Quantcast
Wątki bez odpowiedzi | Aktywne wątki Teraz jest Pt sie 08, 2025 21:54

Odpowiedz w wątku  [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
 Nowy testament spisany po 70 roku 
Autor Wiadomość
Post Re: Nowy testament spisany po 70 roku
mcfunthomas napisał(a):
Na powyższe pytanie mogę pełniej odpowiedzieć jedynie wówczas gdy napiszesz mi przykłady wg-ciebie-faktów.
Bo być może niektóre się pokrywają z moją znajomością tematu, a inne nie.

Raczej nie napisze, chyba, że się ponownie zarejestruje.
Ale z pewnością ktoś za niego podniesie rękawicę :)

Wt gru 13, 2011 12:04

MARIEL napisał(a):
mcfunthomas napisał(a):
Na powyższe pytanie mogę pełniej odpowiedzieć jedynie wówczas gdy napiszesz mi przykłady wg-ciebie-faktów.
Bo być może niektóre się pokrywają z moją znajomością tematu, a inne nie.
Skoro mi odpisałeś, ale nie jesteś zarejestrowany, to znaczy że piszesz z czyjegoś konta, ORAZ, ten ktoś już Ci tego konta nie użyczy.

A poza tym myślę sobie, że najprawdopodobniej się na tę rękawicę nie doczekam - tak z doświadczenia.

Pozdro

Pt gru 16, 2011 2:40
mcfunthomas napisał(a):
Cytuj:
Skoro mi odpisałeś, ale nie jesteś zarejestrowany, to znaczy że piszesz z czyjegoś konta, ORAZ, ten ktoś już Ci tego konta nie użyczy.

A poza tym myślę sobie, że najprawdopodobniej się na tę rękawicę nie doczekam - tak z doświadczenia.

Pozdro

mcfunthomas, dzięki, uśmiałam się na samą myśl, że mogłabym użyczyć mojego konta sircalculatorowi :biggrin:

Ja po prostu dałam Ci do zrozumienia, że gość, z którym chcesz podjąć dyskusję został zbanowany. Oczywiście mogłabym z Tobą podyskutować, tylko najpierw musiałabym wiedzieć, co nas różni w temacie...a nie wiem. Pozdrawiam

Pt gru 16, 2011 7:42

MARIEL napisał(a):
mcfunthomas, dzięki, uśmiałam się na samą myśl, że mogłabym użyczyć mojego konta sircalculatorowi :biggrin:

Ja po prostu dałam Ci do zrozumienia, że gość, z którym chcesz podjąć dyskusję został zbanowany. Oczywiście mogłabym z Tobą podyskutować, tylko najpierw musiałabym wiedzieć, co nas różni w temacie...a nie wiem.
hehehe. a ja myślałem, że piszesz o sobie ale bez polskich znaczków (bo czytam post'y po nocach, a w dzień pracuję? ;) ). Się więc zakręciłem. Spox.

Żeby wyszczególnić co nas różni, musiałbym raz jeszcze oglądnąć ten filmik... tylko czy w najbliższym czasie uda mi sie to zrobić?

Ale może Tobie się uda przejrzeć ten filmik i wypisać 3 najważniejsze wg. Ciebie fakty na temat Boga/Jezusa/Biblii, oraz 3 największe bzdury, i ja bym się do tego ustosunkował. O ile odpowiada Ci taki pomysł. A może masz inny/lepszy, to chętnie poczytam.

Pozdro.

So gru 17, 2011 0:17
Odpowiedz w wątku   [ Posty: 94 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7