|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Bardzo świadomy sen i polucja.
Autor |
Wiadomość |
Krzyszt0f
|
 Bardzo świadomy sen i polucja.
Witam. Bardzo boje się że mocno zgrzeszyłem opowiem jak to dzisiaj było. Ogolnie to cały dzień udało mi się przeżyć bardzo czysto cieleśnie i myślą. Kiedy jednak poszedłem spać obudził się we mnie bardzo, bardzo realistyczny sen erotyczny. Czułem nawet, byłem świadomy że w "uczestnictwie w nim" obraże Jezusa. Jednak mimo wszystko przyjąłem pokusę, i zaraz obudziłem się w "mokrych majtkach".
Noi siedzę teraz przed komputerem o 4 nad ranem, nie wiem czy będę mógł usnać dopóki ktoś mi nie pomoże, nie odpowie mi czy przez to, że czułem podczas snu świadomość grzechu i go popełniłem to czy mam grzech.
Pozdrawiam i bardzo proszę o pomoc
|
Śr lut 02, 2011 3:55 |
|
|
|
 |
Selgrado
|
 Re: Bardzo świadomy sen i polucja.
Mnie to przypomina spowiedź na forum, te powyższe twe wyznania.
_________________ [KMI ...] ------------.
|
Śr lut 02, 2011 9:49 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Jeśli to był sen to nie ma grzechu.
|
Śr lut 02, 2011 10:26 |
|
|
|
 |
Silva
|
Dokładnie. I nie ma znaczenia jak bardzo to był realistyczny sen. O ile czegoś nie robisz w stanie świadomości (a sen nie jest stanem świadomości, niezależnie od tego co zawiera) to nie jest to grzechem.
_________________ "Niech przeto ten, komu się zdaje, że stoi, baczy, aby nie upadł." (1 Kor 10, 12)
|
Śr lut 02, 2011 13:17 |
|
 |
jumik
|
1. Poszukaj też innych wątków tu na forum, bo już niejeden był dokładnie o Twoim problemie. 2. Poszukaj też odpowiedzi na Twoje pytania w dziale zapytaj.wiara.pl: http://zapytaj.wiara.pl/http://www.google.pl/#sclient=psy&hl=pl ... j.wiara.plPopatrz też na temat: "Czy to grzech (ciężki)?" - zanim zapytaszJeśli to zrobisz, to z pewnością pomoże, bo padło już mnóstwo odpowiedzi i podpowiedzi na Twój problem. Wyczerpuje to temat.
_________________ Piotr Milewski
|
Śr lut 02, 2011 20:04 |
|
|
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|