Nowy testament spisany po 70 roku
Autor |
Wiadomość |
Anonim (konto usunięte)
|
 Re: Nowy testament spisany po 70 roku
mcfunthomas napisał(a): Na powyższe pytanie mogę pełniej odpowiedzieć jedynie wówczas gdy napiszesz mi przykłady wg-ciebie-faktów. Bo być może niektóre się pokrywają z moją znajomością tematu, a inne nie.
Raczej nie napisze, chyba, że się ponownie zarejestruje. Ale z pewnością ktoś za niego podniesie rękawicę 
|
Wt gru 13, 2011 12:04 |
|
|
|
 |
mcfunthomas
|
MARIEL napisał(a): mcfunthomas napisał(a): Na powyższe pytanie mogę pełniej odpowiedzieć jedynie wówczas gdy napiszesz mi przykłady wg-ciebie-faktów. Bo być może niektóre się pokrywają z moją znajomością tematu, a inne nie. Raczej nie napisze, chyba, że się ponownie zarejestruje. Ale z pewnością ktoś za niego podniesie rękawicę  Skoro mi odpisałeś, ale nie jesteś zarejestrowany, to znaczy że piszesz z czyjegoś konta, ORAZ, ten ktoś już Ci tego konta nie użyczy. A poza tym myślę sobie, że najprawdopodobniej się na tę rękawicę nie doczekam - tak z doświadczenia. Pozdro
_________________ Indifference of the GOoD is enough for the EviL to succeed
|
Pt gru 16, 2011 2:40 |
|
 |
Anonim (konto usunięte)
|
mcfunthomas napisał(a): Cytuj: Raczej nie napisze, chyba, że się ponownie zarejestruje. Ale z pewnością ktoś za niego podniesie rękawicę  Skoro mi odpisałeś, ale nie jesteś zarejestrowany, to znaczy że piszesz z czyjegoś konta, ORAZ, ten ktoś już Ci tego konta nie użyczy. A poza tym myślę sobie, że najprawdopodobniej się na tę rękawicę nie doczekam - tak z doświadczenia. Pozdro mcfunthomas, dzięki, uśmiałam się na samą myśl, że mogłabym użyczyć mojego konta sircalculatorowi Ja po prostu dałam Ci do zrozumienia, że gość, z którym chcesz podjąć dyskusję został zbanowany. Oczywiście mogłabym z Tobą podyskutować, tylko najpierw musiałabym wiedzieć, co nas różni w temacie...a nie wiem. Pozdrawiam
|
Pt gru 16, 2011 7:42 |
|
|
|
 |
mcfunthomas
|
MARIEL napisał(a): mcfunthomas, dzięki, uśmiałam się na samą myśl, że mogłabym użyczyć mojego konta sircalculatorowi Ja po prostu dałam Ci do zrozumienia, że gość, z którym chcesz podjąć dyskusję został zbanowany. Oczywiście mogłabym z Tobą podyskutować, tylko najpierw musiałabym wiedzieć, co nas różni w temacie...a nie wiem. hehehe. a ja myślałem, że piszesz o sobie ale bez polskich znaczków (bo czytam post'y po nocach, a w dzień pracuję?  ). Się więc zakręciłem. Spox. Żeby wyszczególnić co nas różni, musiałbym raz jeszcze oglądnąć ten filmik... tylko czy w najbliższym czasie uda mi sie to zrobić? Ale może Tobie się uda przejrzeć ten filmik i wypisać 3 najważniejsze wg. Ciebie fakty na temat Boga/Jezusa/Biblii, oraz 3 największe bzdury, i ja bym się do tego ustosunkował. O ile odpowiada Ci taki pomysł. A może masz inny/lepszy, to chętnie poczytam. Pozdro.
_________________ Indifference of the GOoD is enough for the EviL to succeed
|
So gru 17, 2011 0:17 |
|
|
|