Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 21:48

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona
 Duch Święty jest Panem Wszechświata 
Autor Wiadomość
Post Re: Duch Święty jest Panem Wszechświata
Dla Arco wystarczy Jedno Jedyne Wylanie Ducha Świętego Przed Najświętszym Sakramentem Sanktuarium Świętego Józefa Częstochowa.Jest warunek Arco musi tam osobiście się tam Wstawic A BĘDZIE UZDROWIONY !!! Będzie Wielbił Ducha Świętego na Całe Gardło !!! Podpisał Piotr Bartosz

N wrz 04, 2011 14:28
Acro napisał(a):
Dlaczego miałbym się wkopać? Mam jeszcze dwa lata spokojnego grzeszenia w czasie, gdy Ty będziesz się o mnie modlić.
Na razie raport z dnia 1: dusza bez zmian. Ateizm w normie. Aureolki nie stwierdzono. :)

Acro nie rozumie o co chodzi. Muszę wyjaśnić. To ja prowadzę statystykę, ponieważ przyjęłam warunki wskazane przez Ciebie. Ty zapomnij o tym. Bóg zadziała w czasie najbardziej sprzyjającym. On ustali termin, nie ja czy Ty. Ja mam jedynie nadzieję, że zostanę wysłuchana. Jesteś dobrym i wrażliwym człowiekiem i to ułatwia owe starania. Nigdy też nie dowiem się o Twojej decyzji.

N wrz 04, 2011 14:42
Liza pytasz o Kapłaństwo ?

N wrz 04, 2011 14:46

Szanowny Acro :przytul:
Oj uważaj, uważaj z prośbami o modlitwogodziny. Pan Bóg ma poczucie humoru i jeszcze Cię wysłucha :yes:

N wrz 04, 2011 14:50
A kim jest Arco ? coś więcej możecie o nim napisac ?

N wrz 04, 2011 15:02
Piotr38 napisał(a):
Liza pytasz o Kapłaństwo ?

Piotrze. We wcześniejszym poście o to pytałam. :)

N wrz 04, 2011 15:35
helleki napisał(a):
Szanowny Acro :przytul:
Oj uważaj, uważaj z prośbami o modlitwogodziny. Pan Bóg ma poczucie humoru i jeszcze Cię wysłucha :yes:

No cóż On uwodzi zagubione owieczki niezwykłą dobrocią i przygotowuje im niespodzianki. :)
Stadne owce podążają razem, wzajemnie się wspierając.

N wrz 04, 2011 15:38
Do Lizy Rozmawiałem z Ks.Proboszczem z Mojej Parafii,powiedziałem mu że bardzo chcę byc Księdzem.Ale jest problem.Wtedy kiedy poszedłem za Jezusem Chrystusem to zostawiłem wszystko !!! całe swoje życie.Mogłem dalej się uczyc ale zostawiłem to wszystko dla Jezusa Chrystusa.Czyli nie mam wykształcenia średniego i Matury.Dzisiaj w Kościele było Wystawienie Najświętszego Sakramentu i Ofiarowałem się cały po Komunii Świętej.Poprosiłem Jezusa Chrystusa o Kapłaństwo dla Mnie bo nie widzę innej drogi dla siebie.Jak bym był Księdzem to tak naprawdę miałbym Wszystko.Pragnę ze Wszystkich Sił Służyc Jezusowi Chrystusowi Matce Bożej i Ludziom na Całym Świecie !!!!! Wtedy poszedłbym do Wszystkich chorych do każdego człowieka osobiście,aby On był Zdrowy i Szczęśliwy !!! Tego tylko Pragnę !!! To jest Szczęście Wieczne tu na Ziemi !!! Wtedy poszli byśmy Wszyscy do Somalii !!! Tylko tego Pragnę,podpisał Piotr Bartosz

N wrz 04, 2011 15:57
Możesz zostać bratem zakonnym. Czy jest jakieś przeciwwskazanie?

N wrz 04, 2011 16:03

Piotr38 napisał(a):
Wtedy kiedy poszedłem za Jezusem Chrystusem to zostawiłem wszystko !!! całe swoje życie.Mogłem dalej się uczyc ale zostawiłem to wszystko dla Jezusa Chrystusa.Czyli nie mam wykształcenia średniego i Matury.

Czyli bardzo źle zrobiłeś. Kapłan musi być wykształcony.

N wrz 04, 2011 16:25
zbanowany na stałe

Widzicie do czego doprowadza wiara? Piotr38 został bez wykształcenia. Ale nie bój nic piotr, reszta wierzących ci pomoże, jest do tego teraz zobligowana, a najbardziej stan duchowny. Będziesz mógł rozrzucać ubogim pieniądze garściami a co ci zostanie wywalisz za okno.

N wrz 04, 2011 16:40

Przecież nie jest powiedziane że nie zdobędzie wykształcenia

N wrz 04, 2011 17:09

@Commander, jeśli już to wiara niewłaściwie rozumiana. Moim zdaniem ludzie dziś za mało wiedzą o swojej religii. Unia hipostatyczna przyprawia o wielkie oczy chyba niejednego wierzącego. Gdyby każdy znał choć podstawy, to taki ks. Natanek nie znalazł by poparcia wśród katolików.

N wrz 04, 2011 17:17
Ale jak bym miał się narodzic jeszcze raz to ZROBIŁBYM TO SAMO !!! Dla Jezusa Chrystusa zostawiłbym wszystko i Wszystkich.Bo Jezus Chrystus Jest Moim Panem Bogiem Wszechmogącym.Jest dla mnie WZOREM !!! Tak naprawdę nie mam nic !!! Ale mam wszystko to Komunia Święta.Komunia Święta to Potęga !!! która daje mi życię i miłośc do drugiego najmniejszego człowieka.No i mam Wielkiego Przyjaciela który jest Widzialny dla ludzi.To Duch Święty którego dała mi Najukochańsza Matka Boża ze Szczyrku.Badz Pochwalona Matko Boża ze Szczyrku !!! To jest szczera prawda,podpisał Piotr Bartosz

N wrz 04, 2011 17:36
Commander napisał(a):
Widzicie do czego doprowadza wiara? Piotr38 został bez wykształcenia. Ale nie bój nic piotr, reszta wierzących ci pomoże, jest do tego teraz zobligowana, a najbardziej stan duchowny. Będziesz mógł rozrzucać ubogim pieniądze garściami a co ci zostanie wywalisz za okno.

Na stos heretyka! ;)

N wrz 04, 2011 17:41
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 181 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Następna strona