Duch Święty jest Panem Wszechświata
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Duch Święty jest Panem Wszechświata
Dla Arco wystarczy Jedno Jedyne Wylanie Ducha Świętego Przed Najświętszym Sakramentem Sanktuarium Świętego Józefa Częstochowa.Jest warunek Arco musi tam osobiście się tam Wstawic A BĘDZIE UZDROWIONY  ! Będzie Wielbił Ducha Świętego na Całe Gardło  ! Podpisał Piotr Bartosz
|
N wrz 04, 2011 14:28 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Acro napisał(a): Dlaczego miałbym się wkopać? Mam jeszcze dwa lata spokojnego grzeszenia w czasie, gdy Ty będziesz się o mnie modlić. Na razie raport z dnia 1: dusza bez zmian. Ateizm w normie. Aureolki nie stwierdzono.  Acro nie rozumie o co chodzi. Muszę wyjaśnić. To ja prowadzę statystykę, ponieważ przyjęłam warunki wskazane przez Ciebie. Ty zapomnij o tym. Bóg zadziała w czasie najbardziej sprzyjającym. On ustali termin, nie ja czy Ty. Ja mam jedynie nadzieję, że zostanę wysłuchana. Jesteś dobrym i wrażliwym człowiekiem i to ułatwia owe starania. Nigdy też nie dowiem się o Twojej decyzji.
|
N wrz 04, 2011 14:42 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Liza pytasz o Kapłaństwo ?
|
N wrz 04, 2011 14:46 |
|
|
|
 |
helleki
Dołączył(a): Wt sty 18, 2011 0:17 Posty: 139 Lokalizacja: Gotania, Lubelskie
|
Szanowny Acro Oj uważaj, uważaj z prośbami o modlitwogodziny. Pan Bóg ma poczucie humoru i jeszcze Cię wysłucha 
|
N wrz 04, 2011 14:50 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
A kim jest Arco ? coś więcej możecie o nim napisac ?
|
N wrz 04, 2011 15:02 |
|
|
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Piotr38 napisał(a): Liza pytasz o Kapłaństwo ? Piotrze. We wcześniejszym poście o to pytałam. 
|
N wrz 04, 2011 15:35 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
helleki napisał(a): Szanowny Acro Oj uważaj, uważaj z prośbami o modlitwogodziny. Pan Bóg ma poczucie humoru i jeszcze Cię wysłucha  No cóż On uwodzi zagubione owieczki niezwykłą dobrocią i przygotowuje im niespodzianki. Stadne owce podążają razem, wzajemnie się wspierając.
|
N wrz 04, 2011 15:38 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Do Lizy Rozmawiałem z Ks.Proboszczem z Mojej Parafii,powiedziałem mu że bardzo chcę byc Księdzem.Ale jest problem.Wtedy kiedy poszedłem za Jezusem Chrystusem to zostawiłem wszystko  ! całe swoje życie.Mogłem dalej się uczyc ale zostawiłem to wszystko dla Jezusa Chrystusa.Czyli nie mam wykształcenia średniego i Matury.Dzisiaj w Kościele było Wystawienie Najświętszego Sakramentu i Ofiarowałem się cały po Komunii Świętej.Poprosiłem Jezusa Chrystusa o Kapłaństwo dla Mnie bo nie widzę innej drogi dla siebie.Jak bym był Księdzem to tak naprawdę miałbym Wszystko.Pragnę ze Wszystkich Sił Służyc Jezusowi Chrystusowi Matce Bożej i Ludziom na Całym Świecie  !!! Wtedy poszedłbym do Wszystkich chorych do każdego człowieka osobiście,aby On był Zdrowy i Szczęśliwy  ! Tego tylko Pragnę  ! To jest Szczęście Wieczne tu na Ziemi  ! Wtedy poszli byśmy Wszyscy do Somalii  ! Tylko tego Pragnę,podpisał Piotr Bartosz
|
N wrz 04, 2011 15:57 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Możesz zostać bratem zakonnym. Czy jest jakieś przeciwwskazanie?
|
N wrz 04, 2011 16:03 |
|
 |
ja_ja
|
Piotr38 napisał(a): Wtedy kiedy poszedłem za Jezusem Chrystusem to zostawiłem wszystko  ! całe swoje życie.Mogłem dalej się uczyc ale zostawiłem to wszystko dla Jezusa Chrystusa.Czyli nie mam wykształcenia średniego i Matury. Czyli bardzo źle zrobiłeś. Kapłan musi być wykształcony.
_________________ Chwała Panu. Pozdrawiam ja ja
|
N wrz 04, 2011 16:25 |
|
 |
Commander
zbanowany na stałe
|
Widzicie do czego doprowadza wiara? Piotr38 został bez wykształcenia. Ale nie bój nic piotr, reszta wierzących ci pomoże, jest do tego teraz zobligowana, a najbardziej stan duchowny. Będziesz mógł rozrzucać ubogim pieniądze garściami a co ci zostanie wywalisz za okno.
_________________ __I__ napisał(a): Bóg to coś w rodzaju gazowego kręgowca.
|
N wrz 04, 2011 16:40 |
|
 |
TomMR
|
Przecież nie jest powiedziane że nie zdobędzie wykształcenia
_________________ "Siła bez sprawiedliwości to przemoc. Sprawiedliwość bez siły to nieudolność sosai Masutatsu Oyama
|
N wrz 04, 2011 17:09 |
|
 |
ja_ja
|
@Commander, jeśli już to wiara niewłaściwie rozumiana. Moim zdaniem ludzie dziś za mało wiedzą o swojej religii. Unia hipostatyczna przyprawia o wielkie oczy chyba niejednego wierzącego. Gdyby każdy znał choć podstawy, to taki ks. Natanek nie znalazł by poparcia wśród katolików.
_________________ Chwała Panu. Pozdrawiam ja ja
|
N wrz 04, 2011 17:17 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Ale jak bym miał się narodzic jeszcze raz to ZROBIŁBYM TO SAMO  ! Dla Jezusa Chrystusa zostawiłbym wszystko i Wszystkich.Bo Jezus Chrystus Jest Moim Panem Bogiem Wszechmogącym.Jest dla mnie WZOREM  ! Tak naprawdę nie mam nic  ! Ale mam wszystko to Komunia Święta.Komunia Święta to Potęga  ! która daje mi życię i miłośc do drugiego najmniejszego człowieka.No i mam Wielkiego Przyjaciela który jest Widzialny dla ludzi.To Duch Święty którego dała mi Najukochańsza Matka Boża ze Szczyrku.Badz Pochwalona Matko Boża ze Szczyrku  ! To jest szczera prawda,podpisał Piotr Bartosz
|
N wrz 04, 2011 17:36 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
Commander napisał(a): Widzicie do czego doprowadza wiara? Piotr38 został bez wykształcenia. Ale nie bój nic piotr, reszta wierzących ci pomoże, jest do tego teraz zobligowana, a najbardziej stan duchowny. Będziesz mógł rozrzucać ubogim pieniądze garściami a co ci zostanie wywalisz za okno. Na stos heretyka! 
|
N wrz 04, 2011 17:41 |
|
|
|