Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pn sie 11, 2025 14:19

Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 222  Następna strona
 Uwagi do moderacji II 
Autor Wiadomość

Post Re: Uwagi do moderacji II
Nie będę w tej chwili szukać "Uwag do moderacji I"...

Ok, owszem, do tego był ten wątek. Tyle, że:
1) wtedy, gdy był zakładany, nie było innej opcji zgłaszania postów, chyba że PW
2) zgłoszenie "zajmijcie się X" nic nie daje, jeśli nie wiem, o który post chodzi, zwłaszcza jeśli ktoś pisze dużo;
3) od dłuższego czasu mamy wielostronicowe dyskusje pt. kto kogo obraża i kto ma rację, z wyciąganiem żalów i pretensji czasami o posty sprzed kilku lat, co całkowicie gubi sens tematu "zgłoszeniowego", już nie mówiąc o formie, jaką to czasem przyjmuje...

Zatem proszę, by tutaj nie pisać uwag o zachowaniu innych użytkowników, tylko zgłaszać konkretne posty bardziej ukrytą metodą.

Wt paź 18, 2011 20:45
Czy Endek ma tymczasowego bana?

Pt paź 21, 2011 9:23
Moderator

Tak.
Za permanentne łamanie zasad tego forum.

(J 8, 32b)

Pt paź 21, 2011 10:56

A nie ma podpisu "czasowo zablokowany"? Powinien mieć, nad awatarkiem...

So paź 22, 2011 21:20
jo_tka tak ma, ale różnie z tym podpisem bywało, dlatego wolałem się upewnić.

So paź 22, 2011 21:21

Już myślałam, że zapomniałam podpisać ;-)

So paź 22, 2011 21:21
Z mojego postu usunięto link do Wikipedii. Odnoszę wrażenie, że przesadzacie z cenzurą.

Pn paź 24, 2011 11:40

Czy można wiedzieć, dlaczego moja wypowiedź w wątku "Możliwe chwilowe opętanie/zniewolenie ?" w dziale żyć wiarą została usunięta. Przypomnę, że mówiła o tym, że masturbacja jest dobra dla zdrowia, a była ona odpowiedzią na post innego użytkownika, który napisał kłamstwo, jakoby masturbacja wypłukiwała cynk z organizmu i z tego powodu była szkodliwa dla zdrowia.

Po pierwsze obie wypowiedzi są offtopem, bo temat nie zakładał dyskusji o wpływie onanizmu na zdrowie, więc obie powinny polecieć.

Po drugie moja wypowiedź jest zgodna z nauczaniem KK bo jest prawdą, w przeciwieństwie do wypowiedzi kolegi, który szerzy nieprawdę, a jak wiadomo Katolicyzm jest religią prawdy nie kłamstwa.

Po trzecie wypowiedź kolegi sugeruje, że wypływ spermy, a zatem i stosunki z własną żoną są szkodliwe dla zdrowia, co jest już absolutnie niezgodne z nauczaniem KK i temu nauczaniu bardzo szkodzi.

Tak więc droga moderacjo, zanim coś usuniesz, pomyśl.

P.S. Od tej chwili wszystkie sytuacje braku reakcji moderacji na zgłaszane uwagi uważam za precedensy, które mogą być użyte w drugą stronę (przykładowo pisanie obraźliwych postów w stosunku do niekatolików).

Dwie osoby pojmują tę samą sytuację tak różnie, aż nasuwa się wątpliwość, czy to istotnie ta sama sytuacja. Mnie, jednej i tej samej osobie, zdarza się pojmować jedną i tę samą sytuację tak różnie, aż nasuwa się pytanie, czy chodzi o tę samą osobę.S.M.

Cz paź 27, 2011 8:01

Proszę o usunięcie postu użytkownika darkstar
viewtopic.php?f=51&p=633832#p633832

Na podstawie regulaminu forum Wiara (punkt 4):

Na forum zabrania się:

- agitacji na rzecz poglądów i działań sprzecznych z zasadami wyznawanymi przez gospodarzy forum

Cz paź 27, 2011 15:26
Czy marcopolo - https://moja.wiara.pl/info/marcopolo to klon sircalculator - https://moja.wiara.pl/info/sircalculator ?

Cz paź 27, 2011 17:45

Alchemiczka - wybacz, ale nie jestem w stanie czytać wszystkich postów. Twój był zgłoszony - więc został usunięty. Jak uważasz, że inne też powinny - to je zgłoś.

Moria - jotka pisała wyżej, że zgłaszamy takie rzeczy przez odpowiedni przycisk "Zgłoś ten post", a nie tutaj

kacperek - być może, ale 100% pewności nie mam; w każdym razie na to wygląda, że skończy się tak samo

Cz paź 27, 2011 21:29

Próbowałam. Zgłosiłam 3 posty, z czego 2 z prośbą o potwierdzenie. Nie dostałam potwierdzeń z czego wnoszę, że albo moderacja już nawet tego nie robi, albo coś jest z tą funkcją nie tak.

Czy jednak mogę się dowiedzieć na jakiej podstawie został usunięty mój post?

Dwie osoby pojmują tę samą sytuację tak różnie, aż nasuwa się wątpliwość, czy to istotnie ta sama sytuacja. Mnie, jednej i tej samej osobie, zdarza się pojmować jedną i tę samą sytuację tak różnie, aż nasuwa się pytanie, czy chodzi o tę samą osobę.S.M.

Cz paź 27, 2011 21:47
Czy ta zakładka facebooku musi wyskakiwać jak diabeł z prawej strony? - przecież utrudnia poruszanie się po forum, cytatowanie postów.
Nie mówiąć już o możliwości zgłaszania postów do moderacji - jak choćby kolejne wyznaczające datę śmierci.

Pt lis 04, 2011 13:07

co to w ogole jest ten fejsbuk i po co ?

Pt lis 04, 2011 14:32
zbanowany na stałe

noOne napisał(a):
co to w ogole jest ten fejsbuk i po co ?

To taki portal społecznosciowy. Polecam go. Na przykład Matka Boska mogłaby utworzyć sobie profil i zamiast prowadzic bloga na tej tam twojej stronie, publikowałaby swoje orędzia na fejsie. Wiekszy zasięg, wieksza ilośc odbiorców.

Pt lis 04, 2011 15:00
Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.   [ Posty: 3318 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 191, 192, 193, 194, 195, 196, 197 ... 222  Następna strona