr lip 08, 2009 17:45 |
|
 |
greg(R)
|
Nigdy nie miałem uwag do moderowania forum. Wręcz przeciwnie - zawsze działania moderatorów popierałem. Do dzisiaj.
W tym wątku:
viewforum.php?f=49
prze moderatorkę pędziwiatr został usunięty mój utrzymany w żartobliwym tonie post. Nie uważam aby przekroczył granice dobrego smaku. Poczucie humoru uważam, za cenną cechę u ludzi.
Napisałem tylko, że w związku z postami akacji przypomina mi się to co powiedział J. Stuhr w Seksmisji: "wyście wszystkie sfiksowały boście dawno chłopa nie miały" oraz dodałem emoticonę  . Dziwne, że nie wadzi moderacji cały ten dziwny wątek a moja, wyraźnie żartobliwa, uwaga została potraktowana z najwyższą surowością.
Proszę zatem moderatorkę pędziwiatr o podanie przyczyn (punkt regulaminu) usunięcia mojego postu.
_________________ Radio Italia, solo musica italiana
|
Śr lip 08, 2009 18:08 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Też miałem kiedyś usunięte posty za poczucie humoru  .
|
Śr lip 08, 2009 18:12 |
|
 |
SweetChild
|
Kamyk napisał(a): Astrotaurus był już upominany za pisanie głupot i kłamstw na temat religii. Został też ostrzeżony, że jego kolejne wypowiedzi w takim stylu będą usuwane. Właśnie dlatego jego temat poleciał
OK, akurat po tym wątku płakać nie zamierzam. Jedyny problem w tym, że gdy całość zostaje usunięta, to nie wiadomo, co jest grane. Przydałaby się chociaż krótka informacja, taka jak w przypadku bana... Albo zamknięcie wątku z wyjaśnieniem powodów (często stosowane), o ile nie ma w nim nic obraźliwego czy innych niedozwolonych treści.
|
Śr lip 08, 2009 18:27 |
|
 |
jo_tka
|
Astrotaurus
Nie widzę powodu do odblokowywania tematu, co do sensu którego sam masz wątpliwości. Jeśli sobie życzysz, załóż kolejny, ale jasno definiując stosowane pojęcia (z dotychczasowych wypowiedzi wynika, że niekoniecznie wiadomo, o co ci właściwie chodzi) i temat.
Nie zamierzam zgadywać, co masz na myśli używając słowa "prawda" czy "prawdziwy". Podobnie jak nie zamierzam też spierać się o pojęcia, które ktoś przekręcił, nawet jeśli pokazują to google. Nie odpowiadam za czyjeś błędy i nie zamierzam się z nich tłumaczyć.
Dyskusja o nie-wiadomo-czym naprawdę NIE MA SENSU.
I jeszcze jedno: nie ma sensu "dyskusja" z kimś, kto nie próbuje nawet słuchać rozmówców. Tematy służące wyłącznie głoszeniu własnych poglądów mogą być zamykane/ usuwane.
Tyle tytułem wyjaśnień.
|
Śr lip 08, 2009 20:31 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Można by prosić greg(R) o zmniejszenie podpisu ?
|
Śr lip 08, 2009 20:45 |
|
 |
greg(R)
|
@baranek
Można by prosić greg(R) o zmniejszenie podpisu?
Oczywiście. Nie widzę najmniejszego problemu. Jednak prosiłbym wobec powyższego o zwrócenie uwagi na ten sam fakt forumowiczowi frater. Oraz oczywiście o skuteczne wyegzekwowanie tej prośby wobec ww. forumowicza.
_________________ Radio Italia, solo musica italiana
|
Śr lip 08, 2009 20:59 |
|
|
|