Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 18, 2025 23:14

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2517 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 168  Następna strona
 Radio Maryja, cz. 2 
Autor Wiadomość

Potrafisz to jakoś sensownie uargumentować?

Człowieku, to jest tak oczywiste, że niczego argumentować nie trzeba :-D

Cytuj:
Ja też nie. ;]

Zapamiętam ten Twój post i przypomnę jak zaczniesz ich bronić.

Cytuj:
Hm, faktem można nazwać podstawionego dzieciaka z puszką z piwem?

Najlepiej doszukiwać się spisku i wierzyć w bajeczki jakie ktoś opowiada.

Zresztą to nie był jedyny dzieciak. Nie wiem czy zauważyłeś jednego dosyć podchmielonego jak się śmiał ? :D
(niestety nie pamiętam jaki to był filmik)

Cytuj:
Miałem na myśli raczej reportaże z innych festiwali, jest ich pełno, znakomity materiał przecież.

Zadzwoń do Ojca Dyrektora i mu to powiedz ;-)

Cytuj:
Spoko, czyli prawosławni i protestanci to też sekta. ;]

Nie, wszyscy jesteśmy chrześcijanami, wierzymy w Trójcę Świętą.

Cytuj:
Nie panie kolego, sektą nie są odłamy większych religii. Większe religie nie mają monopolu na prawdę

Tu w tej chwili nie chodzi o ,,monopol na prawdę", ale nazywanie rzeczy po imieniu. To, że pojęcie sekta ma wydźwięk pejoratywny to trudno.

Cytuj:
A co jest złego w zapoznawaniu dziecka z nagością?

Ale nie poprzez obnażanie się przed nim :D :D :D

Cytuj:
Przecież to natura, Bóg nas tak stworzył

I zakodował poczucie wstydu, tym się różnimy od zwierząt.

Cytuj:
A na PW jeżdża dosłownie wszyscy

Większość to lewizna.

Cytuj:
Eksponowanie, a pokazanie na chwilę dla beki do zdjęcia/filmu to co innego.

No tak wśród tłumu pokazywała cycki i dupę i tańczyła a reszta się przyglądała i robiła foty :razz: Naprawdę nic takiego.

Cytuj:
Gdyby byli tam skini to sytuacja wyglądała by inaczej

Od razu bandyci z antify wywołaliby burdy i cała odpowiedzialność spadłaby na skinów.

Cytuj:
ale domeną punkowców jest raczej pacyfizm.

Zwłaszcza jak Włochaty śpiewa - ,,uderzaj teraz" :D albo Smalec z zespołu GaGa - siła za siłę. :D Same niewinne aniołki.

"Możesz upaść siedem razy, byłeś powstał osiem".

Cz sie 13, 2009 13:21

A ja nie chcę oglądać pedziów na paradach i co?
Skoro nie chcesz, to możesz się zamknąć w domu, i nikogo nie oglądać. A wystawę musieliby oglądać wszyscy. Bo to wystawa pojechała na Woodstock, a nie odwrotnie...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Cz sie 13, 2009 13:24

Cytuj:
A ja nie chcę oglądać pedziów na paradach i co?
Skoro nie chcesz, to możesz się zamknąć w domu, i nikogo nie oglądać. A wystawę musieliby oglądać wszyscy. Bo to wystawa pojechała na Woodstock, a nie odwrotnie...

Ja nie chcę się zamykać w domu a na ulicy nie chcę oglądać dewiantów obmacujących się i często obrażających katolików.

A teraz Cię zapytam bo zbyłeś to milczeniem. Czy organizacja antywojenna robiła źle pokazując dzieci bez kończyn?

Cz sie 13, 2009 13:26

Człowieku, to jest tak oczywiste, że niczego argumentować nie trzeba

Czyli nie potrafisz. Temat zamknięty, punkt dla mnie.

Cytuj:
Zapamiętam ten Twój post i przypomnę jak zaczniesz ich bronić.

To, że nie chcę ich widzieć na paradach nie znaczy, że ich w pewnych sprawach nie popieram.

Cytuj:
Najlepiej doszukiwać się spisku i wierzyć w bajeczki jakie ktoś opowiada.

Takie same bajeczki jak nakręcanie ludzi, którzy się dobrze bawią i przypisywanie im etykiety satanistów. Lub nakręcenie flagi z marichuaną i podpis - punkt sprzedaży narkotyków. Manipulacje i manipulacje.

Cytuj:
Zresztą to nie był jedyny dzieciak. Nie wiem czy zauważyłeś jednego dosyć podchmielonego jak się śmiał ?
(niestety nie pamiętam jaki to był filmik)

Oglądałem tylko film made by Trwam. Poza tym patologie są wszędzie, przejdź się na jakieś lokalne dni mieścin, gorsze widoki można zobaczyć.

Cytuj:
Nie, wszyscy jesteśmy chrześcijanami, wierzymy w Trójcę Świętą.

Coś podobnego, a niedawno wszelkie odłamy to były sekty. ;]

Cytuj:
Ale nie poprzez obnażanie się przed nim

Obnażanie się kojarzy mi się bardziej z podbiegnięciem, pokazaniem tego i owego i ucieknięciem. To bym raczej nazwał przyzwyczajaniem dziecka do nagości i normalności swojego ciała.

Nie potrafisz powiedzieć w jaki sposób to źle wpłynie na dziecko, ja też nie widzę w tym negatywnych stron.

Cytuj:
I zakodował poczucie wstydu, tym się różnimy od zwierząt.

No czyli tak jak mówiłem - jak dla kogoś własne ciało to powód do wstydu to on ma problem, nie społeczeństwo.

Cytuj:
Większość to lewizna.

Że zacytuję - w dupie byłeś, gó.wno widziałeś. Więc już zamilcz, pojedź tam najpierw bo kompromitujesz się okrutnie.

Cytuj:
No tak wśród tłumu pokazywała cycki i (censored)ę i tańczyła a reszta się przyglądała i robiła foty Naprawdę nic takiego.

Cytuj wszystko co piszę. To było raczej żałośnie-śmieszne zachowanie, to mogło podchodzić pod nieobyczajność, ale pokazanie przez parę sekund zakrytej części ciała lub chodzenie topless w upale to nie jest nieobyczajność.

Cytuj:
Od razu bandyci z antify wywołaliby burdy i cała odpowiedzialność spadłaby na skinów.

Khem, to skini zwykle zaczynają burdy, zresztą na filmie Twojego Rydzyka jest to elegancko przedstawione.

Cytuj:
Zwłaszcza jak Włochaty śpiewa - ,,uderzaj teraz" albo Smalec z zespołu GaGa - siła za siłę. Same niewinne aniołki.

Wyjęte z kontekstu, nie wiem do czego się odnosi dlatego skomentować nie mogę.

Cz sie 13, 2009 13:43
Ale Judasz nie był diabłem tak samo jak Owsiak :D

Ależ oczywiście ...bo też o. Rydzyk nie jest władny uczynić z Owsiaka diabłe :D
Tylko mianował go diabłem.
Pospolicie mówi się "diabeł wcielony" - o. Rydzyk nie dopowiedział tylko drugiego członu określenia.

Cz sie 13, 2009 14:14

Nie wiem, czy o tym już było, ale na wszelki wypadek - bo nie można dopuścić, by nie zostało to zauważone.

8 sierpnia w tygodniku " The Tablet " ukazał się list misjonarzy ze zgromadzenia redemptorystów z podprowincji Fortaleza w Brazylii, podpisany przez ich przełożonego Briana Holmesa CSsR. List komentuje słowa o. Tadeusza Rydzyka, wygłoszone podczas pielgrzymki słuchaczy Radia Maryja na Jasną Górę, skierowane do czarnoskórego zakonnika: " Boże, gdzieś ty się nie mył ? ". " Całkowicie odcinamy się od prześmiewczego i infantylnego zachowania naszego współbrata Tadeusza Rydzyka, dyrektora Radia Maryja - czytamy w oświadczeniu - Stanowczo odrzucamy ignorancję i rasizm okazany przez br. Tadeusza. Jesteśmy tym zawstydzeni, silnie dotknięci i - jako cząstka Ludu Bożego - przepraszamy nasze siostry i braci i prosimy ich o wybaczenie ".

Takie oświadczenie to na razie tylko kropla w morzu - ale może będzie to początek końca kompromitujących katolicyzm, chrześcijaństwo, Kościół i wszystkich ludzi wierzących zachowań pewnych ludzi.

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Cz sie 13, 2009 16:16

I rzekłem: «Ach, Panie Boże, przecież nie umiem mówić, bo jestem młodzieńcem!» Pan zaś odpowiedział mi: «Nie mów: "Jestem młodzieńcem", gdyż pójdziesz, do kogokolwiek cię poślę, i będziesz mówił, cokolwiek tobie polecę. (Jr 1, 6-8)

Cz sie 13, 2009 16:16

Czyli nie potrafisz. Temat zamknięty, punkt dla mnie.

Skoro dla Ciebie normalne jest obnażanie się przed własnymi dziećmi to trudno.

Cytuj:
To, że nie chcę ich widzieć na paradach nie znaczy, że ich w pewnych sprawach nie popieram.

Spoko, przypomnę Ci to jak będzie rozmowa o paradach.

Cytuj:
Takie same bajeczki

Czyli przyznajesz, że to bajeczka? :D

Cytuj:
Poza tym patologie są wszędzie

Zgadza sie, ale organizatorzy powinni zapewnić względny ład. Od czego jest ten śmieszny patrol Owsiaka?

Cytuj:
Coś podobnego, a niedawno wszelkie odłamy to były sekty. ;]

To znaczy jak niedawno? Rozwiń swoją myśl.

Cytuj:
Obnażanie się kojarzy mi się bardziej z podbiegnięciem, pokazaniem tego i owego i ucieknięciem

Obnażanie to obnażanie.

Cytuj:
To bym raczej nazwał przyzwyczajaniem dziecka do nagości i normalności swojego ciała.

Już to widzę. Wyciągasz wacka przed synem bądź córką i mówisz: to jest penis, organ męski służący zarówno do oddawania moczu jak i do celów rozrodczych :D A może jeszcze zademonstrujesz użycie, niech się dzieciak uczy :-D :-D :-D

Cytuj:
Nie potrafisz powiedzieć w jaki sposób to źle wpłynie na dziecko

Nie sądzę by obnażanie się przed własnymi dziećmi wpłynęło pozytywnie :D :-D

Dawno się tak nie uśmiałem :razz:

Cytuj:
jak dla kogoś własne ciało to powód do wstydu to on ma problem

To wyjdź przed swój dom nagi i pochwal się przed wszystkimi :-D

Cytuj:
Więc już zamilcz,

Dobrze, już nie będę :x

Cytuj:
To było raczej żałośnie-śmieszne zachowanie, to mogło podchodzić pod nieobyczajność, ale pokazanie przez parę sekund zakrytej części ciała lub chodzenie topless w upale to nie jest nieobyczajność

To nie było parę sekund. Trwało to dłużej i było prymitywne.

Cytuj:
to skini zwykle zaczynają burdy, zresztą na filmie Twojego Rydzyka jest to elegancko przedstawione

No tak, ach ci źli skini, a antifa to grzeczne chłopaki są :D

I gdzie ty tam skinów widzisz u Rydzyka na filmie?

Cytuj:
Wyjęte z kontekstu, nie wiem do czego się odnosi dlatego skomentować nie mogę.

Gadasz, że punki są pacyfistycznie nastawieni, a te teksty pokazują co innego !!

Alus napisał(a):
Ależ oczywiście ...bo też o. Rydzyk nie jest władny uczynić z Owsiaka diabłe Suszę zęby
Tylko mianował go diabłem :D.
Pospolicie mówi się "diabeł wcielony" - o. Rydzyk nie dopowiedział tylko drugiego członu określenia.

Na siłę próbujesz wetknąć w usta Rydzyka czegoś, czego nie powiedział. Nie potrafisz się przyznać do błędu.

Johnny99 napisał(a):
Nie wiem, czy o tym już było, ale na wszelki wypadek - bo nie można dopuścić, by nie zostało to zauważone (...)

Ci zakonnicy wiedzą tyle, ile im pismaki z GW powiedziały.

Cz sie 13, 2009 16:21

Skoro dla Ciebie normalne jest obnażanie się przed własnymi dziećmi to trudno.

Ale powiedz mi co w tym złego? Nie potrafisz powiedzieć, w kółko powtarzasz "obnażanie się!". Zapewne plaże dla nudystów też uważasz za zło?

Cytuj:
Spoko, przypomnę Ci to jak będzie rozmowa o paradach.

Ok, ale nie wiem po co, ja jestem przeciwko paradom. ;P

Cytuj:
Czyli przyznajesz, że to bajeczka?

Nie przyznaję, ale nie wiem. Ktoś mógł komentarz walnąć dla jaj, ale mógł też na poważnie, nie wiemy tego i się raczej nie dowiemy.

Cytuj:
Zgadza sie, ale organizatorzy powinni zapewnić względny ład. Od czego jest ten śmieszny patrol Owsiaka?

Ej, ale tam nie ma nieładu! Tzn. zależy jeszcze co rozumiesz pod pojęciem "ład"?

A co do patrolu to ja mam pozytywne zdanie. Leżałem sobie któregoś dnia na trawce koło sceny, moja dziewczyna chodziła gdzieś dookoła i robiła zdjęcia. Jako, że bylo gorąco to zdjąłem koszulkę, a czapkę położyłem na twarz. No i tak sobie leżałem w bezruchu, aż tu nagle do mojej dziewczyny podchodzi patrol i się pyta czy ze mną wszystko w porządku, czy się dobrze czuję itp. Dlatego mam o nich pozytywne zdanie, dobrze wykonują swoją pracę.

Cytuj:
To znaczy jak niedawno? Rozwiń swoją myśl.

No niedawno, we wcześniejszych Twoich postach.

Cytuj:
Obnażanie to obnażanie.

Otóż nie. Świat nie jest podzielony na dwa kolory - czarny i biały, czasem coś jest szare. Gdybyśmy mieli się sugerować tym co mówisz to niedługo byśmy tu mieli US and A, w której nie można zrobić dziecku zdjęcia podczas kąpieli.

Cytuj:
Już to widzę. Wyciągasz wacka przed synem bądź córką i mówisz: to jest penis, organ męski służący zarówno do oddawania moczu jak i do celów rozrodczych A może jeszcze zademonstrujesz użycie, niech się dzieciak uczy

Wiesz z tym się albo zapoznaje dziecko od niemowlęcia albo wcale. Jakbyś nagle po 5 latach wychowania wyskoczył nago przed dzieckiem to byłoby to nieco dziwne bo dzieciak nie byłby przyzwyczajony.

Cytuj:
Nie sądzę by obnażanie się przed własnymi dziećmi wpłynęło pozytywnie

I dalej nie potrafisz powiedzieć w jaki sposób to źle wpłynie na dziecko.

Cytuj:
To wyjdź przed swój dom nagi i pochwal się przed wszystkimi

A co z tego będę miał?

Cytuj:
To nie było parę sekund. Trwało to dłużej i było prymitywne.

Nie przeczę, było głupie, ale to był jeden przypadek. A ludzi było ile? 200 tys? Pamiętaj, że wszędzie trafiają się czarne owce.

Cytuj:
No tak, ach ci źli skini, a antifa to grzeczne chłopaki są

I gdzie ty tam skinów widzisz u Rydzyka na filmie?

Omg, ponoć oglądałeś ten film, a co chwila muszę Ci go przytaczać.

Część 8 filmu na YT, nie wiem dokładnie, która minuta, skin narzeka, że chciał zrobić zadymę, ale ochrona mu nie pozwoliła i go biednego potargała.

Cytuj:
Gadasz, że punki są pacyfistycznie nastawieni, a te teksty pokazują co innego

Bo są. A teksty są wyjęte z kontekstu, nie wiem do czego się odnoszą więc komentował nie będę.

Cz sie 13, 2009 16:39

Cytuj:
Ci zakonnicy wiedzą tyle, ile im pismaki z GW powiedziały.

To jest dziwne. Po pierwsze tak nie lubisz GW, ale autorzy filmu o Woodstock na GW się powoływali i tego nie dostrzegasz.

A po drugie nikt nic nie mówił o GW, wszyscy widzieli zachowanie księcia na FILMIE. Więc wtrącanie tutaj GW jest tylko odwracaniem kota ogonem od głównej sprawy, którego faktu nikt nie podważy właśnie ze względu na film.

Cz sie 13, 2009 16:43

Ale powiedz mi co w tym złego? Nie potrafisz powiedzieć

Ty naprawdę jesteś ciekawa osobistość :D Skoro nie widzisz w tym nic niewłaściwego to ja Cię nie przekonam :?

Cytuj:
Nie przyznaję, ale nie wiem. Ktoś mógł komentarz walnąć dla jaj, ale mógł też na poważnie, nie wiemy tego i się raczej nie dowiemy.

Ok. tego w takim razie nie wiemy, ale drugi przykład jaki podałem jest prawdziwy.

Cytuj:
zależy jeszcze co rozumiesz pod pojęciem "ład"?

Porządek, bezpieczeństwo, etc.

Cytuj:
Dlatego mam o nich pozytywne zdanie, dobrze wykonują swoją pracę.

No widzisz, to dzięki Rydzykowi, zmobilizował ich :D

Cytuj:
No niedawno, we wcześniejszych Twoich postach.

:o gdzie ja prawosławnych lub protestantów nazwałem sektą?

Cytuj:
Otóż nie. Świat nie jest podzielony na dwa kolory - czarny i biały, czasem coś jest szare.

Ty mylisz obnażanie z rozbieraniem się zapewne. U lekarza się rozbieram a obnażam przed kimś w celu wywołania podniecenia. A ta dziewucha tak robiła, miało to charakter erotyczny.

Cytuj:
Wiesz z tym się albo zapoznaje dziecko od niemowlęcia albo wcale. Jakbyś nagle po 5 latach wychowania wyskoczył nago przed dzieckiem to byłoby to nieco dziwne bo dzieciak nie byłby przyzwyczajony.

Czyli od kołyski mam pokazywać dziecku to i owo? :D :D :D

Może podarujemy sobie ten wątek, bo nie wytrzymam :lol:

Cytuj:
A co z tego będę miał?

Satysfakcję, przecież nie ma się czego wstydzić?

Dobra, kończmy to.

Cytuj:
Część 8 filmu na YT, nie wiem dokładnie, która minuta, skin narzeka, że chciał zrobić zadymę

Wiem o co Ci chodzi, ale ani Ty, ani ja nie wiemy czy był to skin.

Cytuj:
A teksty są wyjęte z kontekstu

Pacyfizm to odrzucenie wszelkiej przemocy a te teksty jej nie wykluczają.

Cz sie 13, 2009 16:52

Ty naprawdę jesteś ciekawa osobistość Skoro nie widzisz w tym nic niewłaściwego to ja Cię nie przekonam

No ej, nie widzę, ale może czegoś nie dostrzegam, jestem otwarty na wszelkie argumenty.

Cytuj:
Ok. tego w takim razie nie wiemy, ale drugi przykład jaki podałem jest prawdziwy.

Który? Bo już się zgubiłem.

Cytuj:
Porządek, bezpieczeństwo, etc.

Aha. No to zapewniam Cię, że jest. Nie wiem jak było w Żarach, ale teraz w Kostrzynie byłem zaskoczony bezpieczeństwem bo też spodziewałem się burdelu. Zdecydowanie bezpieczniej niż na dniach mojego miasta.

Cytuj:
No widzisz, to dzięki Rydzykowi, zmobilizował ich

Nie widzę związku.

Cytuj:
gdzie ja prawosławnych lub protestantów nazwałem sektą?

Sektą nazywałeś odłamy większych religii, a protestanci to odłam, który powstał po reformacji za sprawą Lutra. Tak w skrócie.

Cytuj:
Ty mylisz obnażanie z rozbieraniem się zapewne. U lekarza się rozbieram a obnażam przed kimś w celu wywołania podniecenia. A ta dziewucha tak robiła, miało to charakter erotyczny.

Hm, pokazanie cycka Cię podnieca? Kobiety opalające się topless Cię podniecają? Man, może czas seksuologa odwiedzić, zbyt pobudzony jesteś. :S

Cytuj:
Czyli od kołyski mam pokazywać dziecku to i owo?

Może podarujemy sobie ten wątek, bo nie wytrzymam

Bardzo ciekawy wątek. Polecam Ci tego bloga: http://szymczak.jogger.pl/ gość w kulturalny sposób opisuje to i owo o naturyźmie, mi się nie chce wgłębiać w tłumaczenie Ci.

Cytuj:
Wiem o co Ci chodzi, ale ani Ty, ani ja nie wiemy czy był to skin.

Ok, nie wiem czy był typowym skinem więc nazwijmy go Ogolonym Na Łyso Palantem Który Chciał Wszcząć Burdę.

Cytuj:
Pacyfizm to odrzucenie wszelkiej przemocy a te teksty jej nie wykluczają.

Nie odrzucenie przemocy tylko potępianie wojen. Jak ktoś Cię bezpośrednio zaatakuje to masz prawo się bronić i może o to chodziło w tych tekstach. Nie wiem, Ty wyrwałeś z kontekstu (czyli w sumie zmanipulowałeś tak jak czyni to Rydzuś) więc ja komentować tego nie zamierzam.

Cz sie 13, 2009 17:27

No ej, nie widzę, ale może czegoś nie dostrzegam, jestem otwarty na wszelkie argumenty.

Ja się wstydzę, członkowie mojej rodziny też, moi znajomi też, 99% społeczeństwa myśli tak samo, kurde, z nami jest coś nie tak :?

Cytuj:
Który? Bo już się zgubiłem.

Ten chłopaczek, który się tak śmiał bo piwa się napił.

Cytuj:
Nie widzę związku.

Trudno.

Cytuj:
Sektą nazywałeś odłamy większych religii, a protestanci to odłam, który powstał po reformacji za sprawą Lutra. Tak w skrócie.

Właściwie coś w tym jest.

Cytuj:
Hm, pokazanie cycka Cię podnieca? Kobiety opalające się topless Cię podniecają?Man, może czas seksuologa odwiedzić, zbyt pobudzony jesteś. :S

Myślę, że każdego zdrowego faceta podnieci naga kobieta. Do seksuologa mógłbym się udać gdybym potem robił jakieś niezdrowe rzeczy.

Cytuj:
Bardzo ciekawy wątek. Polecam Ci tego bloga: http://szymczak.jogger.pl/ gość w kulturalny sposób opisuje to i owo o naturyźmie, mi się nie chce wgłębiać w tłumaczenie Ci.

Dziwaków nigdy nie brakowało, którzy próbowali obrócić wszystko do góry nogami i oszukać naturę człowieka. Gdyby ubrania były nienaturalne to by ich nie wymyślono, a nawet dzikusy z dżungli mają jakiś przepaski a całkiem nago nie biegają, to chyba o czymś świadczy?

Cytuj:
Nie odrzucenie przemocy tylko potępianie wojen

Jedno i drugie jest ze sobą powiązane.

Cytuj:
Jak ktoś Cię bezpośrednio zaatakuje to masz prawo się bronić i może o to chodziło w tych tekstach.

Słuchałem kiedyś sporo punkowych kapel i nie były raczej nastawione tylko na obronę konieczną. Zresztą to widać po bandytach z antify.

Cz sie 13, 2009 17:43

Ja się wstydzę, członkowie mojej rodziny też, moi znajomi też, 99% społeczeństwa myśli tak samo, kurde, z nami jest coś nie tak

Wow, skąd znasz opinię 99& społeczeństwa? Serio pytam.

Cytuj:
Ten chłopaczek, który się tak śmiał bo piwa się napił.

Nie pamiętam już, o którego chodzi, ale zakładając, że nie był podstawiony to ok, mamy jedną patologię w morzu normalności. To chyba mało.

Cytuj:
Myślę, że każdego zdrowego faceta podnieci naga kobieta. Do seksuologa mógłbym się udać gdybym potem robił jakieś niezdrowe rzeczy.

No nie wiem, mnie by tamta kobieta pod sceną za cholerę nie podnieciła. :S

Cytuj:
Dziwaków nigdy nie brakowało, którzy próbowali obrócić wszystko do góry nogami i oszukać naturę człowieka. Gdyby ubrania były nienaturalne to by ich nie wymyślono, a nawet dzikusy z dżungli mają jakiś przepaski a całkiem nago nie biegają, to chyba o czymś świadczy?

Te same dzikuski ganiają bez zakrycia cycków, dlaczego więc oburzasz się, że ktoś u nas tak chodzi? ;>

Cytuj:
Jedno i drugie jest ze sobą powiązane.

Owszem, ale jest różnica pomiędzy przemocą wojenną, a napadem przez bandziora na ulicy.

Cytuj:
Słuchałem kiedyś sporo punkowych kapel i nie były raczej nastawione tylko na obronę konieczną. Zresztą to widać po bandytach z antify.

A ja Ci mówię, że punki nie są wrogo nastawieni (przynajmniej ja nie zauważyłem, a było ich na PW w pip).

Cz sie 13, 2009 17:48

Ja nie chcę się zamykać w domu a na ulicy nie chcę oglądać dewiantów obmacujących się i często obrażających katolików.

A teraz Cię zapytam bo zbyłeś to milczeniem. Czy organizacja antywojenna robiła źle pokazując dzieci bez kończyn?
Nie. Ale jest różnica między eojną, a aborcją...

...i nadejdzie dzień, kiedy powróci Jedyny. I znów rozlegnie się dźwięk Sarenetha...

Cz sie 13, 2009 18:15
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 2517 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 168  Następna strona