Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 17:21

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona
 o.Witko mówi ludziom, że mogą zostać uzdrowieni z nowotworów 
Autor Wiadomość
Post Re: o.Witko mówi ludziom, że mogą zostać uzdrowieni z nowotw
liee napisał(a):
angelo napisał(a):
Uważa,że Boża energia jest tylko dostępna dla niego?

Dokladnie tak uważa o. Witko, a przy okazji udaje mu sie spędzic do kociołów kupę staruszków bo na młodzież, ktora już nie chodzi to już brakuje mu pomysłów, jest zdrowa i ma to gdzieś. To jest kolejny podstęp duchownych.
Kaplice są już na lotniskach, a nie brak ich w hipermarkietach. Czasami odezwie się taki co na ulicy zaczyna spowiadać.
Poczytajcie sobie fora lub portale internetowe jak wywołany jest temat o księżąch, młodzi blużnia na duchownych, na kościół.

Dokładnie klepiesz głupoty....nidy o. Witko nie mówi, nie pisze o jakiejś "bożej energii".
O. Witko głosi, że mocą dostępnią dla wszystkich bez wyjątku jest zawsze MODLITWA.

N lip 24, 2011 8:30

Alus napisał(a):
Dokładnie klepiesz głupoty....nidy o. Witko nie mówi, nie pisze o jakiejś "bożej energii".
O. Witko głosi, że mocą dostępnią dla wszystkich bez wyjątku jest zawsze MODLITWA.

Piszesz farmazony, skąd znasz tak dokładnie co on zmyśla i plecie, zapewne jesteś jego asystentką ??

N lip 24, 2011 11:52
prokonto napisał(a):
Alus napisał(a):

Piszesz farmazony, skąd znasz tak dokładnie co on zmyśla i plecie, zapewne jesteś jego asystentką ??

Potrafię czytać - o. Witko napisał kilka książek.
A Ty oczywiście bez potrzeby udowadniania wiesz, że "zmyśla i plecie"....czyżby jakaś energia podsunęła Ci tą złość....

N lip 24, 2011 12:05

Alus napisał(a):
Potrafię czytać - o. Witko napisał kilka książek.....

To teraz zacznij czytać te jego książki między wierszami to poznasz całą prawdę.

N lip 24, 2011 14:05

Co łączy o. Witko z Borysem Kiprjanowiczem...?
Podobno "Zdarza mu się przemówić w języku dziś nieznanym."

http://strefatajemnic.onet.pl/extra/chl ... tykul.html

Wt lip 26, 2011 5:59
prokonto napisał(a):
Alus napisał(a):
Potrafię czytać - o. Witko napisał kilka książek.....

To teraz zacznij czytać te jego książki między wierszami to poznasz całą prawdę.

Między wierszami wstawia cytaty biblijne ;) .....czytanie między wierszami dominuje w rezimowych systemach.......czyzby ktoś Cię zmuszał do zajmowania, wsłuchiwania się w słowa o. Witko.
liee napisał(a):
Co łączy o. Witko z Borysem Kiprjanowiczem...?
Podobno "Zdarza mu się przemówić w języku dziś nieznanym."

http://strefatajemnic.onet.pl/extra/chl ... tykul.html

Miej litość dla siebie......

Wt lip 26, 2011 8:51

CZĘŚĆ I
http://www.youtube.com/watch?v=1vfHyWNGxcQ

CZĘŚĆ II
http://www.youtube.com/watch?v=tgeYdbw3-DY

Wt lip 26, 2011 10:03

Wielokrotnie uczestniczyłam we Mszach Św., którym przewodniczył Ks. Witko i nigdy nie słyszałam aby w ten sposób mówił o uzdrowieniach i uzależniał je od swojej "mocy". Słyszałam natomiast, jak mówił że uzdrowienie czy uwolnienie zależy często od wiary, która każdy powinien w sobie wzniecić. Nie zgadzam się więc z tego typu interpretacją słów Księdza, gdyż jest to opinia krzywdząca.

So lip 30, 2011 20:48

urszulka21 napisał(a):
Wielokrotnie uczestniczyłam we Mszach Św., którym przewodniczył Ks. Witko i nigdy nie słyszałam aby w ten sposób mówił o uzdrowieniach i uzależniał je od swojej "mocy". Słyszałam natomiast, jak mówił że uzdrowienie czy uwolnienie zależy często od wiary, która każdy powinien w sobie wzniecić. Nie zgadzam się więc z tego typu interpretacją słów Księdza, gdyż jest to opinia krzywdząca.

Ja też się nie zgadzam, tylko powszechnie wiadomo, że szatan potrafi "wcielić" się nawet w osobę o. Witko, to on może dokonywać tych cudów uzdrowienia.
To, że o.Witko zapewnia ciągle, że uzdrowienia nie są dziełem jego mocy nie znaczy, że tak nie jest. Tylko Bóg wie jak naprawdę z tym jest.
Właśnie duchowni są szczegółnie narażeni na działanie zła. Korzystanie z ich usług jest bardzo, bardzo ryzykowne.

Dowodm na to jest choćby kontrowersyjny w działaniach x.Piotr N. czy o.dyrekor z Torunia.

N lip 31, 2011 4:39
Cytuj:
Tylko Bóg wie

A niektórzy usiłują wmówić, że są lepiej poinformowani niż Bóg - skąd znasz co on zmyśla i plecie....bo najlepiej to mu wychodzi krytyka, oczernianie konkurencji w czasie msza, a później jeszcze przyjmuje taki komunię św.

N lip 31, 2011 8:50

Alus napisał(a):
A niektórzy usiłują wmówić, że są lepiej poinformowani niż Bóg ....

Pewnie to ty
Jest jeszcze drugi taki
Cytuj:
zdradził, że otrzymał od Jezusa możliwość telefonu do Nieba.

N lip 31, 2011 14:10

Post Re:
Agnieszka55 napisał(a):
[Przeczytałam w gazecie o szkodliwości tych praktyk.
Oto fragment "Nie chodzę tam od czasu, kiedy zaczęłam głuchnąć... I
jeszcze gorsze rzeczy mówią, ale ja nie będę powtarzać. Inna
wypowiedz: moja mama była na tych spotkaniach aż 10 razy teraz jest
umierająca."

Zastanawiające jest to dlaczego ta osoba zaczęła głuchnąć, a druga stała sie umierająca

N sie 14, 2011 6:15

Post Re: Re:
VOSS napisał(a):
Zastanawiające jest to dlaczego ta osoba zaczęła głuchnąć, a druga stała sie umierająca

Tu masz odpowiedz z innego forum
Cytuj:
Szkoda twojego czasu bo ten ksiądz ma jakąś szatańska moc jak od jego dotknięcia ludzie sie przewracają i robię fikołki w kościołach. Znałam takiego jednego co jak dotknął do laptopa czy innego urządzenia to od razu była jego awaria i na złom.

Pn sty 09, 2012 7:07

O. Witko zbija teraz kasę za oceanem. Tam daja więcej
Ciekawe co to za sztuczki z tą mocą, że jak od jego dotknięcia ludzie sie przewracają i robię fikołki

N kwi 08, 2012 5:52

Iroon napisał(a):
O. Witko zbija teraz kasę za oceanem. Tam daja więcej
Ciekawe co to za sztuczki z tą mocą, że jak od jego dotknięcia ludzie sie przewracają i robię fikołki

To musi być jakieś diabelstwo z tymi fikołkam od o.Witko bo podobno nawet znachorzy nie znaja sie na tym.

Pn maja 07, 2012 13:53
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 257 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Następna strona