Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 10:34

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Nie wiem czy to New Age bo katolicy przyklejają tą etykietkę różnym poglądom w każdym razie byłbym raczej podejrzliwy wobec książek napisanych przez człowieka który uważał, że żył już 9 razy i założył instytut w którym "bada" min. wywoływanie duchów...

Wt lip 28, 2009 15:38

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Wt lip 28, 2009 16:04
Nie wiem czy to New Age bo katolicy przyklejają tą etykietkę różnym poglądom w każdym razie byłbym raczej podejrzliwy wobec książek napisanych przez człowieka który uważał, że żył już 9 razy i założył instytut w którym "bada" min. wywoływanie duchów...

Nie spotkałam się twierdzeniem R. Moodego, że zył 9 razy - skąd czerpiesz tą informację?

Wt lip 28, 2009 17:48

Cytuj:
The Dr. John Dee Memorial Theater of the Mind is a research institute in Alabama that was founded by Moody as a place where people can experience an altered state of consciousness with the intention of invoking apparitions of the dead. One of the methods used to obtain this altered state is crystallomancy, or "mirror gazing".

Moody has also researched past life regression and believes that he personally has had nine past lives.

http://en.wikipedia.org/wiki/Raymond_Moody

Oczywiście wikipedia nie jest zawsze najlepszym źródłem ale ten artykuł opatrzony jest odpowiednimi przypisami w tym wypadku do Moody and Perry, Coming Back: a psychiatrist explores past life journeys, pp. 11-28. więc chyba jest dość wiarygodny.

Wt lip 28, 2009 18:33

Proszę o usunięcie tematu "już pożegnania nadszedł czas..." z działu "Pójdź za Mną!". Moje konto nie zostało zablokowane a ja zatęskniłem za Forum, toteż, jeśli wystarczy Wam cierpliwości, zostanę tu jeszcze trochę ;)
O ludziska- to Forum jest genialne ;)

http://blog.wiara.pl/nomines/ zapraszam :)

Cz lip 30, 2009 23:45

viewtopic.php?t=18049&start=375
miał być zamknięty 'do jutra' tzn. do 30 lipca a mamy już 31 lipca.

[b]Galatów 3:20 " Pośrednika jednak nie potrzeba, gdy chodzi o jedną osobę, a Bóg właśnie jest sam jeden"[/b]
"Gdy mądry spiera się z głupim, ten krzyczy i śmieje się; nie ma pojednania"

Pt lip 31, 2009 10:17

Pt lip 31, 2009 12:14
zbanowany na stałe

Osobiscie lubie fratra - nadaje specyficznego kolorytu forum :D ale tutaj przesadzil:
"Przestrzegam tez Moderatorów, ze maja wnikliwie przestrzegac Regulaminu Forum Wiara.pl"
Wywaliliscie astrotaurusa , dyskutanta z ktorego moze byc dumny kazdy portal, za "rzucone oszczerstwo", ale nikt nie kwapi sie ze zwroceniem uwagi fratrowi, na lamanie prawa o poszanowaniu KAZDEGO wyznania. Jesli satanisci morduja (jak on twierdzi)to prosze o dowody.
Tak wiec popieram wniosek o przestrzeganiu regulaminu.

Pt lip 31, 2009 12:52

Pt lip 31, 2009 18:55
zbanowany na stałe

Pt lip 31, 2009 19:23

Czy można zamknąć już temat, odnośnie tego, czy akacja znajdzie wierzącego chłopaka ?

viewtopic.php?t=21866

Temat jest naciągany.... Bez sensu jest kontytuacja tego wątku, jeśli autorka co chwilę zmienia zdanie na temat tego , jak spostrzega swoje życie..
Dziękuję..:)

So sie 01, 2009 14:07

Strumyku, sledze watek bardzo uwaznie i na razie nie mam podstaw do zamkniecia go. To autor watku moze wystapic o zablokowanie tematu. Uwazam, ze w obecnej sytuacji najlepszym sposobem na jego zakonczenie jest milczenie - akacja nie bedzie dyskutowac sama ze soba czy prowadzic rozwazan, jesli nikt nie bedzie prowokowal jej kolejnymi wypowiedziami. Jesli zamieni forum w blog, wowczas bede mogla zablokowac temat.

Pozdrawiam :)

N sie 02, 2009 0:04
To mój debiut, pisząc tutaj..:D

Czy można zamknąć już temat, odnośnie tego, czy akacja znajdzie wierzącego chłopaka ?

viewtopic.php?t=21866

Temat jest naciągany.... Bez sensu jest kontytuacja tego wątku, jeśli autorka co chwilę zmienia zdanie na temat tego , jak spostrzega swoje życie..
Dziękuję..:)

Dobrze Ci poszło strumyku :)
Bardzo ładna debiutancka wypowiedź :)

Warto byś zwrócił uwagę jak łatwo modka zablokowała Twoją prośbę. Na przyszłość pamiętaj, że nie chodzi o to, by mamusia pochwaliła jak ładnie i grzecznie strumycek pisze. Chodzi o to by modka zrobiła co chcesz :D
A pędzi nie zrobi łatwo byle czego :D :D

Tak więc jak na debiut ładnie, a tak poza tym musisz solidniej myśleć nad stylem swej wypowiedzi :-D

Pn sie 03, 2009 21:12
PTRek.. to dział "Uwagi do moderacji", a nie uwagi do userów, czy dyskusje userów między sobą. Nie raz miałeś na to zwracaną uwagę, ale to po prostu olewasz. Miałeś już bana od forum i niczego Cię to nie nauczyło.
Powiem Ci jedno: wkurzasz mnie od samego początku jak Cię poznałam. Wkurzasz mnie, ale jednak byłam za tym żeby Ci ponownie pozwolono pisać na tym forum. Teraz Cię ostrzegam: jak nie zaczniesz się stosować do zasad tu panujących, to będę też tą która ponownie zgłosi Cię do wylotu (tym razem już bez możliwości powrotu). Radzę to sobie zapamiętać!

Wt sie 04, 2009 8:01

viewtopic.php?t=21493&postdays=0&postorder=asc&start=255
W tym temacie użyłem sformułowania:
Cytuj:
nie ma czasu zajmować się takimi bzdetami, jak jakieś lokalne święto.

Natomiast moderator Monika napisała:
Cytuj:
Dla Ciebie może być bez znaczenia, ale jest ważne dla gospodarzy tego forum i dlatego proszę żebyś zmienił styl wypowiadania się o katolickich święta (w stylu "bzdetne lokalne święta").

W odpowiedzi zwróciłem uwagę, że nie użyłem żadnego obraźliwego sformułowania. Coś bzdetnego to znaczy coś bez znaczenia - a to nie jest obraźliwe. Zwróciłem uwagę także na to, że dopuściła się MANIPULACJI na moich słowach - co, uważam, jest rzeczą NIEGODZIWĄ. Niestety, moje posty będące odpowiedzią na fałszywy zarzut pod moim adresem zostały ocenzurowane i usunięte z forum, a na PW dostałem... ostrzeżenie i sugestię, że oczywiście mogę zaprzestać pisania na forum. Sorry, ale jestem tym zbulwersowany i tyle. Jeśli moderator manipuluje słowami, by wykazać "obraźliwość" a ja nie mogę przeciw temu zaprotestować, to może faktycznie lepiej tu nie pisać. Za co dostałem ostrzeżenie? za to, że wykazałem bezpodstawność zarzutu moderatora i jego nieuczciwość?

Pomóż naszej Elizce! - http://www.baptist.gniezno.pl/aktual/Elizy2

Wt sie 04, 2009 11:13
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 222  Następna strona