Autor |
Wiadomość |
lukaszo
Dołączył(a): N sie 22, 2010 16:09 Posty: 121 Lokalizacja: Polska
|
 Re: Tutaj wpisujemu swoje mało realne marzenie do spełnienia
Elbrus napisał(a): lukaszo napisał(a): Dostąpić zbawienia. Czy to jest aż tak mało realne (w twoim przypadku)? Nie wiem na ile realne ale jakże piękne marzenie.
|
Pn wrz 27, 2010 9:13 |
|
|
|
 |
A.
Dołączył(a): Śr cze 08, 2005 7:39 Posty: 2702 Lokalizacja: Paragwaj
|
Chciałbym być obrzydliwie bogaty. Ale tak na poważne obrzydliwie, jak nikt inny. Kazałbym zbudować sobie ogromny jacht, w którego prysznicach zamiast wody byłby szampan, a kibelki spłukiwane byłyby winem. Pływałbym do najpiękniejszych portów i marin, a w każdej dzień przed moim przybyciem 1000 przebranych za eunuchów z arabskich baśni facetów rozdawałoby każdemu na ulicach małe słoiczki z wazeliną z tekstem "[ok, sam go ocenzuruję]". A gdy już mój jacht "[znów cenzura]" wpływałbym to po obu stronach nabrzeża tańczyłyby półnagie laski sypiąc na prawo i lewo koksem*, a z głośników wyciągających taki volume że koncert U2 to kołysanka, leciałby melodic black metal. Wtedy też zaczynałaby się całonocna impreza na całe miasto sponsorowana przeze mnie, tak że następnego dnia wszyscy byliby na kacie-gigancie i życie w mieście zamierałoby. Ja bym odpływał dalej, a ludzie w miejscowości którą opuszczam opowiadali by o tym wydarzeniu jeszcze swoim prawnukom.
*-"if you know, what I mean"
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Pn wrz 27, 2010 17:34 |
|
 |
agvis
|
Myć się w szampanie? Troszkę byś się kleił od tego  A klozety musiałbyś mieć wysokie, by piana nie wykipiała 
|
Wt wrz 28, 2010 9:41 |
|
|
|
 |
A.
|
Oj tam, oj tam. Podejrzewam że mając tyle kasy bez najmniejszego problemu rozwiązał bym te drobne problemy... Szczególnie, że istniałoby spore prawdopodobieństwo, że byłyby to największe problemy w moim życiu 
_________________ Shame on the night for places I've been and what I've seen for giving me the strangest dreams But you never let me know just what they mean so oh oh so shame on the night alright And shame on you
|
Wt wrz 28, 2010 14:34 |
|
 |
zagubiona_21
|
jeszcze na przykład nadwaga od ciągłego picia i imprezowania;p choroby weneryczne, zastój umysłu, pewnie nuda po jakimś czasie, sztormy itp. Jak czytałam to marzenie to myślałam, że jednak będzie więcej tych półnafich kobiet;p
_________________ Szukaj mnie Bo sama nie wiem już Bo nie wiem kiedy sama się odnajdę.
|
Wt wrz 28, 2010 17:54 |
|
|
|
 |
A.
|
Ciągłego picia? Ja nie mówiłem, że będę pił;] Zresztą już od jakiegoś czasu nie mam ochoty pić żeby się skończyć... O resztę się nie martw, mózg mam na odpowiednich obrotach, żebym się nie nudził nie mając nieprzebranych bogactw, to już widzę co bym wymyślał mając pieniędzy więcej niż wody 
|
Wt wrz 28, 2010 23:08 |
|
 |
Dural
zbanowany na stałe
|
Chcialbym zobaczyc biskupa myjacego okna.
_________________ Lecz początki, potem i leki nie pomogą. Owidiusz
|
Śr wrz 29, 2010 20:38 |
|
 |
renata155
|
hmm..ja widziałam biskupa pomagającego ustawiać krzesła w kościele przed mszą..i myjącego kubek po wypitej kawie  hmm..myjącego okna?..ja bym chciała takiego zwykłego księdza zobaczyć przy takiej czynności
|
Śr wrz 29, 2010 21:44 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Nie wymagajcie facet i mycie okien  Ja chciałbym kiedyś zostać egzorcystą.
|
So paź 02, 2010 19:28 |
|
 |
ToMu
Dołączył(a): Cz kwi 14, 2005 9:49 Posty: 10063 Lokalizacja: Trójmiasto
|
Nawet nie mało realne, ale nierealne... Rozpocząć w 2011 aplikację radcowską 
_________________ Wiara polega na wierzeniu w to, czego jeszcze nie widzisz. Nagrodą wiary jest zobaczenie wreszcie tego, w co wierzysz. (św. Augustyn z Hippony)
Było, więc jest... zawsze w Bożych rękach - blog | www
|
Pn paź 04, 2010 13:45 |
|
 |
BartexXx310
|
nauczyć się grać na gitarze jak Kirk Hammett i mieć własny heavy/thrash metalowy zespół ktory sprzedał 50 milionów płyt
|
Wt lis 09, 2010 21:36 |
|
 |
Adim44
|
1. Być zbawionym. 2. Zdrowie, szczęście itp. 3. Zrobić licencje AFF na skoki spadochronowe.
_________________ ,,Proście więc Pana żniwa, żeby wyprawił robotników na swoje żniwo" (Łk 10, 2)
|
So sty 29, 2011 16:24 |
|
 |
Soul33
Moderator
|
Ja bym chciał zobaczyć Ziemię z kosmosu ale wątpię, by to pokolenie załapało się na takie atrakcje, jak powszechnie dostępne loty w kosmos. Może następne? 
_________________ Don't tell me there's no hope at all Together we stand, divided we fall ~ Pink Floyd, "Hey you"
|
So sty 29, 2011 20:58 |
|
 |
zephyr7
|
Mieć domek na Notting Hillu, kilka gorszych w innych dzielnicach i żyć z wynajmu 
|
So sty 29, 2011 22:27 |
|
 |
Metanoia/Freedom
Dołączył(a): Wt sie 11, 2009 12:34 Posty: 837 Lokalizacja: mazowsze
|
Ja chce być święty jak Bóg jest święty .
_________________ 1 KOR 13
|
N sty 30, 2011 17:07 |
|
|