Autor |
Wiadomość |
Metalik
|
Cytuj: Potrafisz to jakoś sensownie uargumentować? Człowieku, to jest tak oczywiste, że niczego argumentować nie trzeba Cytuj: Ja też nie. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) Zapamiętam ten Twój post i przypomnę jak zaczniesz ich bronić. Cytuj: Hm, faktem można nazwać podstawionego dzieciaka z puszką z piwem? Najlepiej doszukiwać się spisku i wierzyć w bajeczki jakie ktoś opowiada. Zresztą to nie był jedyny dzieciak. Nie wiem czy zauważyłeś jednego dosyć podchmielonego jak się śmiał ? (niestety nie pamiętam jaki to był filmik) Cytuj: Miałem na myśli raczej reportaże z innych festiwali, jest ich pełno, znakomity materiał przecież. Zadzwoń do Ojca Dyrektora i mu to powiedz  Cytuj: Spoko, czyli prawosławni i protestanci to też sekta. Nie, wszyscy jesteśmy chrześcijanami, wierzymy w Trójcę Świętą. Cytuj: Nie panie kolego, sektą nie są odłamy większych religii. Większe religie nie mają monopolu na prawdę Tu w tej chwili nie chodzi o ,,monopol na prawdę", ale nazywanie rzeczy po imieniu. To, że pojęcie sekta ma wydźwięk pejoratywny to trudno. Cytuj: A co jest złego w zapoznawaniu dziecka z nagością? Ale nie poprzez obnażanie się przed nim Cytuj: Przecież to natura, Bóg nas tak stworzył I zakodował poczucie wstydu, tym się różnimy od zwierząt. Cytuj: A na PW jeżdża dosłownie wszyscy Większość to lewizna. Cytuj: Eksponowanie, a pokazanie na chwilę dla beki do zdjęcia/filmu to co innego. No tak wśród tłumu pokazywała cycki i dupę i tańczyła a reszta się przyglądała i robiła foty  Naprawdę nic takiego. Cytuj: Gdyby byli tam skini to sytuacja wyglądała by inaczej Od razu bandyci z antify wywołaliby burdy i cała odpowiedzialność spadłaby na skinów. Cytuj: ale domeną punkowców jest raczej pacyfizm.
Zwłaszcza jak Włochaty śpiewa - ,,uderzaj teraz"  albo Smalec z zespołu GaGa - siła za siłę.  Same niewinne aniołki.
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".
|
Cz sie 13, 2009 13:21 |
|
|
|
 |
Sareneth
|
Cytuj: A ja nie chcę oglądać pedziów na paradach i co? Skoro nie chcesz, to możesz się zamknąć w domu, i nikogo nie oglądać. A wystawę musieliby oglądać wszyscy. Bo to wystawa pojechała na Woodstock, a nie odwrotnie...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Cz sie 13, 2009 13:24 |
|
 |
Metalik
|
Sareneth napisał(a): Cytuj: A ja nie chcę oglądać pedziów na paradach i co? Skoro nie chcesz, to możesz się zamknąć w domu, i nikogo nie oglądać. A wystawę musieliby oglądać wszyscy. Bo to wystawa pojechała na Woodstock, a nie odwrotnie...
Ja nie chcę się zamykać w domu a na ulicy nie chcę oglądać dewiantów obmacujących się i często obrażających katolików.
A teraz Cię zapytam bo zbyłeś to milczeniem. Czy organizacja antywojenna robiła źle pokazując dzieci bez kończyn?
_________________ "Kto kark do ziemi zgina, nie ma prawa dziwić się, gdy po nim depczą"
|
Cz sie 13, 2009 13:26 |
|
|
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Człowieku, to jest tak oczywiste, że niczego argumentować nie trzeba Czyli nie potrafisz. Temat zamknięty, punkt dla mnie. Cytuj: Zapamiętam ten Twój post i przypomnę jak zaczniesz ich bronić. To, że nie chcę ich widzieć na paradach nie znaczy, że ich w pewnych sprawach nie popieram. Cytuj: Najlepiej doszukiwać się spisku i wierzyć w bajeczki jakie ktoś opowiada. Takie same bajeczki jak nakręcanie ludzi, którzy się dobrze bawią i przypisywanie im etykiety satanistów. Lub nakręcenie flagi z marichuaną i podpis - punkt sprzedaży narkotyków. Manipulacje i manipulacje. Cytuj: Zresztą to nie był jedyny dzieciak. Nie wiem czy zauważyłeś jednego dosyć podchmielonego jak się śmiał ? (niestety nie pamiętam jaki to był filmik) Oglądałem tylko film made by Trwam. Poza tym patologie są wszędzie, przejdź się na jakieś lokalne dni mieścin, gorsze widoki można zobaczyć. Cytuj: Nie, wszyscy jesteśmy chrześcijanami, wierzymy w Trójcę Świętą. Coś podobnego, a niedawno wszelkie odłamy to były sekty. ;] Cytuj: Ale nie poprzez obnażanie się przed nim Obnażanie się kojarzy mi się bardziej z podbiegnięciem, pokazaniem tego i owego i ucieknięciem. To bym raczej nazwał przyzwyczajaniem dziecka do nagości i normalności swojego ciała. Nie potrafisz powiedzieć w jaki sposób to źle wpłynie na dziecko, ja też nie widzę w tym negatywnych stron. Cytuj: I zakodował poczucie wstydu, tym się różnimy od zwierząt. No czyli tak jak mówiłem - jak dla kogoś własne ciało to powód do wstydu to on ma problem, nie społeczeństwo. Cytuj: Większość to lewizna. Że zacytuję - w dupie byłeś, gó.wno widziałeś. Więc już zamilcz, pojedź tam najpierw bo kompromitujesz się okrutnie. Cytuj: No tak wśród tłumu pokazywała cycki i (censored)ę i tańczyła a reszta się przyglądała i robiła foty Naprawdę nic takiego. Cytuj wszystko co piszę. To było raczej żałośnie-śmieszne zachowanie, to mogło podchodzić pod nieobyczajność, ale pokazanie przez parę sekund zakrytej części ciała lub chodzenie topless w upale to nie jest nieobyczajność. Cytuj: Od razu bandyci z antify wywołaliby burdy i cała odpowiedzialność spadłaby na skinów. Khem, to skini zwykle zaczynają burdy, zresztą na filmie Twojego Rydzyka jest to elegancko przedstawione. Cytuj: Zwłaszcza jak Włochaty śpiewa - ,,uderzaj teraz" albo Smalec z zespołu GaGa - siła za siłę. Same niewinne aniołki.
Wyjęte z kontekstu, nie wiem do czego się odnosi dlatego skomentować nie mogę.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz sie 13, 2009 13:43 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Metalik napisał(a): Ale Judasz nie był diabłem tak samo jak Owsiak
Ależ oczywiście ...bo też o. Rydzyk nie jest władny uczynić z Owsiaka diabłe
Tylko mianował go diabłem.
Pospolicie mówi się "diabeł wcielony" - o. Rydzyk nie dopowiedział tylko drugiego członu określenia.
|
Cz sie 13, 2009 14:14 |
|
|
|
 |
Johnny99
|
Nie wiem, czy o tym już było, ale na wszelki wypadek - bo nie można dopuścić, by nie zostało to zauważone.
8 sierpnia w tygodniku " The Tablet " ukazał się list misjonarzy ze zgromadzenia redemptorystów z podprowincji Fortaleza w Brazylii, podpisany przez ich przełożonego Briana Holmesa CSsR. List komentuje słowa o. Tadeusza Rydzyka, wygłoszone podczas pielgrzymki słuchaczy Radia Maryja na Jasną Górę, skierowane do czarnoskórego zakonnika: " Boże, gdzieś ty się nie mył ? ". " Całkowicie odcinamy się od prześmiewczego i infantylnego zachowania naszego współbrata Tadeusza Rydzyka, dyrektora Radia Maryja - czytamy w oświadczeniu - Stanowczo odrzucamy ignorancję i rasizm okazany przez br. Tadeusza. Jesteśmy tym zawstydzeni, silnie dotknięci i - jako cząstka Ludu Bożego - przepraszamy nasze siostry i braci i prosimy ich o wybaczenie ".
Takie oświadczenie to na razie tylko kropla w morzu - ale może będzie to początek końca kompromitujących katolicyzm, chrześcijaństwo, Kościół i wszystkich ludzi wierzących zachowań pewnych ludzi.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz sie 13, 2009 16:16 |
|
 |
Johnny99
|
Aha, cytat za Tygodnikiem Powszechnym.
_________________ I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)
|
Cz sie 13, 2009 16:16 |
|
 |
Metalik
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Czyli nie potrafisz. Temat zamknięty, punkt dla mnie. Skoro dla Ciebie normalne jest obnażanie się przed własnymi dziećmi to trudno. Cytuj: To, że nie chcę ich widzieć na paradach nie znaczy, że ich w pewnych sprawach nie popieram. Spoko, przypomnę Ci to jak będzie rozmowa o paradach. Cytuj: Takie same bajeczki Czyli przyznajesz, że to bajeczka?  Cytuj: Poza tym patologie są wszędzie Zgadza sie, ale organizatorzy powinni zapewnić względny ład. Od czego jest ten śmieszny patrol Owsiaka? Cytuj: Coś podobnego, a niedawno wszelkie odłamy to były sekty. ![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif) To znaczy jak niedawno? Rozwiń swoją myśl. Cytuj: Obnażanie się kojarzy mi się bardziej z podbiegnięciem, pokazaniem tego i owego i ucieknięciem Obnażanie to obnażanie. Cytuj: To bym raczej nazwał przyzwyczajaniem dziecka do nagości i normalności swojego ciała. Już to widzę. Wyciągasz wacka przed synem bądź córką i mówisz: to jest penis, organ męski służący zarówno do oddawania moczu jak i do celów rozrodczych  A może jeszcze zademonstrujesz użycie, niech się dzieciak uczy Cytuj: Nie potrafisz powiedzieć w jaki sposób to źle wpłynie na dziecko Nie sądzę by obnażanie się przed własnymi dziećmi wpłynęło pozytywnie Dawno się tak nie uśmiałem Cytuj: jak dla kogoś własne ciało to powód do wstydu to on ma problem To wyjdź przed swój dom nagi i pochwal się przed wszystkimi Dobrze, już nie będę Cytuj: To było raczej żałośnie-śmieszne zachowanie, to mogło podchodzić pod nieobyczajność, ale pokazanie przez parę sekund zakrytej części ciała lub chodzenie topless w upale to nie jest nieobyczajność To nie było parę sekund. Trwało to dłużej i było prymitywne. Cytuj: to skini zwykle zaczynają burdy, zresztą na filmie Twojego Rydzyka jest to elegancko przedstawione No tak, ach ci źli skini, a antifa to grzeczne chłopaki są I gdzie ty tam skinów widzisz u Rydzyka na filmie? Cytuj: Wyjęte z kontekstu, nie wiem do czego się odnosi dlatego skomentować nie mogę. Gadasz, że punki są pacyfistycznie nastawieni, a te teksty pokazują co innego  Alus napisał(a): Ależ oczywiście ...bo też o. Rydzyk nie jest władny uczynić z Owsiaka diabłe Suszę zęby Tylko mianował go diabłem  . Pospolicie mówi się "diabeł wcielony" - o. Rydzyk nie dopowiedział tylko drugiego członu określenia. Na siłę próbujesz wetknąć w usta Rydzyka czegoś, czego nie powiedział. Nie potrafisz się przyznać do błędu. Johnny99 napisał(a): Nie wiem, czy o tym już było, ale na wszelki wypadek - bo nie można dopuścić, by nie zostało to zauważone (...)
Ci zakonnicy wiedzą tyle, ile im pismaki z GW powiedziały.
|
Cz sie 13, 2009 16:21 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Skoro dla Ciebie normalne jest obnażanie się przed własnymi dziećmi to trudno. Ale powiedz mi co w tym złego? Nie potrafisz powiedzieć, w kółko powtarzasz "obnażanie się!". Zapewne plaże dla nudystów też uważasz za zło? Cytuj: Spoko, przypomnę Ci to jak będzie rozmowa o paradach. Ok, ale nie wiem po co, ja jestem przeciwko paradom. ;P Cytuj: Czyli przyznajesz, że to bajeczka? Nie przyznaję, ale nie wiem. Ktoś mógł komentarz walnąć dla jaj, ale mógł też na poważnie, nie wiemy tego i się raczej nie dowiemy. Cytuj: Zgadza sie, ale organizatorzy powinni zapewnić względny ład. Od czego jest ten śmieszny patrol Owsiaka? Ej, ale tam nie ma nieładu! Tzn. zależy jeszcze co rozumiesz pod pojęciem "ład"? A co do patrolu to ja mam pozytywne zdanie. Leżałem sobie któregoś dnia na trawce koło sceny, moja dziewczyna chodziła gdzieś dookoła i robiła zdjęcia. Jako, że bylo gorąco to zdjąłem koszulkę, a czapkę położyłem na twarz. No i tak sobie leżałem w bezruchu, aż tu nagle do mojej dziewczyny podchodzi patrol i się pyta czy ze mną wszystko w porządku, czy się dobrze czuję itp. Dlatego mam o nich pozytywne zdanie, dobrze wykonują swoją pracę. Cytuj: To znaczy jak niedawno? Rozwiń swoją myśl. No niedawno, we wcześniejszych Twoich postach. Cytuj: Obnażanie to obnażanie. Otóż nie. Świat nie jest podzielony na dwa kolory - czarny i biały, czasem coś jest szare. Gdybyśmy mieli się sugerować tym co mówisz to niedługo byśmy tu mieli US and A, w której nie można zrobić dziecku zdjęcia podczas kąpieli. Cytuj: Już to widzę. Wyciągasz wacka przed synem bądź córką i mówisz: to jest penis, organ męski służący zarówno do oddawania moczu jak i do celów rozrodczych A może jeszcze zademonstrujesz użycie, niech się dzieciak uczy Wiesz z tym się albo zapoznaje dziecko od niemowlęcia albo wcale. Jakbyś nagle po 5 latach wychowania wyskoczył nago przed dzieckiem to byłoby to nieco dziwne bo dzieciak nie byłby przyzwyczajony. Cytuj: Nie sądzę by obnażanie się przed własnymi dziećmi wpłynęło pozytywnie I dalej nie potrafisz powiedzieć w jaki sposób to źle wpłynie na dziecko. Cytuj: To wyjdź przed swój dom nagi i pochwal się przed wszystkimi A co z tego będę miał? Cytuj: To nie było parę sekund. Trwało to dłużej i było prymitywne. Nie przeczę, było głupie, ale to był jeden przypadek. A ludzi było ile? 200 tys? Pamiętaj, że wszędzie trafiają się czarne owce. Cytuj: No tak, ach ci źli skini, a antifa to grzeczne chłopaki są
I gdzie ty tam skinów widzisz u Rydzyka na filmie? Omg, ponoć oglądałeś ten film, a co chwila muszę Ci go przytaczać. Część 8 filmu na YT, nie wiem dokładnie, która minuta, skin narzeka, że chciał zrobić zadymę, ale ochrona mu nie pozwoliła i go biednego potargała. Cytuj: Gadasz, że punki są pacyfistycznie nastawieni, a te teksty pokazują co innego
Bo są. A teksty są wyjęte z kontekstu, nie wiem do czego się odnoszą więc komentował nie będę.
_________________ "Problem z cytatami w internecie jest taki, że każdy od razu automatycznie wierzy w ich prawdziwość" - Abraham Lincoln
|
Cz sie 13, 2009 16:39 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Ah i jeszcze:
Cytuj: Ci zakonnicy wiedzą tyle, ile im pismaki z GW powiedziały.
To jest dziwne. Po pierwsze tak nie lubisz GW, ale autorzy filmu o Woodstock na GW się powoływali i tego nie dostrzegasz.
A po drugie nikt nic nie mówił o GW, wszyscy widzieli zachowanie księcia na FILMIE. Więc wtrącanie tutaj GW jest tylko odwracaniem kota ogonem od głównej sprawy, którego faktu nikt nie podważy właśnie ze względu na film.
|
Cz sie 13, 2009 16:43 |
|
 |
Metalik
|
Mroczny Pasażer napisał(a): Ale powiedz mi co w tym złego? Nie potrafisz powiedzieć Ty naprawdę jesteś ciekawa osobistość  Skoro nie widzisz w tym nic niewłaściwego to ja Cię nie przekonam Cytuj: Nie przyznaję, ale nie wiem. Ktoś mógł komentarz walnąć dla jaj, ale mógł też na poważnie, nie wiemy tego i się raczej nie dowiemy. Ok. tego w takim razie nie wiemy, ale drugi przykład jaki podałem jest prawdziwy. Cytuj: zależy jeszcze co rozumiesz pod pojęciem "ład"? Porządek, bezpieczeństwo, etc. Cytuj: Dlatego mam o nich pozytywne zdanie, dobrze wykonują swoją pracę. No widzisz, to dzięki Rydzykowi, zmobilizował ich  Cytuj: No niedawno, we wcześniejszych Twoich postach.  gdzie ja prawosławnych lub protestantów nazwałem sektą? Cytuj: Otóż nie. Świat nie jest podzielony na dwa kolory - czarny i biały, czasem coś jest szare. Ty mylisz obnażanie z rozbieraniem się zapewne. U lekarza się rozbieram a obnażam przed kimś w celu wywołania podniecenia. A ta dziewucha tak robiła, miało to charakter erotyczny. Cytuj: Wiesz z tym się albo zapoznaje dziecko od niemowlęcia albo wcale. Jakbyś nagle po 5 latach wychowania wyskoczył nago przed dzieckiem to byłoby to nieco dziwne bo dzieciak nie byłby przyzwyczajony. Czyli od kołyski mam pokazywać dziecku to i owo? Może podarujemy sobie ten wątek, bo nie wytrzymam Cytuj: A co z tego będę miał? Satysfakcję, przecież nie ma się czego wstydzić? Dobra, kończmy to. Cytuj: Część 8 filmu na YT, nie wiem dokładnie, która minuta, skin narzeka, że chciał zrobić zadymę Wiem o co Ci chodzi, ale ani Ty, ani ja nie wiemy czy był to skin. Cytuj: A teksty są wyjęte z kontekstu
Pacyfizm to odrzucenie wszelkiej przemocy a te teksty jej nie wykluczają.
|
Cz sie 13, 2009 16:52 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Ty naprawdę jesteś ciekawa osobistość Skoro nie widzisz w tym nic niewłaściwego to ja Cię nie przekonam No ej, nie widzę, ale może czegoś nie dostrzegam, jestem otwarty na wszelkie argumenty. Cytuj: Ok. tego w takim razie nie wiemy, ale drugi przykład jaki podałem jest prawdziwy. Który? Bo już się zgubiłem. Cytuj: Porządek, bezpieczeństwo, etc. Aha. No to zapewniam Cię, że jest. Nie wiem jak było w Żarach, ale teraz w Kostrzynie byłem zaskoczony bezpieczeństwem bo też spodziewałem się burdelu. Zdecydowanie bezpieczniej niż na dniach mojego miasta. Cytuj: No widzisz, to dzięki Rydzykowi, zmobilizował ich Nie widzę związku. Cytuj: gdzie ja prawosławnych lub protestantów nazwałem sektą? Sektą nazywałeś odłamy większych religii, a protestanci to odłam, który powstał po reformacji za sprawą Lutra. Tak w skrócie. Cytuj: Ty mylisz obnażanie z rozbieraniem się zapewne. U lekarza się rozbieram a obnażam przed kimś w celu wywołania podniecenia. A ta dziewucha tak robiła, miało to charakter erotyczny. Hm, pokazanie cycka Cię podnieca? Kobiety opalające się topless Cię podniecają? Man, może czas seksuologa odwiedzić, zbyt pobudzony jesteś. :S Cytuj: Czyli od kołyski mam pokazywać dziecku to i owo?
Może podarujemy sobie ten wątek, bo nie wytrzymam Bardzo ciekawy wątek. Polecam Ci tego bloga: http://szymczak.jogger.pl/ gość w kulturalny sposób opisuje to i owo o naturyźmie, mi się nie chce wgłębiać w tłumaczenie Ci. Cytuj: Wiem o co Ci chodzi, ale ani Ty, ani ja nie wiemy czy był to skin. Ok, nie wiem czy był typowym skinem więc nazwijmy go Ogolonym Na Łyso Palantem Który Chciał Wszcząć Burdę. Cytuj: Pacyfizm to odrzucenie wszelkiej przemocy a te teksty jej nie wykluczają.
Nie odrzucenie przemocy tylko potępianie wojen. Jak ktoś Cię bezpośrednio zaatakuje to masz prawo się bronić i może o to chodziło w tych tekstach. Nie wiem, Ty wyrwałeś z kontekstu (czyli w sumie zmanipulowałeś tak jak czyni to Rydzuś) więc ja komentować tego nie zamierzam.
|
Cz sie 13, 2009 17:27 |
|
 |
Metalik
|
Mroczny Pasażer napisał(a): No ej, nie widzę, ale może czegoś nie dostrzegam, jestem otwarty na wszelkie argumenty. Ja się wstydzę, członkowie mojej rodziny też, moi znajomi też, 99% społeczeństwa myśli tak samo, kurde, z nami jest coś nie tak Cytuj: Który? Bo już się zgubiłem. Ten chłopaczek, który się tak śmiał bo piwa się napił. Trudno. Cytuj: Sektą nazywałeś odłamy większych religii, a protestanci to odłam, który powstał po reformacji za sprawą Lutra. Tak w skrócie. Właściwie coś w tym jest. Cytuj: Hm, pokazanie cycka Cię podnieca? Kobiety opalające się topless Cię podniecają?Man, może czas seksuologa odwiedzić, zbyt pobudzony jesteś. :S Myślę, że każdego zdrowego faceta podnieci naga kobieta. Do seksuologa mógłbym się udać gdybym potem robił jakieś niezdrowe rzeczy. Cytuj: Bardzo ciekawy wątek. Polecam Ci tego bloga: http://szymczak.jogger.pl/ gość w kulturalny sposób opisuje to i owo o naturyźmie, mi się nie chce wgłębiać w tłumaczenie Ci. Dziwaków nigdy nie brakowało, którzy próbowali obrócić wszystko do góry nogami i oszukać naturę człowieka. Gdyby ubrania były nienaturalne to by ich nie wymyślono, a nawet dzikusy z dżungli mają jakiś przepaski a całkiem nago nie biegają, to chyba o czymś świadczy? Cytuj: Nie odrzucenie przemocy tylko potępianie wojen Jedno i drugie jest ze sobą powiązane. Cytuj: Jak ktoś Cię bezpośrednio zaatakuje to masz prawo się bronić i może o to chodziło w tych tekstach.
Słuchałem kiedyś sporo punkowych kapel i nie były raczej nastawione tylko na obronę konieczną. Zresztą to widać po bandytach z antify.
|
Cz sie 13, 2009 17:43 |
|
 |
Mroczny Pasażer
|
Cytuj: Ja się wstydzę, członkowie mojej rodziny też, moi znajomi też, 99% społeczeństwa myśli tak samo, kurde, z nami jest coś nie tak Wow, skąd znasz opinię 99& społeczeństwa? Serio pytam. Cytuj: Ten chłopaczek, który się tak śmiał bo piwa się napił. Nie pamiętam już, o którego chodzi, ale zakładając, że nie był podstawiony to ok, mamy jedną patologię w morzu normalności. To chyba mało. Cytuj: Myślę, że każdego zdrowego faceta podnieci naga kobieta. Do seksuologa mógłbym się udać gdybym potem robił jakieś niezdrowe rzeczy. No nie wiem, mnie by tamta kobieta pod sceną za cholerę nie podnieciła. :S Cytuj: Dziwaków nigdy nie brakowało, którzy próbowali obrócić wszystko do góry nogami i oszukać naturę człowieka. Gdyby ubrania były nienaturalne to by ich nie wymyślono, a nawet dzikusy z dżungli mają jakiś przepaski a całkiem nago nie biegają, to chyba o czymś świadczy? Te same dzikuski ganiają bez zakrycia cycków, dlaczego więc oburzasz się, że ktoś u nas tak chodzi? ;> Cytuj: Jedno i drugie jest ze sobą powiązane. Owszem, ale jest różnica pomiędzy przemocą wojenną, a napadem przez bandziora na ulicy. Cytuj: Słuchałem kiedyś sporo punkowych kapel i nie były raczej nastawione tylko na obronę konieczną. Zresztą to widać po bandytach z antify.
A ja Ci mówię, że punki nie są wrogo nastawieni (przynajmniej ja nie zauważyłem, a było ich na PW w pip).
|
Cz sie 13, 2009 17:48 |
|
 |
Sareneth
|
Metalik napisał(a): Ja nie chcę się zamykać w domu a na ulicy nie chcę oglądać dewiantów obmacujących się i często obrażających katolików.
A teraz Cię zapytam bo zbyłeś to milczeniem. Czy organizacja antywojenna robiła źle pokazując dzieci bez kończyn?
Nie. Ale jest różnica między eojną, a aborcją...
_________________ ...lecz kiedy Jedyny opuścił swych czcicieli, jego Słowo pozostało...
...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...
|
Cz sie 13, 2009 18:15 |
|
|
|