Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Wt sie 26, 2025 10:34

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi do moderacji II
AHAWA napisał(a):
Myślę że Brat Roger został zamordowany właśnie daltego że za jego życia wspólnota miała charakter który dąży do ukazania całej Prawdy o Jezusie a obecnie po jego śmierci szatan posługuje się słąbymi braćmi w celu odciągnięcia niektóry od Sakramentów Świętych. Jest to wspaniała chwila, wspólnota budowana przez kilkanaście lat zajęła już na dobre miejsce w KK i teraz można ją manipulować według uznania złego ducha.
viewtopic.php?p=490816#p490816

Wydaje mi się, że są to oszczerstwa.

Cz sty 14, 2010 7:42
Nie lubie donosic, ale:
viewtopic.php?f=16&t=213

Mysle, ze to przesada ze strony truthseeker

Cz sty 14, 2010 10:46
Kamala napisał(a):
Nie lubie donosic, ale:
viewtopic.php?f=16&t=213

Naprodukowałam się, wynalazłam linki i zanim wysłałam odpowiedź moderator wywalił posty ....klasyczna syzyfowa praca :)

Cz sty 14, 2010 11:36

nomines napisał(a):
http://www.forum.wiara.pl/viewtopic.php?f=43&t=23762
coś mi się obiło kiedyś o zakazie umieszczania na forum reklam a tutaj takową zalatuje.

post usunięty

Kancermeister napisał(a):
Wydaje mi się, że są to oszczerstwa.

myślę, że jednak nie

Kamala napisał(a):

też tak myślę - usunięty wraz ze wszystkimi postami

Alus napisał(a):
Naprodukowałam się, wynalazłam linki i zanim wysłałam odpowiedź moderator wywalił posty ....klasyczna syzyfowa praca :)

przykro mi ;)

Cz sty 14, 2010 12:21
saxon napisał(a):
przykro mi ;)

Nie ma problemu - szukając argumentów sama poszerzam wiedzę, a wiec w efekcie zyskuję :)

Cz sty 14, 2010 12:52
3 wątki z tym samym apelem, który przydałoby się zweryfikować: memberlist.php?mode=viewprofile&u=20679

Pt sty 15, 2010 0:29

usunięte - i wysłane PW do autora

Pt sty 15, 2010 9:40

Stanisławie Adamie, jeśli chcesz swoich współrozmówców obrażać, to rób to gdzie indziej, gdzie znajdziesz innych lubiących rozmowy na poziomie rynsztoka, a nie tutaj.
Twój post usunąłem, również i kolejne na niego odpowiedzi

A mnie takimi wpisami można obrażać? Ktoś kto nie będzie wiedział co faktycznie napisałem gotów sobie pomyśleć Bóg wie co! A ja tylko napisałem:
Stanisław Adam viewtopic.php?p=491377#p491377 napisał(a):

blix napisał(a):
I znowu masoni i libertyni Polskę chcą zniszczyć. No i oczywiście prawdziwych Polaków oczywiście tylko tych, którzy głosują na PiS albo na partię będącą u łask Ojca co to Toruński Prawdziwie Polski tron zasiada. Musisz Stanisławie Adamie być teraz czujny bo Niemiec przyjedzie i Ci ziemię wykupi albo coś gorszego Unia Europejska Nierządnica wymyśli.
Gwoli jasności - nie bronię znienawidzonych przez Ciebie liberałów z PO bo od lat głosuje na SLD... ale wierzę i modlę się do człowieka z plemienia Judy zrodzonego.Z plemienia, których to potomkowie nie raz nękani byli przez rozgłośnie Twoją ulubioną...

Świetny tekst, blix. Widać, że erystykę masz opanowaną do perfekcji. Nie wiem, czy lepiej by to ujął Urbach, znany lepiej pod pseudonimem Urban, czy nawet sam Ojciec Redaktor z ulicy Czerskiej.
Naprawdę, nie przesadzam. Co profesja, to profesja, jednak. Ale nie to najważniejsze. Najważniejsze, że swoją wypowiedzią potwierdziłeś to co zawsze twierdziłem. To, po której stronie stoją krytycy Radia Maryja, TV Trwam, ND, Rodziny RM. Krytycy, a ściślej paszkwilanci, również tacy co wcześniej się tu produkowali (zauważ, że też "wierzący"). Nie, nie że stoją po stronie ZOMO, bo przecież ZOMO oczywiście już nie ma, lecz po stronie tych co ZOMO do pałowania wysyłali.
A kto ich wysyłał? Nie pytaj, wiesz lepiej ode mnie. To właśnie ci za których emeryturami SLD właśnie się ujął przed Trybunalem Konstytucyjnym - esbecy wszelkich odmian, cywilni i wojskowi, pułkownicy i generałowie z komunistycznego, sowieckiego okupanta nadania. Ale żeby tylko! Tacy zwykli od utrwalania ludowej władzy też. A ich inteligentne pociechy, ich ciotki i pociotki - dziś poustawiane po mediach, po uczelniach, w sądownictwie, czy prokuraturze - a jakże. O nomenklaturze już nie wspomnę, bo to oczywista oczywistość.
Krótko mówiąc blix - odwaliłeś za mnie kawał dobrej roboty. Teraz wystarczy, że będę cię tylko cytował - i już. Już mi na przykład taka Aluś nie POdskoczy. Dzięki Tobie, będzie wiedziała po której stronie jest.
Dziękuję blix.

A propos masonów, libertynów i takich tam - specjalnie dla Ciebie rebus do rozwikłania:
Obrazek
Założę się, że sobie poradzisz.

Gdzie tu "rynsztok"? Użyłem wulgarnych określeń? Przeciwnie, bardzo grzecznie wyraziłem uznanie dla umiejętności retorycznych blixa! Można się przecież z kimś nie zgadzać, mieć krytyczny stosunek do intencji, a mimo to podziwiać opanowanie, profesjonalne opanowanie, propagandowych chwytów. Można, czy nie można? Moderatorze Kamyk.

Tak jest w tym przypadku. Obraża porównanie metody użytej przez "blixa" do używanych przez Urbana i Michnika? Przecież to profesjonaliści lewicowej, lewacko-liberalnej propagandy. A ja przecież nie oceniałem osoby blixa, a metodę, czyn! Czyli jak należy, jak wymaga katolickie podejście do człowieka.

Gdzie zatem ten "rynsztok"? W nazwaniu uprawianej w wątku RM krytyki paszkwilami? Przecież taką cały czas jest ta "krytyka". Wystarczy poczytać posty.

A może to prawda obraża? Prawda o tym, że paszkwilanci-pałkarze stoją po stronie tych zomo-pałkarzy co kiedyś szczuli na ludzi pragnących wolności? Nieprawdą jest, że SLD stało i murem za nimi stoi? A może nieprawdą jest że tatusiami gwiazd dziennikarstwa z telewizyjnego ekranu są funkcjonariusze SB i innych komunistycznych służb?

A może obraziłem Aluś podając ją jako przykład? Przecież nie pozostała mi dłużna. Jak zwykle zresztą. Zresztą, sama nie raz do "stania po stronie ZOMO" nawiązywała. Można sprawdzić.
Jakoś nie zauważyłem, by gdy Alus z kogoś szydzi i obraża nazywano to "rynsztokiem". Czyżby zdaniem moderatora Kamyka Alus reprezentowała tą "lepszą" opcję? Z założenia lepszą? Tę której więcej wolno?

A może "rynsztokiem" jest dołączona fotka? Dlatego że karzeł w czerwonym kubraku kojarzy się z "człowiekiem z plemienia Judy zrodzonym", z znanym jako Karl Marx? Czy raczej te książki są "rynsztokowe"? Rynsztokowe w treści, czy z autorstwa?

Wiem tylko co napisała po moim wpisie Alus. Nie zdziwiło mnie to, dokładnie w swoim stylu, jak zwykle. Nie wiem co napisali inni. Jeśli po moim wpisie ktoś zrobił tam "rynsztok", to z jakiej racji mnie się to zarzuca i mój wpis usunięto?

So sty 16, 2010 20:23
Zobacz profil WWW

Stanisław Adam napisał(a):
Najważniejsze, że swoją wypowiedzią potwierdziłeś to co zawsze twierdziłem. To, po której stronie stoją krytycy Radia Maryja, TV Trwam, ND, Rodziny RM. Krytycy, a ściślej paszkwilanci, również tacy co wcześniej się tu produkowali (zauważ, że też "wierzący"). Nie, nie że stoją po stronie ZOMO, bo przecież ZOMO oczywiście już nie ma, lecz po stronie tych co ZOMO do pałowania wysyłali.
A kto ich wysyłał? Nie pytaj, wiesz lepiej ode mnie. To właśnie ci za których emeryturami SLD właśnie się ujął przed Trybunalem Konstytucyjnym - esbecy wszelkich odmian, cywilni i wojskowi, pułkownicy i generałowie z komunistycznego, sowieckiego okupanta nadania

Możesz uznać, że jestem prosty chłop, i że nie rozumiem zawiłości Twoich wypowiedzi. Ale nie widzę tu nigdzie odniesienia do metody. Przeciwnie, widzę postawienie w jednym szeregu krytyków RM z ubekami

Stanisław Adam napisał(a):
A może to prawda obraża? Prawda o tym, że paszkwilanci-pałkarze stoją po stronie tych zomo-pałkarzy co kiedyś szczuli na ludzi pragnących wolności?

Mnie to obraża. Ale z prawdą nie ma to nic wspólnego. Obraża mnie stawianie mnie, krytyka RM, w jednym szeregu ze zbrodniarzami, decydentami zbrodniczego systemu

A jeśli uważasz, że to mimo wszystko nieporozumienie, to mam dla Ciebie radę - pisz prosto, zamiast używać wielkich i zawoalowanych zdań

So sty 16, 2010 22:34
viewtopic.php?f=46&t=23326&start=15

Ja się nie znam, ale "jastek" chyba zaczyna trolować. :(

Cz sty 21, 2010 0:17

Myślę, że póki co nie przypomina to trollowania

Cz sty 21, 2010 0:19
viewtopic.php?p=487922#p487922]

Chodzi o wytłuszczone zdanie.

So sty 23, 2010 20:24
Podpisuję się pod protestem w tej sprawie, to jest zwyczajny skandal! Żeby napisać coś takiego o duchownym.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Aleksander_Posacki

Czytałem wiele publikacji tego wspaniałego Ojca i jestem głęboko poruszony bezczelnością i chamstwem w jaki sposób tenże użytkownik o nim napisał. Ojciec Posacki bardzo dobrze uargumentował swoje zdanie na ten temat, miałem także styczność z innym egzorcystą na spotkaniu młodzieżowym który wyjaśniał na czym polega destruktywny wpływ Harrego Pottera.

Użytkownik może się nie zgadzać z jego zdaniem, ale nie ma żadnych powodów by w stronę szanownego Ojca kierować obraźliwe treści.

N sty 24, 2010 1:28
Do Saxona.

Mam rozumieć, że teraz moderacja działa pod dyktando jednego usera? Chciałem zwrócić Twoją uwagę na dwa fakty dotyczące jednego z moich ostrzeżeń:
1. Inny moderator zareagował już, nie dopatrując się jednocześnie niczego złego w moim poście, a również w obrazku. Nie skasował go, chociaż miał taką możliwość. Mam rozumieć, że swoim ostrzeżeniem dla mnie uznajesz, że Asienkka nie jest w stanie poprawnie moderować tego działu? A podejmowane przez nią decyzje są nieadekwatne i wymagają Twojej kontroli/poprawy?
2. Sam obrazek wywołał też konkretną dyskusję w danym wątku, czego pewnie nie mogłeś albo nie chciałeś się dopatrzeć. I ciągle nie było tak, że wszyscy poczuli się urażeni lub obrażeni tym obrazkiem. Chciałem więc oficjalnie zapytać: czy zadałeś sobie trud aby sprawdzić reakcje innych dyskutujących w tym temacie?

Co do drugiego ostrzeżenia nie mam wątpliwości - zasłużyłem na nie. Ale co do pierwszego, to skoro jest to temat uwag do moderacji, to proszę o oficjalne odpowiedzi na moje pytania.

Crosis

N sty 24, 2010 13:47

Teresse napisał(a):
http://forum.wiara.pl/viewtopic.php?p=487922#p487922]

Chodzi o wytłuszczone zdanie.

Inwektywy wykasowane - i przyznane ostrzeżenie

Crosis - może nie baw się ze mną w takie gierki dobrze? Za stary jestem na branie mnie "pod włos" i tanie chwyty z deprecjonowaniem decyzji Asienkki. Ostrzeżenie dostałeś za teksty:

Crosis napisał(a):
jesteś po prostu małym frustratem, który nie ma jak rozładować swojego napięcia. Wyładowujesz je więc na forum, opluwając kobiety, które nie podzielają Twojego uwielbienia do kawałka błony.
(...)
Powodzenia. Statystycznie możesz być skazany na jazdę na ręcznym.

Oczywiście możesz się nie zgadzać, że są zwyczajnie chamskie, co nie zmieni faktu, że moim zdaniem jak najbardziej są. I za każde im podobne będą kolejne ostrzeżenia.

N sty 24, 2010 22:09
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 141, 142, 143, 144, 145, 146, 147 ... 222  Następna strona